Jen tak mě napadlo nemá babička knižní Jeyne pocházet z Letních ostrovů?? Že byla kořenářka či tak něco....už nevím. Tak bych tím pádem docela pochopil to proč vypadá představitelka jako ze solárka...
svoa00 : ten seriál? Pár dílů jsem viděla, ale nevybavuji si jí. Každopádně věřím tvůrcům, že vědí co dělají a že to v seriálu bude fungovat.. Zatím mi všechny postavy opravdu sedly, ikdyž jsem se bála, že Sean mi bude pořád připomínat Boromira a že Kim bude na Jona moc velký slaďoušek, tak pak v kontextu si to opravdu všechno sedlo. Snad to tak bude i s Jeyne, ikdyž mám k té postavě tu drobnou osobní antipatii :). Už se těším až to uvidím a nebudeme muset polemizovat takto dopředu..
Gadgetka: Přesně v tom seriálu. Skoro tam není, ale dá docela efektně Watsonovi kopačky :D
brbr: Ale no tak, Stannisovi má být kolik? 35? On sice Davos taky má být mladší (nejspíš, nikde svůj věk nezmiňuje), ale Cunningham mi na taťku sedmi dětí věkem sedí víc.
budou profily postav i s českýma titulkama? Jsem trošku anglicky neznalý (teda spíš znalý jen trošku). Jo kdyby to takhle bylo německy, to by byla jiná... =)
no netuším co by jaime mohl dát téhle sérii, i když scénáristi a tvůrci už několikrát lehce přeházeli děj....co si pamatuju tak se jaime objevil v knize snad na posledních stranách ne?
flanker.27: Ale tak nikdo neřekl, že se jí diví, jsou situace, kdy se i holka ve středověkým světě zapomene, i když mu radši měla dát pusu na čelo a uvařit horkou čokoládu :D P.S. Navíc je vlastně jedinej, kdo se k ní chová jako ke člověku, ne jako k věci použitelný pro svoje záměry, takže se divím o to míň, že se na něj upnula.
Já si začínám myslet, že to je záměr. Pro tvůrce je to vlastně zjednodušení práce, lidi to v ní hned vidí. Dokonce podezřívám GRRM, že když o tom s tvůrci mluvil, prostě jim řek „no Margaery, trochu jako Anna Boleynová“ :-)
Komentáře
brbr: Ale no tak, Stannisovi má být kolik? 35? On sice Davos taky má být mladší (nejspíš, nikde svůj věk nezmiňuje), ale Cunningham mi na taťku sedmi dětí věkem sedí víc.