Doufám že minimálně umřou oba protože Sansa, ač jsou kapitoly s Malíčkem skvělé je mi stále hrozně protivná a řekl bych že se stejně nepoučila dostatečně a že to pro ní nedopadne nejlépe.
Čo so Sansou Martin zamýšľa, to je otázka. Ako prostriedok k dedičstvu Zimohradu, tak to zatiaľ vidím ja. Na niečo iné je priveľmi nechápavá, učí sa pomaly a jej zmúdrenie vidím veľmi obmedzene. Taktika a politika sú jej vzdialené a cudzie aj keď má "učiteľa" rovno pod nosom. To by bol fakt prekvapivý obrat, keby prehliadla Malíčka a niečo proti nemu podnikla.
Nevado, já jsem jenom zmínia holku, u kterýho ti, co nečetli Tanec, absolutně nemají ponětí, co se s ní děje, takže to nepokládám za velký spilerování, ale jestli tě to urazilo, omlouvám se.
Marišiel: Konkrétně její jméno tam nezazní ale je tam její popis a několik postav o ní (někom jiném ale o ní) mluví. Později (v tanci je odhaleno že její jméno ale už předtím je známo že není, za koho se vydává) jestli pořád chceš vědět kdo to je řekni a já to zaspoileruji. (Aby Nevada nenadávala) :)
Everett: A pokud jsem nečetla Tanec, mám šanci to v Bouři poznat sama? Jde mi o to, jestli jsem jen byla nepozorná a odhalit jsem ji mohla, nebo jestli to Martin udělal tak, aby to poznat nešlo. Kurnik ale probudil si ve mně strašnou zvědavost....:)
Tak mi to neříkej, nechám si to teda jako překvápko jako vy ;) Už toho Jaquena jsem si přečetla, i když si to zaspoileroval, takže nemůžu zase vědět všechno... (nečetla jsem totiž ještě ani hostinu)
To si s prominutím stěžuješ, jako kdyby ta věta byla určená tobě. Cersei to přece nijak zurčiťovat mimochodem pronesenou větu nepotřebovala a bylo jí jedno, jestli je Jeyne dcerou majordoma nebo nižšího sluhy, takže pro takovou větu vypálenou s jejím přezíravým tónem ke všemu nelannisterskému mi naopakpřipadá přiléhavější spíš neurčitější význam.
Komentáře
Rejstřík vypadá skvěle, dobrá práce ;)