Hra o trůny - titulky

upraveno 27. října 2012 v Seriál Hra o trůny
Titulky od hlawouna najdete zanedlouho po odvysílání epizody na serialzone.cz, edna.cz či titulky.com.

Tady nabízíme prostor pro jejich kritiku, chválu a poznámky k překladu, aby se to nepletlo (a nezapadalo) v diskuzích u epizod.
24567

Komentáře

• upraveno 30. května 2011
    aha - serialzone to teda nejak flaka

diky
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. května 2011
    nebo teda mám na mysli ty k té verzi co byla vypuštěny už na začátku minulého týdne. Musíš si je akorát přečasovat. Stačí je jen celé posunout o několik vteřin dozadu.
    aha - tak to jeste chvilku pockam - ja vzdy s tim precasovanim titulky jenom posr.l
    Nová verze, i s drobnými úpravami, ke stažení na titulky.com i na serialzone. Připomínky prosím opět sem, s uvedením čísla řádku nebo času titulku.
    zupa - dnes to na prvni shlidnuti na HBO nevidim (kdyz uz mam tu dovolenou...)
  • upraveno 31. května 2011
    Tak k posledním titulkám:

89 v několika příštích měsících.
    98 Zdá se, že jih ti nesvědčí.
    107 Targaryenští bratři a sestry uzavírali sňatky po tři sta let,
    125 a dělal to málo, čeho byl schopen,
    209 Já s nimi vyjebu.
    379 Měj trpělivost, khaleesi.
    613 Tohle dáš do rukou
    650 Zjevně ne pro mou radu.
    694 Nikdy nevzdá hon.
  • upraveno 2. června 2011
    Ahoj lidi, vím že tohle sem asi nepatří, ale lepší místo mě nenapadlo, tak dyštak sorry. ;) Na oficiálních stránkách GoT jsem našel jedno krásný tričko, rád bych si ho objednal, ale problém je, že ho lze zaslat jen po USA nebo do Kanady. To je trošku z ruky. ;) :D Neví pls někdo z vás, jak se dá podobné zboží sehnat tady v ČR? Díky moc! Klidně mi můžete napsat na mail: Humanoid.Android@seznam.cz
    BTW: Moc pěkně udělaná stránka. Mám v plánu začít číst knihu, po to co jsem se začal dívat na seriál. A ještě jedna věc. Ta poslední epizoda, kde Ronon (tak říkám Khalu Drogovi kvůli SGA) dostal záchvat berserkra, byla mimořádná. :)
  • upraveno 6. června 2011
    Titulky k osmému dílu jsou hotové, jako vždy připomínky s uvedením času nebo čísla titulku prosím pište sem.
  • upraveno 6. června 2011
    ahoj,nemohl by mi někdo poslat titulky na mail? serialzone je total přetížen..dík
  • upraveno 7. června 2011
    jsou i na titulky.com...
  • upraveno 10. června 2011
    Opět pár poznámek.

138
    Doufám, že nemyslíš na to,
    že bys udělal nějakou hloupost.

159
    Nebudu nic osnovat.

481
    Proto jejich oči zmodraly.

496
    A lord Tywin přivádí druhou

521
    Jestli myslíš, že mě můžeš 4
  • upraveno 19. června 2011
    Tak jsem definitivně dořešil korekce dílů 6. - 8. a opravil jsem co šlo u 9. dílu. Opravené verze budou od dvou od rána na titulky.com a možná je dám i na serialzone.
  • upraveno 19. června 2011
    Super. Na poznámky k 9. dílu se chystám (bude jich tentokrát asi víc), ale tak počkámna poseldní verzi.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. června 2011
    Chtěla bych ještě jednou poděkovat lordu Hlawounovi z Pilsnerfellu za skvělou práci na titulcích GOT. Pokud Tě to neomrzí, budu se za rok těšit na skvělé titulky. Díky
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. června 2011
    Mám problém. Z nějakého důvodu mě to nechce pustit na titulky.com. Přihlašuju se tam pod stejným loginem (flanker.27) stále a najednou to nejde, mám si zažádat o heslo. Když žádám o heslo, napíše mi to, že taková registrace neexistuje. Když si chci vytvořit novej účet, napíše mi to, že e-mail je již používán. Nebyly tam nějaký změny, jako povinnost nastavit si nový heslo nebo tak něco?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. června 2011
    Podobný problém jsem měla před dvěma roky. Po čase se to samo spravilo.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. června 2011
    Díky, zkusím chvíli počkat. A díky ;-)
  • upraveno 2. dubna 2012
    Zdravím všechny u druhé řady seriálu! Titulky budou kolem osmé na titulky.com, na Edně a na SerialZone. Již jsou přeložené, teď kolega ser bakeLit ladí časování. Překlad je hlavně na verzi HDTV.XviD-FQM, ale časování bude na všechny díly. Doufám že jako loni mi pomůžete se závěrečným vyladěním.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. dubna 2012
    Sláva Lordu Hlawounovi a jeho vazalům. :-)
  • upraveno 2. dubna 2012
    Tápeme s hlawounem nad pár věcma, poraďte, kdo pamatujete, či umíte rychle hledat.

1. Jak se překládá shromáždění mistrů Citadely (anglicky conclave) v knize?
    2. Je překlad pro Hayseed Hall a Haystack Hall? Bylo to vůbec v knihách?
  • upraveno 2. dubna 2012
    Hmm, tak conclave je v českém překladu asi porada. To je skoro lepší konkláve, co? Na velký řád mistrů to zní líp. :-)
  • upraveno 2. dubna 2012
    Já v rychlosti našel tohle:
    "Konkláva se usnesla, že přišel podzim, ale bohové zatím neusoudili, že je vhodný čas sdělit to větrům a lesům."
  • upraveno 2. dubna 2012
    Tak ohledně prvního bodu... zatím jsem našel v knize dvě zmínky, jednou je to přeložený jako „tajná porada“ a podruhé „Konkláve“...
  • upraveno 2. dubna 2012
    No jo... konkláve je normální české slovo, nevidím důvod, proč ho nepoužít.
  • upraveno 2. dubna 2012
    Konkláva zní určitě lépe než porada. Navíc je to tak i v knize.
  • upraveno 2. dubna 2012
    No na začátku Střetu králů je určitě porada. Ale asi se to pak změnilo :-) Tak ok. Díky. Co se týče Haystack a Hayseed, jsem v koncích, nikde v knihách to není. Hayseed asi ani neexistuje, Haystack ano, viz http://awoiaf.westeros.org/index.php/House_Errol - btw hezký erb, ale překlad asi zatím není. Napadá vás něco?
  • upraveno 2. dubna 2012
    Mě napadá Senokopa/Semenokopa, ale na vymýšlení překladů názvů jsem nikdy nebyl. :)
  • upraveno 2. dubna 2012
    Senohrad/Senov? Oboje je dost retardované, ale nic jiného mě nenapadá...
  • upraveno 2. dubna 2012
    Zdravim, dekuju hlawounovi a jak je vise jeho vazalum.Vzdy se tesim na jeho titule.Jeste, ze to davate na vice stranek.Dnes se nemuzu dostat na web.stranky O trunech na Edně.
  • upraveno 2. dubna 2012
    Gabriella napsal(a):

Zdravim, dekuju hlawounovi a jak je vise jeho vazalum.Vzdy se tesim na jeho titule.Jeste, ze to davate na vice stranek.Dnes se nemuzu dostat na web.stranky O trunech na Edně.

Ježíši já snad neumím česky. Musim se opravit vise má být výše. Jinak bych se přidala k Lady Thaeresa, Senohrad.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.