Když více je méně

upraveno 17. dubna 2012 v Seriál Hra o trůny
1568101141

Komentáře

• upraveno 18. dubna 2012
    Trochu ironicky sám Martin není k seriálu zdaleka tak kritický jako někteří čtenáři. Nevím, ale tvrdit, že seriál je jako Řím a myslet tím něco negativní je hodně zvláštní. Ano, Řím je vulgární a souloží se v něm o sto šest, ale především je to po všech stránkách výborná ukázka seriálovýho řemesla, za což (víceméně) považuju i GoT. Co si z Říma pamatujete - Lucia Vorena, jeho ženu, Atiu,, Caesara, Antonia, Kleopatru... nebo soulože? Budete si z GoT pamatovat Aryu, Jona, Daenerys nebo Malíčkův bordel?
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 18. dubna 2012
    Nevada : klidně, jen musím počkat až bude sláma :).
    Ano, spousta lidí, kteří nežijí v plně uspokojivém partnerském vztahu zahrnujícím intimitu (už nebo ještě nebo kontinuelně) v tom vidí to, co kritiky té parodie na erotiku nudí :-D
    Safra, já snad přejdu na druhou stranu. :-)
    Věřím tomu, že kdybych neznal knihy, tak mi seriál připadá mnohem lepší a určitě bych mu odpustil i mnoho věcí, které mi teď vadí.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. dubna 2012
    Nesmíš podlehnout temné straně Síly!
    heavy_head: No pokud se ti aspoň trochu líbil Řím, tak by se ti GoT eventuálně líbil taky. Začínám si v tomhle topicu připadat jako špatná fanynka, když mám seriál ráda a leccos mu odpustím.
    upraveno 18. dubna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. dubna 2012
    paul-cz: Jo, to na gladiátorskejch zápasech taky :)

Aby nevznikla mejlka, na seriál se dívám se zájmem, je vidět, že se na něm podílejí schopní lidi, nicméně jeho nedostatků jsem si vědom a nemůžu se zvláště teĎ v druhý sérii zbavit pocitu, že jsem si to prostě celý představoval jinak. A ano, stejně jako head si myslím, že bych tyhle pocity neměl, kdybych knihy nečetl nebo četl až po seriálu.

BTW jmenuji Jarlu manželským snem charismatických chlapů s vůdčími schopnostmi a nešťastnou láskou :))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. dubna 2012
    upraveno 18. dubna 2012
    Krisa: No holka, zamysli se nad sebou!
    upraveno 18. dubna 2012
    upraveno 18. dubna 2012
    To já nenapovídám jim, to napovídám sobě :)
    upraveno 18. dubna 2012
    Jarla: To měl být vtip... Dneska se mi tady nepovedl už 2., asi bych se nad sebou měla fakt zamyslet :)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 18. dubna 2012
    Drogba je borec. :-)
    Jeden by mu odpustil i to, že je to největší slečinka a fňukna na hřišti :-)
    Pánové, proč do Západozemí taháte fotbal? :) Navíc to byla jen šťastná náhoda, kdo ví, co se stane za týden... :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. dubna 2012
    upraveno 19. dubna 2012
    Stannis Gendryho do učení imho nedal. Předpokládám, že spíš Varys. Ale zajímalo by mě proč, když o ostatní bastardy tolik postaráno nebylo - kromě Edrika a Myi.
  • upraveno 19. dubna 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.