Když více je méně

upraveno 17. dubna 2012 v Seriál Hra o trůny
1121315171841

Komentáře

• upraveno 20. dubna 2012
    Krisa - bílý černý chodec
    Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA)
    Flanker - Bolestínský Ed
    Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
    svoa00 - Oša
    Ji-ti - Berika, Půlrukýho, Obrozhobu nebo Lorda z Hvězdopádu (+nabídka lomu jako Dorne)
    Lord Gepeto - Jojen Reed
    Tyna - Quaithe ze Stínu (+ pochybná nabídka husitského sklepení :-) )
    Arutha2321 - Doran Martell
    Miss Utahraptor - Melisandra

Ben Navis - sponzor s rolí prestižní mrtvoly
    Již se to plní, ale zatím to není ani na kapitolu :-D
    Dobře, zalamrmuji kámoše :D:D mám jednoho co by mohl hrát podrika a případně si střihnout lanisterské bratránky

a jednoho co by mohl hrát mladého jaimiho :D pak přítele z posilovny co by mohl hrát Starého medvěda je mu 70, za slivku by to určo bral a pak 50 ti letého chlapa co by mohl hrát Hodora, má přes 2 metry :D
    Moment - my něco opravdu hrajem? Aby se Ben Navis nedivila, až jí příjde účet :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 20. dubna 2012
    Tiež som sa pozastavil, kde je sranda a kde to už myslíte vážne :D Ale tak ja by som si Jojena zahral :D A ešte by som mohol hrať kameň z Casterlyovy skály.... Vždy som túžil byť akemňom z Casterlyovi skály... Už ako chalpec...
    My zatím nic nehrajeme - my jen tak zkúšáme, že třeba tu brousí nějací nadaní režiséři a vlivní sponzoři a tady by měli soupisku, co se jim tu nabízí za pakatel :-D
    Lord Gepeto: Alespoň malým kamínkem. I kdyby jen na okamžik. Cítit tu tíhu ostatních kamenů. Tu pospolitost.... :D
    Ty budeš dělat náborářku - máš talent :-D
    upraveno 20. dubna 2012
    upraveno 20. dubna 2012
    :D No a? Aj prach na ceste je dobrá rola.... Taká cestovná...Bol by som všade... Ešte lepšie než Varys... A možno by som to dotiahol až na toaletný papier.. To by som bol fakt v r..... :D
    Teď jsem zmerčila Krisina zlopsa na fotce a je nutné ho angažovat jako Chundeláče :-D ten pes to v sobě má :-D
    upraveno 20. dubna 2012
    :D Veď aj študoval na Strednej odbornej umeleckej škole Ladná labka
    Mne zaujal spíš ten pohled :-D Takový Chundelatý :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. dubna 2012
    upraveno 20. dubna 2012
    janice: Len by som tam jednu čásť spoilnul
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. dubna 2012
    No všichni mu budeme nechávat úlitbu ze svačinky dle jeho výběru (flanker taky nemůže sníst svačinku všem :-p )
    upraveno 20. dubna 2012
    Jarla: Tak Míša říkala, že souhlasí a svačinky budou velké plus. Ale musíme dát pozor, aby se z ní nestal vlkodav (váží asi tak o 50kg víc) :)
    Dostane nutričního terapeuta, trenéra a maséra a žáden strach :-D Sponzorka to cvaká, když ušetří na mzdách herců :-D
    Takže on to není zlopes, ale zlofena, jo ?
    upraveno 20. dubna 2012
    Jarla: Jojo, zlofena...ale zlopes zní líp (u mě je všechno pes a kocour) :)
    Zlokocour? :-)
    upraveno 20. dubna 2012
    Hezky se nám to plní. Chtělo by to požádat o nějaký evropský grant, protože s takovou se produkce nedoplatí. :-)
    Třeba kdybychom nabídli roli GRRM, tak by mohl něco přihodit. Třeba takového velmistra Pycelle by mohl hrát. Má na to plnovous. :-)
    O grant si můžeš zažádat - pokud ovšem náležitě vyplníš všechny byrokratické formalitky, aby ti ho zpětně nezamítli a peníze zas nevzali kvůli blbého dodatku, že filmování skončilo ve čtvrtek místo v pátek :-p
    Já mám volný mimino. Hrát ještě neumí, ale pokud bychom si chtěli střihnout zkázu Valyrie, ať už se tam stalo, co chtělo, jednoznačně se tam musely ozývat zvuky jen o málo strašidelnější, než když mná můj vřešťan hlad.
    nabidnem mu ze se budeme drzet knizni predlohy,, a nevynechame ani jednu postavu a scenu :P

bude to mít 7 sezon, 12 dílů a každý díl bude o délce málem o dílu jednoho Pána prstenů

Autora zaplatíme tak, že se může dívat na natáčení erotických scén (těch co tam být mají) a může i ukázat jak si to představoval , no ne ?? ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.