Tři nejprovařenější teorie

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace
191012141524

Komentáře

• upraveno 18. dubna 2012
    Sorrz neměla...já myslel tu kapitolu kde se Sam dostane do Citadely...já to bral jako epilog....
    Uch, už jsem si myslel že mě ošidili.
    myslím, že marwyn netuší.
    A co když veděl??
    Můžou třeba spolupracovat a nebo být nějak propojeni...
    BTW: Tanec s draky jsem nečetl
    Proto jsem to napsal...nevěděl jsem jestli to nebylo nějak vysvětleno nebo nepřibyli nové informace...
    Mě nejvíce zajímá původ Jona a dočetl jsem se, že Neda s Lyannou v náručí našel Howland Reed, který byl v druhé knize uveden jako velmi dobrý přítel Neda. Možná on něco ví o Jonově původu. Třeba v dalších dílech se od Reedů něco dovíme. ale je to jen nápad.
    Tak se zdá, že se mi to popletlo....
  • upraveno 19. dubna 2012
    Musí být ještě jeden

...tak asi udělal děcko Lil a měl Jona jako třetího :)) Aegona jako druhého a Danny jako první, i když jak by o ní mohl vědět ? Jak by mohl vědět o tom všem ?? že by měli Targaryeni předtuchy ?
    o třech hlavách mluví i mistr noční hlidky, takže on to proroctví musel znát, ale určitě ne celé, protože on říkal že už je starý aby byl jednou z hlav ...

takže krom Danny musí být ještě 2 targaryeni

PS: chtěl bych aby byl Jon nakonec dítětem Neda Starka a nikoho jiného ... , třeba Neda a targaryenské princezny o které nevěděl že knim patří :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. dubna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. dubna 2012
    gepeto, ty si nečítal tanec, že?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 19. dubna 2012
    Gepeto dočetl teprve střet králů.
    upraveno 19. dubna 2012
    fakt nechápem ľudí, čo môžu čítať, nečítajú a kazia si zážitok spoilermi. nechápem...
    upraveno 19. dubna 2012
    :) Ja nechápem množstvo iných ľudí... A neriešim :) Nezaťažuj sa tým zbytočne, ja si to kazím, nie ty...
    stejně mě zajímá, jak to ti mrtví Targaryeni mohli vědět? To mají krom častého výskytu šílenství i předtuchy ?
    A nechci aby byl Jon targaryenem, byť bastardem a nechci aby měl něco společného s Lil

chci aby Jon byl bastardem Starka, když ujel se svou dávnou láskou z turnaje. A Lil slíbil, že jí pohřbí na zimohradě a její dítě s Targaryenem dopraví do Dorne nebo na Dračí ostrov kde se o něj postarají a připraví na budoucnost , pro proroctví ...
  • upraveno 20. dubna 2012
    To věčné opakování "slib mi to" v Eddardových kapitolách spíš vypadá, jako by ten slib nesplnil.
    Tři hlavy draka: Rhaegal, Viserion, Drogon. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. dubna 2012
    Ned plní sliby, ovšem jako ekolog, dokud neuvidí, jak kriticky ohrožený živočich požírá kriticky ohroženou rostlinku :-D
    upraveno 20. dubna 2012
    A nebo taky ne, protže ji zblajzne před produkcí semínek :-)
    Každopádně ned je přesně ten typ - bude na takovou situaci čučet a nevědět kam s rukama, protože za zády jich bude mít plno :-D
    upraveno 20. dubna 2012
    Jarla: Pak je to tedy smůla :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.