Podrick coby ženich pro Sansu

upraveno 5. října 2010 v Spekulace
Z diskuse k Game of Thrones na csfd vzešel nápad vyslovený v názvu tohoto tématu. Protože hrozí těžká spoilerizace, na návrh se diskuse přenáší sem.
1235»

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. března 2012
  • upraveno 10. března 2012
    no, tak za krále se považuje od půlky první knihy. Ale fakt by to ztratilo význam, mě nedošlo že i Bolton na to potřeboval štempl od Tommena. Ale na smrtelný posteli by to možná Stannisovi přišlo stravitelnější než Lannisterové.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. března 2012
    No tak teď v tom mám ještě větší bordel než předtím :)
    Když by Stannis legalizoval Robertovy potomky, tak by po něm měly taky dědit ne? = Gendry by byl jeho nástupcem, nástupcem Gendryho by byl Edric atd. (samozřejmě bez vlastních potomků)...?
    krisa - nikolivěk. Na trůn by si sedl nejstarší z bastardů a Stannis jako jeho strejda by byl nahranej.
    upraveno 10. března 2012
    überkiller: Však já myslela, že by měli dědit po Robertovi (špatně jsem to napsala) = Stannis by přišel o titul krále...
    Miss Utahraptor: To asi jo, to bylo jen "kdyby" legalizoval jeho bastardy (všechny)
    upraveno 10. března 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. března 2012
    upraveno 10. března 2012
    Zajímavá myšlenka. Chudák Arya a chudák Sansa :o)))
    upraveno 10. března 2012
    Nevada: Dík, už je mi to jasný :)
    upraveno 10. března 2012
    ???
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. března 2012
    A co kdyby si Stannis radši pořídil vlastního dědice? Krásného rudého Baratheonka s Melisandrou :) :) :)
    Nemyslím. Stannis je zásadový, až to bolí. Tvrdý na na sebe stejně tak, jako na jiné.
    Tak tady pořád počítáme s tím, že na konci bude nějakých Sedm království, kterým by někdo moh vládnout. S tím, jak sága zatím pokračuje, děj skončí někdy uprostřed zimy na Zimohradě, kterej je utopenej v desítkách metrech sněhu. V epilogu se dozvíme, že v přeplněným Králově přístavišti všechno skosil hladomor. Ale teď mluvím jako Bolestínský Ed ;)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. března 2012
    Ano, Bolestínský Ed, největší "smolař" ságy skončí jako nový král.... A jeho Malá Rada bude Pyp, Sam a Green :) No tak můžeme dát Sedmi královstvím sbohem... :)
    Něco končí, něco začíná.
    nevada - Deamon Blackfyre byl legitimní bastard Aegona IV, kterej vedl povstání proti Targaryenům a snažil se svrhnout právoplatnýho krále. Pokud se moc nepletu.
    upraveno 10. března 2012
    Nepleteš. Ale jak to souvisí s výše řečeným, že manželští potomci mají před "povýšenými" bastardy přednost a že bylo obvyklé, že ti bastardi obvykle nedědili (ani majetek, natož titul)?
    Jenom jsem podotknul, že on se za dědice asi považoval. A kdyby ho nevykydlili, tak podědí všechno.
    A já nemluvím o manželských potomcích a bastardech, ale o bastardech a jejich strýcích.
    upraveno 10. března 2012
    Jenže je rozdíl mezi zdědit/získat právem a prosadit se silou/vyhrát vzpouru. Kdo se za co považuje je z hlediska práva irelevantní. Pokud samozřejmě nenastane ta krajní situace, že onen uzurpátor se stane zároveň vykonavatelem práva.
    A manželské potomky jsem myslela všechny v rodině, nejen poloviční sourozence těch bastardů - takže i strýce.
    Uzurpátorství je osvědčenej způsob získání vlády. Obzvlášť u Baratheonů. Stáňa pokračuje v rodinný tradici.
    upraveno 10. března 2012
    Mám pocit, že jsme se dostali do situace "já o koze, ty o voze".
    Vskutku. Máš pravdu. Bastardi nedědí. Konec debaty.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 11. března 2012
  • upraveno 11. března 2012
    Hmm to co zde přibylo jsem si hodlal přečíst ale téma Sansy jako nevěsty pro Podricka se tu moc nepřibilo :-D
    upraveno 11. března 2012
    Protože Pod prostě nemá šanci :)

Ale nestačím zírat, mládenci. Odkdy vám tak vadí probírat jiné téma v některé diskuzi? Když jsem se před časem tohle připomínkovala, tak jste mi málem vynadali...
  • upraveno 11. března 2012
    Pravda. Mně to nevadilo ve době kdy jsem pročítal všechno... Teď není tolik času. Ale na druhou stranu ti spíše konstatuji - přečetl jsem si první dva a zbytek prolítl :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.