Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
12223252728581

Komentáře

• upraveno 10. března 2012
  • upraveno 10. března 2012
    veľký smútok, veľká škoda, veľká hlúposť. krásny hrad horí lebo niekto vypaľuje trávu? strašné.
    vraj bol ten zásah veľmi dobre zvládnutý, podarilo sa zachrániť čo sa dalo, ale aj tak... :(
  • upraveno 11. března 2012
    Máte krásné hrady na Slovensku - ani jsem nevěděl, že jejich tam tolik :-)
  • upraveno 11. března 2012
    Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás na Twitteru sleduje nějaké ASOIAF roleplay uživatele? Poslední dobou jsem procházela pár účtů a někteří z nich jsou celkem vtipní. Hlavně mě baví @PrinceTommen, @SexyRhaegar, @AryaSheWolf a @GregorPartyDude.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. března 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. března 2012
    upraveno 16. března 2012
    Tedy, nechci tím říct, že bych si zatím na ty seriálové stěžovala. To né. Jen by jich tam mohlo být víc.
    Ten snímek mi připomněl pasáž v knize, kdy si Rickon hraje se zlovlky na nádvoří Zimohradu.
  • upraveno 17. března 2012
    Ta pasáž je naprosto dokonalá (jako skoro všechny s Branem). A úplně nejlepší část z celé ságy je ve Hře o trůny na straně 258 dole.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 17. března 2012
    Nejlepší? Kdepak, to měl jen mistr slabou chvilku.
    Tak dnes sem se koukal na tv a narazil sem na Barandově na seriál Borgia. Je to Francouzko - Holandský seriál kde hraje spousta českých herců. Např. Voříšková, Mádl, Táborský, ale taky jeden cizí, ale nám dobře známý - John Bradley - představitel Samwella Tarlyho. Hraje tam jednoho z kardinálů
  • upraveno 19. března 2012
    Hrozně se mi líbí, jak Wordu pořád překáží, když slovo ser používám jako podstatné jméno. :D
  • upraveno 21. března 2012
    Tyrion jako mužná postava? :D
    chodící testosteron :-)
    Mužná postava se možná počítá podle toho, kolik měla žen. V tomto ohledu si vede Tyrion pravděpodobně dost dobře. :-)
    I když s Nedem kdovíjak to za války bylo. :-)
    Tak nejmužněji podle mě v seriálu působil khal Drogo. Jeho postava přímo androgeny přetékala.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. března 2012
    A co ostatní seriáli? Daryl Dixon?(mimochodem typuji ho na vítěze) Jensen Ackles?(Trochu mi tam chybí Collins jako Castiel) Rick Grimes? (Opět postrádám představitele Shanea)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. března 2012
    Hodnotí se mužná postava, a kromě jedný jste tu samý chlapi :))
    Presne, z GoT tam chýba Jaime.
    upraveno 21. března 2012
    Mno, těžká volba :)
    Z Mad Menů jsem zatím viděla jen pilot, ale Don Draper se mi líbil. Steve McGarrett z Hawaii Five-0 je přímo prototyp drsného a přitom pohledného chlapa s duší romantika. A Gibbse, jeho šediny a zarputilost taky zbožnuju. Raylan Givens je "dokonalost" sama (asi by to u mě vyhrál).
    Z GoT jim tam prostě chybí Jaime. Naopak Jon tam působí jako vtípek.
    Ostatní seriály jsem neviděla.
  • upraveno 22. března 2012
    Nejmužněji působil Malíček. Sexy mozek...
    Ne, George R. R. Paroubek přece :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 22. března 2012
    NO vlastně Shledon Cooper má IQ 185 kdežto Martin Princ (simpsonovi) má IQ ve skutečnosti nenaměřitelných 219
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. března 2012
    V žebříčku mi chybí Derek Wills (Jack Davenport, Smash) a Gannicus (Dustin Clare, Spartacus: GOA, Vengeance)
  • upraveno 23. března 2012
    Jen pro silnější žaludky: Je to z roku 2010 :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.