No tak byla romantická! Snila o velké lásce, líbily se jí turnaje. Zatím je znala jen z písní a teď je měla možnost vidět na vlastní oči a připadaly jí ohromné. To je ale hrozné, viďte. :-)
Ok, jinak... jako někdo kdo pracuje s dětma každej den, můžu říct, že Sansa je klasická, trochu naivnější puberťačka, která kdyby skutečně v dnešní době existovala, byla by 100% posedlá Twajlatem, okolo 16 by si obarvila vlasy na růžovo a byla by problémovější než Arya. Přirozený vývoj. Ale jelikož je to smyšlená postava, a přirozený vývoj, je trochu pozměněný okolnostmi jako poprava otce a bytí od blond snoubence, je pro mě její jednání iritující a s klidem můžu říct, že mi leze krkem.
V pohodě, mám je ráda a oni mají rádi mě. A hlavně vim, že z toho vyrostou :-)) Pak jdu domů, vezmu knížku do ruky, čtu a říkám si jak jsou některý postavy pitomý :-)
Na to jsou ještě malý, ale mám ,,skoro-Aryu" a někdy je to taky o nervy, na druhou stranu, je s nima aspoň sranda. A ne, nejsem Porcovač dětí, jen pro pořádek :-))
flanker.27: Však já psala, že nezměním svůj názor, jen proto, že někdo řekne, že něco jinýho je lepší, ale pokud to za lepší i uznám!!! heavy_head: to, že jde o mé subjektivní pocity se dalo odvodit ze slovních spojení typu "mám z ní pocit", "zdá se mi", "podle mě", "nelíbí se mi" apod. = nikdy jsem nikde nenapsala "je obecně známo", "každý, kdo má alespoň průměrné IQ, ví", "jen blbec by nepochopil" apod. :) proto znovu opakuji: Chápu, proč se tak chovala, ale má feministická část toto chování není schopna akceptovat, uznávat, vzhlížet k němu (v běžném životě)
krisa: Jo, mužskej no :) Jako mužskýmu mi to prostě zní, jako by tam byla taky ta zcela nefeministická část, co chce být ochraňována, opěvována a milována. A nepopírej to. :) heavy: převedeno do prózy ano :)
Komentáře
Snila o velké lásce, líbily se jí turnaje. Zatím je znala jen z písní a teď je měla možnost vidět na vlastní oči a připadaly jí ohromné.
To je ale hrozné, viďte.
:-)
heavy: Až bude ve zprávách o dětském masakru, známe viníka :)
Double impact.
heavy_head: to, že jde o mé subjektivní pocity se dalo odvodit ze slovních spojení typu "mám z ní pocit", "zdá se mi", "podle mě", "nelíbí se mi" apod. = nikdy jsem nikde nenapsala "je obecně známo", "každý, kdo má alespoň průměrné IQ, ví", "jen blbec by nepochopil" apod. :) proto znovu opakuji: Chápu, proč se tak chovala, ale má feministická část toto chování není schopna akceptovat, uznávat, vzhlížet k němu (v běžném životě)
Jako mužskýmu mi to prostě zní, jako by tam byla taky ta zcela nefeministická část, co chce být ochraňována, opěvována a milována. A nepopírej to. :)
heavy: převedeno do prózy ano :)