Ale především myslím, že je to hloupá představa. Jak už jsme byli s headem pravili, jen proto, že je holka ve 13 způsobná neznamená, že by za a) nedospěla, za b) neměla názor, za c) nebyla víc než onuce.
Vždyť to končilo tak krásně idilicky, jeden z nejlepších happy endů v historii kinematografie (můj sexistický šovinismus má sice někde dno, ale ještě jsme k němu nedorazili) :)
Přísně vzato je Sanse na začátku Hry tuším 11, i když jí mám zafixvananou spíš 13letou jako na konci Hostiny. A ten posun je dost značnej. A dokázala vylézt na Orlí hnízdo a slézt, s čímž já bychy btw měl asi značný problémy, takže i jistej obdiv k její odvaze by byl. :)
Myslíte, že ještě tak dlouho? Já měl právě dojem, že už bude končit - hlavně teda protože svatba s Harrym se asi blíží, a pak už bude jen zbytečná přítěž.
Miss Utahraptor: Ano, taky jsem vždycky musela volat někoho schopnějšího:). Tahle pračka je chytřejší než já - kromě názvu prádla ještě automaticky nastaví teplotu a otáčky. No nezaslouží si její tvůrce Nobelovku?
Komentáře
Vlastně mě už ne.... :D
Ale především myslím, že je to hloupá představa. Jak už jsme byli s headem pravili, jen proto, že je holka ve 13 způsobná neznamená, že by za a) nedospěla, za b) neměla názor, za c) nebyla víc než onuce.
Přísně vzato je Sanse na začátku Hry tuším 11, i když jí mám zafixvananou spíš 13letou jako na konci Hostiny. A ten posun je dost značnej. A dokázala vylézt na Orlí hnízdo a slézt, s čímž já bychy btw měl asi značný problémy, takže i jistej obdiv k její odvaze by byl. :)