Dobře, zalamrmuji kámoše :D:D mám jednoho co by mohl hrát podrika a případně si střihnout lanisterské bratránky
a jednoho co by mohl hrát mladého jaimiho :D pak přítele z posilovny co by mohl hrát Starého medvěda je mu 70, za slivku by to určo bral a pak 50 ti letého chlapa co by mohl hrát Hodora, má přes 2 metry :D
Tiež som sa pozastavil, kde je sranda a kde to už myslíte vážne :D Ale tak ja by som si Jojena zahral :D A ešte by som mohol hrať kameň z Casterlyovy skály.... Vždy som túžil byť akemňom z Casterlyovi skály... Už ako chalpec...
My zatím nic nehrajeme - my jen tak zkúšáme, že třeba tu brousí nějací nadaní režiséři a vlivní sponzoři a tady by měli soupisku, co se jim tu nabízí za pakatel :-D
:D No a? Aj prach na ceste je dobrá rola.... Taká cestovná...Bol by som všade... Ešte lepšie než Varys... A možno by som to dotiahol až na toaletný papier.. To by som bol fakt v r..... :D
Hezky se nám to plní. Chtělo by to požádat o nějaký evropský grant, protože s takovou se produkce nedoplatí. :-) Třeba kdybychom nabídli roli GRRM, tak by mohl něco přihodit. Třeba takového velmistra Pycelle by mohl hrát. Má na to plnovous. :-)
O grant si můžeš zažádat - pokud ovšem náležitě vyplníš všechny byrokratické formalitky, aby ti ho zpětně nezamítli a peníze zas nevzali kvůli blbého dodatku, že filmování skončilo ve čtvrtek místo v pátek :-p
Já mám volný mimino. Hrát ještě neumí, ale pokud bychom si chtěli střihnout zkázu Valyrie, ať už se tam stalo, co chtělo, jednoznačně se tam musely ozývat zvuky jen o málo strašidelnější, než když mná můj vřešťan hlad.
Komentáře
Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA)
Flanker - Bolestínský Ed
Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
svoa00 - Oša
Ji-ti - Berika, Půlrukýho, Obrozhobu nebo Lorda z Hvězdopádu (+nabídka lomu jako Dorne)
Lord Gepeto - Jojen Reed
Tyna - Quaithe ze Stínu (+ pochybná nabídka husitského sklepení :-) )
Arutha2321 - Doran Martell
Miss Utahraptor - Melisandra
Ben Navis - sponzor s rolí prestižní mrtvoly
Již se to plní, ale zatím to není ani na kapitolu :-D
a jednoho co by mohl hrát mladého jaimiho :D pak přítele z posilovny co by mohl hrát Starého medvěda je mu 70, za slivku by to určo bral a pak 50 ti letého chlapa co by mohl hrát Hodora, má přes 2 metry :D
Třeba kdybychom nabídli roli GRRM, tak by mohl něco přihodit. Třeba takového velmistra Pycelle by mohl hrát. Má na to plnovous. :-)
bude to mít 7 sezon, 12 dílů a každý díl bude o délce málem o dílu jednoho Pána prstenů
Autora zaplatíme tak, že se může dívat na natáčení erotických scén (těch co tam být mají) a může i ukázat jak si to představoval , no ne ?? ;)