who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1679111230

Komentáře

• upraveno 25. února 2012
    Montezuma3: Jsem z dvojčat (sestra), pak mám ještě staršího bratra.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 25. února 2012
    tak výborně, nás je 62 v republice....
    Já jsem prvorozená prvorozené a zároveň druhorozená prvorozeného. A se sourozenci je u nás ještě větší sranda- z otcovy strany mám polorodou starší sestru, která má ještě dvě polorodé sestry ze strany své matky. Z matčiny strany mám polorodého mladšího bratra, který má dvě sestry a bratra- všechny starší a polorodé přes otce- ti mají přes svou matku polorodou mladší sestru. Jo, a ještě si maminka osvojila kluka mladšího než je můj brácha.
    Půlka z nás se mezi sebou nezná, nebo spolu nemluví. :D
    Můj tatínek je z čtyř a maminka z pěti dětí. Bohužel já mám jen jednu sestru.
    Montezuma: Můj rod je ještě vzácnější:-)) Je nás pouhých 20 a z toho osm mužů. Nejvíc je nás na severu, takže bych měl asi přestat fandit Martelům a naopak si šplhnout u Starků:-)
    upraveno 25. února 2012
    hezky nás 68 v republice vás 20 v republice musíme to nějak rozšířit....

já jsem prvorozený (a jedináček) vypadá to že už žádný další sourozenci nebudou takže musí být hromada dětí.... :)
    Tatínek je nejmladší ze tří, ale strýcové vyženili nová území a přesunuli svůj zájem na ně (a nebo prchli před babičkou, jak daleko mohli :). Maminka je mladší ze dvou sester. Já mám mladší sestru
    a bratra a nehodlám se přít o místo na slunci... A můžu se chlubit jedním z nejčetnnějších příjmení Zemí koruny České... :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. února 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. února 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 25. února 2012
    Jsem prvorozená prvorozené, která je také prvorozenou prvorozené, která je také prvorozená prvorozené (a dál nevím) a zároveň prvorozená druhorozeného. Původně ze tří dětí, ale bohužel mám jen jednoho mladšího bratra.
  • upraveno 26. února 2012
    Já jsem z velmi smíšených poměrů. Otcův rod je mnohonásobně početnější než Freyovic sebranka, zato z toho matčina zbývá asi 80 jedinců. Jsem druhorozená prvorozené a třetirozeného (vážně, jak se tohle napíše?), před i za sebou má dva sourozence. Vlastně 4 tetičky a strýčkové je ještě málo, babička měla sourozenců devět... Ale naděje na Sýkorovu skálu mám velmi malé (no možná větší než Tyrion na tu Casterlyovu), mužský potomek u nás není, musela bych odstranit jednoho bratrance a mojí sestru.
  • upraveno 26. února 2012
    Tak to já jsem pozdní dítě (druhorozené), takže většina příbuzných zemřela. Když se podívám na četnost příjmení, mé rodné příjmení se vyskytuje pouze ve třech kusech (muži i ženy), což bude naše rodina. Provdané příjmení je četnější, ale taky jenom kolem 60.
    "Zdědila" jsem panelákový byt, tak ještě čekám na nějaký ten zámek a zaměstnání milionáře. :-)
  • JayJay
    upraveno 29. února 2012
    Když už se tu tak všichni přiznávali, tak také něco...
    Jay (ve smyslu sojka, samozřejmě :o)), jinde častěji Jaykman, Matematik občas poručík Columbo, a ono by se toho našlo.
    Patřím mezi starší návštěvníky webu... tak o tři roky mladší než Jaime na začátku ságy.
    Alma mater: Mat-fyz, obor statistika
    Záliby: Tramping, tanec (jak s draky, tak společenský)
    Ságu čtu poprvé a to v AJ (v ČJ pouze Seriál a Hru)
    Míry a váhy (někdo se tu na to u někoho poptával poptával): Z měr mám nejraději "tramvajáckou metriku" (kvůli jednoduchosti) z vah pah součet čtverců (není nic běžnějšího) a v jednoduchosti je krása... :o)
    Jo, ten obrázek, to jsem já...
  • upraveno 29. února 2012
    Ha! Další tramp mezi čtenáři ASOIAF. Už sme dva ;)
    Tramping is dead....nebo ne?:-)
    To je pověra! V hlubokých Brdských a Roverských hvozdech trampové stále halekají u velkých ohňů své neumělé písně. Jen už to není masová záležitost jako před x desítkami let...naštěstí.
    znáte geocaching?
    Ne! Co to je??
    upraveno 29. února 2012
    To je to jak se chodí s GPS všude možně po republice a hledaj se ty krabice?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. února 2012
    Jsem Geocacher už asi 4 roky, a dosud jsem nenašel ani jednu cachku :D
    Jo? Tak přijeď, u nás za barákem je "les"(cca.1km x 1km) a tam jsou aspoň dvě. A v arcibiskupské zahradě je další! (jenom slovo geocaching jsem v životě neslyšela:))
    Jo, geocaching jsem nějakou dobu dělal, ale teď už jsem dlouho nelovil.
    Znám, zkoušel a nebavilo
    Jsem kačer asi rok, baví me to hlavně kvůli dětem, máme cca 100 kesi
  • upraveno 1. března 2012
    Znám a je to docela dobrý. Ani mi při tom moc nejde o to najít to nebo nenajít, ale je to dobrý že to člověka vytáhne ven a kolikrát i do takových míst o kterých ani netušíš že existujou.
    Ale za poslední rok jsem se k tomu zatím moc nedostal.
    Krása, taťka šmoula má z tohodle topiku vážně radost. A to i z teenage lidí, i když mě to taky překvapilo. Kdysi mě head obvinil, že se těším na ty čtrnáctky, který budu na IF oblbovat a já mu říkal, že takový sem ani nepáchnou... A ejhle! (Slečny, zbytek přes PMky, jo? :-)))

Tak je asi na čase se do něj taky zapojit a říct něco o sobě. Já jsem Alek, čistý jsem už... :-) ok, tak to máme první záležitost: sem tam se pokouším vtipkovat a nevychází to, což naštěstí poslední léta zachraňují smajlíci, které jsem se myslím naučil používat na IF fóru. Taky bývám sem tam epicky široký, jak říká legenda z mé domovské fakulty informatiky a statistiky při Vysoké škole ekonomické v Praze - to je ta, kde neprobíhají žádné protesty proti školnému, protože my jsme pravičáci a individualisti :-D Píšu momentálně diplomku, v létě bych měl dodělat Ing a ve škole mě lákají na pokračování, ale asi mě nedostanou, nejsem studijní typ.

Pokud byste mě hledali na sociálních sítích, a nebojte se mě kontaktovat, tak mě najdete zejména na Twitteru, G+ a FB - nemusíte se bát nějaké záměny, v ČR jiný takový člověk se jménem Michal Ischia neexistuje. Ano, jsou tam italské kořeny, ale ne zas tak blízký, od Velký války jsme pevně usazení nedaleko od Prahy - se spoustou rodinných vazeb od Izraele po USA.

Facebook sice moc nemusím, ale je to moje obživa, takže jsem tam denně, sic 95 % času na firemním profilu týdeníku Respekt, kde se starám právě o komunikaci v těch internetech, plus řeším takové ty iPad, Kindle hračky apod. Dělám to moc rád a navíc to dělám pro médium, s kterým naprostou souzním, takže toho času velmi spokojen - sic poslední dobou strašně vytížen, že zanedbávám IF :-(

Jo, za dva týdny mi bude 26, což je fakt krize - přicházím o všechny studentské výhody :-( Daňové přiznání, Opencard... chjo.

Už jsem říkal, že jsem sem tam epicky široký? :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. března 2012
    Tak, kolega se vám už představil, teď si ještě prohlédněte mne. To víte, falešný Alek nám řádí jako mor...
    Ještě pět šest řádek a dalo by se to vydat :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.