who is who
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.
medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).
Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.
Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...
či?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
(osobní zkušenost, každej je děsně pravicovej, dokud nejde o něj)
Jo a nějak jsem zapomněl na IF.
Všechno začlo někdy v roce 2007, kdy jsem oslovil původního tvůrce webu IF MIla ke spolupráci. On už se k tomu moc neměl, takže jsem to pak postupně převzal a začlo to. Redesign webu -> legendární fórum -> d20 splynutí -> osamostatnění.
Fórum jistě bylo velkým mezníkem, tam jsme se poprvé potkali a sic nás nebylo moc, dokázali jsme vytvořit neuvěřitelné množství obsahu. Teda naprosto v tomto směru vedlo duo head a Léto. Noční stráž na Zdi s nimi - to je něco nač nikdy nezapomenu. A zbytek pevného jádra (sarven, Chmur, Eddard, Týna ad.) jistě také ne.
Mám pocit že historický exkurz už jsem psal, tak to přeskočme do dneška.
Eddard a Týna zmizeli, Léto tu prakticky není, ale pak jsou tu jistoty, na kterých IF stojí. Vedle mě je to tedy hlavně sarven, Chmur a duch heada :-) A kolem toho jsou tu zase „nové“ tváře flankera (no ten je vlastně už docela dýl), Nevada, Montezuma, Macejko ad. ad. Jsem za to fakt rád, dává to smysl tomu, co dělám a jsem rád, že jste u toho a podílíte se na tom. Pokud byste se rádi zapojili více, dejte mi vědět, nebojte se - já jsem se také dlouho styděl MIla oslovit a co z toho nakonec vzniklo! :-)
Změna školy a fakulty nebo třeba překročení délky studia - tohle nechápu, za tohle se přece platí už dnes (vím to, platil jsem 21 litrů za semestr).
Změna školy a fakulty se platí? Myslím tím přechod z Bc. na navazující studium na jiné škole.
Reforma má hlavu a patu, je sice trochu nedotažená, ale principiálně je to krok vpřed. Největším nedostatkem a hrozbou je podle mne, že po reformě bude moci do školství kecat kdejaký politik.
To se to krásně kritizuje, když jsem ze školy, kam se hlásilo 3000 lidí a brali 100. :))