To samozřejmě můžeš :-) Já bych si taky klidně střihla křoví v davu :-) Jestli se cítíš na někoho konkrétnějšího - jak je libo :-) Ale nedoufej, že budeš hrát Jona :-D
Jarla: Já si myslela spíš na Tyriona :D Já jsem vždycky chtěla hrát ve fantasy filmu nějakýho skřeta, ogra nebo jinou zrůdičku, abych se musela naplácat nejrůznějším blivajzem. Takže tady mě lákají Jiní :)
Jiní - to myslíš ty ledové příšerky nebo zombíky? jen pro upřesnění - někdy v tom mám hokej :-) Já zase chtěla hrát hučící dav s textem "rebarbora" :-D
:-D dobře - už se nám to začíná rýsovat to obsazení....ty jsi bílý (černý) chodec a já rebarbora v davu :-) Nechce si ještě někdo střihnout nějakou roli ? :-)
Cha :-) Bolestínský Ed je moje oblíbená postava :-D Takže to máme: Krisa - bílý černý chodec Jarla - rebarbora v davu Flanker - Bolestínský Ed Elanne - se ještě rozmyslí a upřesní si, co by chtěla umělecky ztvárnit v našem kasovním trháku, na který nám Ben Navis uvolní z fondu ochotně 200 mega :-D
Krisa - bílý černý chodec Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA) Flanker - Bolestínský Ed Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM) Ben Navis - sponzor s možností prestižní role :-)
Že jsi to ty, tak můžeš i dvouroli :-) já jsem za ty prachy ( :-p ) ochotna hrát ve všech davech a sroceních :-)) Krisa - bílý černý chodec a mrtvý č. 256 Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA) Flanker - Bolestínský Ed Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM) svoa00 - Oša
Komentáře
Já jsem vždycky chtěla hrát ve fantasy filmu nějakýho skřeta, ogra nebo jinou zrůdičku, abych se musela naplácat nejrůznějším blivajzem. Takže tady mě lákají Jiní :)
Já zase chtěla hrát hučící dav s textem "rebarbora" :-D
Takže to máme:
Krisa - bílý černý chodec
Jarla - rebarbora v davu
Flanker - Bolestínský Ed
Elanne - se ještě rozmyslí a upřesní si, co by chtěla umělecky ztvárnit v našem kasovním trháku, na který nám Ben Navis uvolní z fondu ochotně 200 mega :-D
Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA)
Flanker - Bolestínský Ed
Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
Ben Navis - sponzor s možností prestižní role :-)
Flanker - Bolestínský Ed
svoa00 - Oša
Flankere, to by to muselo točit HOB :-p V edici Špilberk Ed nebude mít grupáč scénus výše uvedenými herečkami :-)
Krisa - bílý černý chodec a mrtvý č. 256
Flanker - Bolestínský Ed
svoa00 - Oša
svoa00: To je spoiler. Hned si to začerni :)