Mě nejvíce zajímá původ Jona a dočetl jsem se, že Neda s Lyannou v náručí našel Howland Reed, který byl v druhé knize uveden jako velmi dobrý přítel Neda. Možná on něco ví o Jonově původu. Třeba v dalších dílech se od Reedů něco dovíme. ale je to jen nápad.
...tak asi udělal děcko Lil a měl Jona jako třetího :)) Aegona jako druhého a Danny jako první, i když jak by o ní mohl vědět ? Jak by mohl vědět o tom všem ?? že by měli Targaryeni předtuchy ?
o třech hlavách mluví i mistr noční hlidky, takže on to proroctví musel znát, ale určitě ne celé, protože on říkal že už je starý aby byl jednou z hlav ...
takže krom Danny musí být ještě 2 targaryeni
PS: chtěl bych aby byl Jon nakonec dítětem Neda Starka a nikoho jiného ... , třeba Neda a targaryenské princezny o které nevěděl že knim patří :D
A nechci aby byl Jon targaryenem, byť bastardem a nechci aby měl něco společného s Lil
chci aby Jon byl bastardem Starka, když ujel se svou dávnou láskou z turnaje. A Lil slíbil, že jí pohřbí na zimohradě a její dítě s Targaryenem dopraví do Dorne nebo na Dračí ostrov kde se o něj postarají a připraví na budoucnost , pro proroctví ...
A nebo taky ne, protže ji zblajzne před produkcí semínek :-) Každopádně ned je přesně ten typ - bude na takovou situaci čučet a nevědět kam s rukama, protože za zády jich bude mít plno :-D
Komentáře
Můžou třeba spolupracovat a nebo být nějak propojeni...
BTW: Tanec s draky jsem nečetl
...tak asi udělal děcko Lil a měl Jona jako třetího :)) Aegona jako druhého a Danny jako první, i když jak by o ní mohl vědět ? Jak by mohl vědět o tom všem ?? že by měli Targaryeni předtuchy ?
takže krom Danny musí být ještě 2 targaryeni
PS: chtěl bych aby byl Jon nakonec dítětem Neda Starka a nikoho jiného ... , třeba Neda a targaryenské princezny o které nevěděl že knim patří :D
chci aby Jon byl bastardem Starka, když ujel se svou dávnou láskou z turnaje. A Lil slíbil, že jí pohřbí na zimohradě a její dítě s Targaryenem dopraví do Dorne nebo na Dračí ostrov kde se o něj postarají a připraví na budoucnost , pro proroctví ...
Každopádně ned je přesně ten typ - bude na takovou situaci čučet a nevědět kam s rukama, protože za zády jich bude mít plno :-D