Profily postav Hry o trůny 2

upraveno 1. února 2014 v Seriál Hra o trůny
135

Komentáře

• upraveno 19. března 2012
    Jen tak mě napadlo nemá babička knižní Jeyne pocházet z Letních ostrovů?? Že byla kořenářka či tak něco....už nevím. Tak bych tím pádem docela pochopil to proč vypadá představitelka jako ze solárka...
    Gadgetka: Oona je dobrá herečka. Jestli jsi viděla Sherlocka s Martinem Freemanem, tak tam hrála jednu z přítelkyň doktora Watsona.
    Její pra(pra?)babička byla "slavná" maegi Maggy Žába, která věštila Cersei budoucnost. Pocházela prý odkudsi z východu.
    svoa00 : ten seriál? Pár dílů jsem viděla, ale nevybavuji si jí. Každopádně věřím tvůrcům, že vědí co dělají a že to v seriálu bude fungovat.. Zatím mi všechny postavy opravdu sedly, ikdyž jsem se bála, že Sean mi bude pořád připomínat Boromira a že Kim bude na Jona moc velký slaďoušek, tak pak v kontextu si to opravdu všechno sedlo. Snad to tak bude i s Jeyne, ikdyž mám k té postavě tu drobnou osobní antipatii :). Už se těším až to uvidím a nebudeme muset polemizovat takto dopředu..
    hm, tak nevím, nevím, Stannis mi nějak nesedne. možná bych je s Davosem prohodila :-)
    Gadgetka: Přesně v tom seriálu. Skoro tam není, ale dá docela efektně Watsonovi kopačky :D

brbr: Ale no tak, Stannisovi má být kolik? 35? On sice Davos taky má být mladší (nejspíš, nikde svůj věk nezmiňuje), ale Cunningham mi na taťku sedmi dětí věkem sedí víc.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. března 2012
    upraveno 19. března 2012
    budou profily postav i s českýma titulkama? Jsem trošku anglicky neznalý (teda spíš znalý jen trošku). Jo kdyby to takhle bylo německy, to by byla jiná... =)
    upraveno 19. března 2012
    Maliky: Mám pocit, že profily překládají na edně, tak se koukni tam...
    výborně stannis na to jsem čekal
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. března 2012
    upraveno 19. března 2012
    no netuším co by jaime mohl dát téhle sérii, i když scénáristi a tvůrci už několikrát lehce přeházeli děj....co si pamatuju tak se jaime objevil v knize snad na posledních stranách ne?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. března 2012
    flanker.27: Ale tak nikdo neřekl, že se jí diví, jsou situace, kdy se i holka ve středověkým světě zapomene, i když mu radši měla dát pusu na čelo a uvařit horkou čokoládu :D P.S. Navíc je vlastně jedinej, kdo se k ní chová jako ke člověku, ne jako k věci použitelný pro svoje záměry, takže se divím o to míň, že se na něj upnula.
    upraveno 19. března 2012
    flanker.27: Ne, Zdeněk Srstka
    upraveno 19. března 2012
    Prostě kam čert nemůže, nastrčí Jeyne. Na tom se snad všichni shodneme.
    upraveno 19. března 2012
    Jak se říká, není důležité jak se hlasovalo, ale jak se to spočítalo :)
    upraveno 19. března 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 20. března 2012
  • upraveno 20. března 2012
    Koukal jsme znovu na ten Renlyho profil a musím přiznat že se mi Margaery líbí čím dál víc...
  • upraveno 24. března 2012
    Já si začínám myslet, že to je záměr. Pro tvůrce je to vlastně zjednodušení práce, lidi to v ní hned vidí. Dokonce podezřívám GRRM, že když o tom s tvůrci mluvil, prostě jim řek „no Margaery, trochu jako Anna Boleynová“ :-)
    V tomhle mám výhodu, protože jsem Turodovce nikdy neviděl :DDDD
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.