Hra o trůny 2x04 - Zahrada kostí

upraveno 22. dubna 2012 v 2. řada
1568101113

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. dubna 2012
    Tyna: Pořád pleteš dvě rozdílné situace. Když už mluvíme v herním žargonu, tak kdo hrál (a v důsledku prohrál) během protektorátu na momentální prospěch přihlášením se k národnosti, kolaborací, nepřátelskou činností proti národu, byl z titulu benešových dekretů následně začleněných do právního řádu RČS (či by to tak být mělo).

Situace se zabavováním majetku (ano, nejen šlechtě) po roce 1948 pramenila z naprosto jiných motivů, právního základu i záměru. To jslou dvě situace, které nelze stavět vedle sebe a proto také restituční zákon nešel před rok 1948.

Byť i toto bylo prolomeno kauzou Lucerna, co bysme neudělali pro pana ex.
  • upraveno 24. dubna 2012
    upraveno 24. dubna 2012
    Checht - tak nějak jsem to chtěla říct a jsem ráda, že to někdo řekl za mne :-) Navíc když mým jménem vyhlašuje pravý opak mého názoru :-D
    smeagollk: Proboha, už je tu zase debata o tom, která postava je soběčtější, hloupější... doplňte si... Ano, Robb je taková mužská verze Sansy, už jsem to psala výš. Oba byli vychovaný k určitýmu chování, který i praktikujou, oba jsou v lecčem naivní a některý věci neviděj. Naopak Robb i Dany si často dělaj, co chtěj, a ne pokaždý poslouchaj dobrý rady. Něktrý lidi maj zkrátka sklony určitým postavám jejich chování vyčítat a u jiných postav to samý chování přehlížej. A to jsem myslela, že všichni chápou, že smysl toho, jak Martin píše svoje postavy, je v tom, že žádná z nich není dokonalá. Zjistila jsem jsem, že svým způsobem je mám ráda všechny, kromě psychopatů.
    Ano, psychopaty Martin píše velmi dobře. A zdá se, že i velmi rád :D.
    Robb určitě není mužská verze Sansy. Prostě se zamiloval co je na tom? Udělala bych spoustu věci jinak, ale také bych si raději vzala ženu, do které jsem zamilovaná než nějakou Freyku. Pak bych to s Frey nějak uválela...

Jojo taky se uválel po zemi a pokud nezetlel válí se dodnes :-D
    upraveno 24. dubna 2012
    Inu proti gustu...
    Tak jsem si tu četl ty vaše názory kdo je pro vás nejoblíbenější postava atd. a musím říct že snad nikdo tu ještě neřekl Brana (teda pokud sem přečetl vše) , popravdě na celé ASOIAF mám naprosto nejradši zlovlky a malej Bran má vlastně kapitoly jen o nich , vždy když jsem četl knížky tak sem se jen těšil a těšil na Branovu POV a věřím že ještě sehraje velkou roli do konce(nečetl jsem DwD, žádný spoilery:))
    elliyn: Já mám okruh oblíbených postav, mezi který Bran patří. Jeho dějová linka se týká nadpřirozených elementů v ASOIF víc než která jiná a na to, že v podstatě sám o sobě Bran nic neovlivňuje, má docela dost prostoru, takže předpokládám, že pro něj má Martin něco přichystánýho a nemyslím vykopenej hrob na svojí zahradě.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 24. dubna 2012
    Jinak Velký Jon Umber je asi můj nejoblíbenější seveřan :D
    Ta pravnučka Chaplina je dobrá (jsem zatím na začátku). Takže už nejsem jenom fanoušek Chaplina :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 24. dubna 2012
    Najlepšia scéna bola pre mňa trestanie Sansy. Plášť, Ohař, Tyrion, no proste tam bolo všetko. Toľko náznakov. A Sophie to zahrala veľmi dobre, páčil sa mi jej odchod zo sály.

Brana mám tiež veľmi rada, pod vplyvom seriálu dokonca ešte viac. Ten chalan je na svoj vek výborný herec a navyše nenormálne pekné decko, normálne vo mne prebúdza materské pudy. :) Teším sa naňho do ďalšieho dielu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.