Hra o trůny 2x01 - Sever nezapomíná

upraveno 28. března 2012 v 2. řada
1234579

Komentáře

• upraveno 3. dubna 2012
  • upraveno 3. dubna 2012
    Na netu už je 2 díl...sice jenom web rip, ale je to docela příjemný překvápko...
  • upraveno 3. dubna 2012
    Ha a koukám že i 720p... Tyhle formáty nějak nepobírám FQM, HDTV atd... vim jenom, že 720 p má více pixelů :D
  • upraveno 3. dubna 2012
  • upraveno 3. dubna 2012
  • upraveno 3. dubna 2012
  • upraveno 3. dubna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. dubna 2012
    Jenže na Stříbrnou neulověj tolik obecenstva :)
    Jo, vyslání tří jezdců uprostřed pustiny postrádá logiku, kam by se vlastně vraceli. Na tomhle místě těžko zůstanou.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. dubna 2012
    Já to pochopila, že khalasar zatím zůstane na místě. Jezdci odjeli jedinými možnými směry. Mají zjistit kudy se vydat dál.
    Opuštěné město prostě nebude. Zkratka v ději. Stejně se tam nic podstatného nestalo.

Drago - vykašli se na začernění výrazu děvka a začerni raději ten případný spoiler. Protože co není teď, pořád ještě být může ;)

Lady Sansa - jaký Králobijec?
  • upraveno 3. dubna 2012
    Proč se Mormont tak osopil na Jona? Nevšiml, že by se nějak provinil, nedejbože že by zpochybnil hierarchii vedení, tak proč "learn to follow"?
  • upraveno 3. dubna 2012
    Nevada - mě to nedošlo, že to byla chyba v titulkách a ne v seriálu

A ještě bych se chtěla zeptat jak je Fialka v originálu.
  • upraveno 3. dubna 2012
    Lady Sansa: Gilly
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. dubna 2012
  • upraveno 3. dubna 2012
    upraveno 3. dubna 2012
    Nevada, Montezuma3: Chápu, že je to zkratka v ději (a šetření za kulisy), jen mi přijde, že na tomhle místě by asi dlouho nepřežili.
  • upraveno 3. dubna 2012
    Tak nevim. Tenhle představovací díl mě jaksi neoslovil. To je jako kdyby v Simpsnech každou novou sérii představovali zas a znovu Bárta, Houmra, Vočka atd..
    Takle tam bylo odevšeho něco, ale ve skutečnosti vůbec nic
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. dubna 2012
  • upraveno 3. dubna 2012
  • upraveno 3. dubna 2012
  • upraveno 3. dubna 2012
    jomax: on v knize žádnou sebevraždu spáchat nechtěl. nejprve se napila Mel, nic to s ní neudělalo a pak mu dala zpátky pohár, ať se napije taky. v seriálu mu začala téct krev, ještě než se napila. jinak jak píše Miss U., Melissandru chrání rudý bůh (předpoklad).
  • upraveno 3. dubna 2012
    V knize to taky nebylo vysvětleno, proč se neotrávila (jenom, že to čekala). Umí holt čarovat.
  • upraveno 3. dubna 2012
    Přítomnost Robertových bastardů "přímo pod nosem" vnímala Cersei jako urážku. Uvážíme-li, jak reagovala na cizí potěr zatrpklá ryba, co potom asi udělá lvice.. Gendry se navíc podle všeho začínal Robertovi podobat, a musel proto z očí (nejlépe navždy). Jeho nahánění za branami KP mi přišlo poněkud přehnané už v knize - sloužilo podle mě hlavně ke zvýšení napětí v Aryiných kapitolách. Joffrey to neměl důvod řešit a v knize samozřejmě ani neřešil.

Ros je zjevně taková holka pro všechno (univerzální záskok). V americkém seriálu je spousta věcí tabu (bít černošku apod.), takže kromě Alayayi nám zahraje ještě sexuální otrokyni v Astaporu, Victarionovu nevěrnou manželku, lady z Žaludohradu (která bude tentokrát opravdu ukrývat vyčerpaného Jaimeho ve své posteli), a navrch ještě minimálně 2-3 železné či divoké ženy.

A kdyby se náhodou něco stalo jejich představitelkám, převezme bez potíží role Ygritte i Melisandry (ať to má při ruce). Ne že by jí cestování po Westerosu činilo nějaké potíže, havrany nechává stovky líg za sebou, a výzvou pro ni je tak akorát Jurij Gagarin a samozřejmě velmistryně oboru, všudezdejší babička z "Byl jednou jeden král"..

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. dubna 2012
    V titulkách bylo (alespoň v 720p verzi): Drakobijec (no fuj) místo původního Králokat.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. dubna 2012
    A on drakobijce není? Když zabil Aeryse?
    upraveno 3. dubna 2012
    Ano, poštovní havran zjevně letí rychleji než nenaložená evropská vlaštovka :)
  • upraveno 4. dubna 2012
  • upraveno 4. dubna 2012
  • upraveno 4. dubna 2012
  • upraveno 4. dubna 2012
    Ještě jeden dotaz, jestli dovolíte. Nedá mi to a prostě se musim zeptat...

Věděl magistr Illyrio, co dává Daenerys za svatební dar? :)
  • upraveno 4. dubna 2012
    Taky vám přijde jako by měl ser Dontos reprezentovat USA? Alespoň barvy na jeho zbroji to naznačují. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.