Nejde jen o pěknou krabičku, nejsem blázen. Pokud máte slušnou telku, tak především oceníte rozdíl v obraze a v čistotě zvuku. S nějakým ripem v avi se to nedá porovnávat. Je to úplně jiný zážitek a titulky prostě po x-té nečtete, takže je vlastně jedno jaké jsou. No a pak je to prostě dobrá investice pro sběratele skvělých filmů a seriálů. Já si tedy nekupuju kde co, ale s tímhle dvd jsem si udělal radost. Prdnul jsem ho do poličky vedle rozšířené verze Pána prstenů, série Kmotra a všech dílů Vetřelce;-)
I když to DVD mohlo být lepší, pořád jsem za něj rád. Věděl jsem, že i kdyby to seriálové DVD bylo sebehorší a bylo to zabaleno do toaletního papíru, stejně si ho až vyjde koupím. Už jen kvůli tomu, abych malinkou měrou přispěl k co největší prodejnosti a hlavně abych to měl ve sbírce,protože ASOIAF je pro mě srdeční záležitost, seriál byl můj sen, který se nakonec uskutečnil a navíc se povedl, takže mít ve sbírce DVD pro mě takřka povinnost. A byl bych za něj rád i kdyby byl komplet bez titulků i bez bonusů, bohatě bych si vystačil se všemi díly seriálu pěkně pohromadě na DVD v originál krabičce. To, že je ta krabička nádherná je pro mě bonus, to že jsou tam komentáře k epizodám, různé videa, rozhovory a další zajímavosti, to je další super bonus. Takže u mě určitě vládne velká spokojenost. Jinak Pán Prstenů je pro mě další srdeční záležitost, mám rozšířenou, navíc sběratelskou edici dvd, a jestli si dobře pamatuju, tak ani tam bonusy otitulkované nejsou. Nebo jen pár. Pamatuju si, že když jsme na to koukali s přítelkyní, že jsem ji ty bonusy během sledování překládal. Takže já ani nečekal, že ty bonusy u GoT otitulkujou.
Jo ještě mě napadlo... snad jsem to dobře pochopil, ale včera na tom maratónu zaznělo, že se chystá vydání blu-ray v ČR někdy na podzim. Nevím jestli to není něco, co by se už vědělo, každopádně mě to velmi mile převapilo :).
asi tak, jelikož obaly a potisky sám dělám, rozhodl jsem se uděla si vlastní blu-ray než jej kupovat, bonusy se na netu časem objeví mám ripy od HDchina, 1080p, anglicky a český dabing 5.1 a samozřejmě titulky, 1 BD disk = 2. díly...potisky už mám hotové, teď chybí jen obal..
díky, jasný, jedná se o vkus, na potisky jsem chtěl použít neokoukaný materiál, co se týče obalu, ten je v realu o dost tmavší (skoro tak jako n původním náhledu) ale blesk a folie od krabičky udělali zvláštní efekt :)
Nevíte někdo jak je to na DVD s titulky, které překládají dothračtinu, prosím? Nemám teď DVD u sebe a potřebovala bych vědět, jestli jsou ty titulky u dabované verze natvrdo vložené v obraze nebo jako samostatně volitelné.
Komentáře
A byl bych za něj rád i kdyby byl komplet bez titulků i bez bonusů, bohatě bych si vystačil se všemi díly seriálu pěkně pohromadě na DVD v originál krabičce.
To, že je ta krabička nádherná je pro mě bonus, to že jsou tam komentáře k epizodám, různé videa, rozhovory a další zajímavosti, to je další super bonus. Takže u mě určitě vládne velká spokojenost.
Jinak Pán Prstenů je pro mě další srdeční záležitost, mám rozšířenou, navíc sběratelskou edici dvd, a jestli si dobře pamatuju, tak ani tam bonusy otitulkované nejsou. Nebo jen pár. Pamatuju si, že když jsme na to koukali s přítelkyní, že jsem ji ty bonusy během sledování překládal. Takže já ani nečekal, že ty bonusy u GoT otitulkujou.
mám ripy od HDchina, 1080p, anglicky a český dabing 5.1 a samozřejmě titulky, 1 BD disk = 2. díly...potisky už mám hotové, teď chybí jen obal..