who is who

upraveno 21. února 2012 v Rozličný pokec
"poznáme" sa dlho. poznáme svoj temperament, preferencie hudobné, filmové, športové, vieme kto je sansovec a kto aryovec. niektorí z nás sa "poznáme" tak dlho, že sme už na seba možno aj zabudli (Léto, Eddard/Rabsberne).

alek to tu vytvoril, potom ako nás postretal na starom fóre. Mám pocit, že spolu s headom, flankerom a chmurom zdieľame jeho digitálne dieťa po celý jeho virtuálny život.

medzičasom odišla Tyna a niektorí ďalší a prišla všetko si pamätajúca Nevada. (dokonca dostala aj topic so svojím názvom, čo by bola exkluzívna záležitosť, nebyť jednej presmutnej udalosti).

Potom sa zjavil Montezuma3 s perfektnými wallpapermi, Everett, Krisa a ďalší a ďalší.

Napadlo mi, že s mnohými z vás trávim výrazne viac času ako s ostatnými ľuďmi v okolí. Vieme o sebe celkom osobné veci a mnohé bežné nikdy neprídu na pretras. Čo tak sa trochu predstaviť, povedať niečo o sebe? nech pochopíme odkiaľ vie flanker toľko právnych termínov a prečo sa vyzná vo francúzskej revolúcii. prečo keď príde na pretras učiteľovanie chmur sa rozčúli a ja smutne potrasiem hlavou. prečo head trúsi poznámky, ako by dával šach-mat...

či?

1568101130

Komentáře

• upraveno 25. února 2012
    cersei to má ťažké. Je to pravá levica, chráni svoje územie, svoju smečku. A navyše je prekrásna (súdiac podľa seriálu). Prinútili ju vydať sa za opilca a zhýralca, potom je jasné že zanevrela na celý svet (okrem svojej rodiny). No a navyše jej alter ego (Jaime) ju nie že zradil, ale vyprdol sa na ňu. Potom si dojde nejaká mladucha od kvetín a o všetko ju chce pripraviť. Inak ta Margaery Vám nikomu nevadí? Je to intrigánka , lenže skrytá, ako celý jej rod Tyrellov. Tí mi lezú na nervy, u Levov aspoň vieme na čom sme. A hovorte si čo chcete Levy sú geniálny, najmä ten ťah s podstrčením manželky Robbovi bol ukážkový. Myslím, že aj GRR ich má v oblube.
    Přesně takovéto odlišné pohledy na postavy tu chyběly! Cerseiovců je tu strašně málo - vlastně jen Tyna ji kdysi dávno - ale opravdu jen chabě - obhajovala, jako že s přibývajícím věkem začíná její až paranoidní obavu o své děti - a o zachování trůnu pro ně - chápat. Jen škoda, že to tu trochu zapadne, když tu není žádný moderátor, který by tyhle zajímavé názory přesunul do odpovídajícího topiku.
    Já myslím, že jí tak trochu ruplo v kouli už ve chvíli, kdy jí byl upřen Rhaegar. Pokud by k plánovanému sňatku došlo, bylo by všechno jinak. Možná, že básník Rhaegar vedle sebe místo dornské Elii potřeboval ambiciózní ženu a spolu s Cersei by vytvořili dokonalý pár. ;-)
    Amaroun: Pamatuješ se správně :-). To ale není "oblíbená" ale "milovaná" postava...
    Cersei je především žena. Krutá v krutém světě, ale žena. Pochopitelná a dobře napsaná.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. února 2012
    Jako že do té doby, než se nešťastně provdali, byli celkem normální.
    upraveno 25. února 2012
    upraveno 25. února 2012
    upraveno 25. února 2012
    A fakt by to chtělo změnit topic, protože tady to čtou i nováčci, kteří zatím sledují jen seriál :)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 25. února 2012
    Mna by zaujimalo odkial viete tolko o Rhaegarovom dusevnom stave nespominam si uz ale v knihach bol obcas spomenuty dvoma vetami a ziadne z nich nehodnotili jeho dusevny stav .
    A hlavně je to spíš o nás než o nich (lit. postavách)...:-)
    To říká vášnivý obhájce Tywina? :-)

Rhaegarovo šílenství propuklo ve chvíli, kdy v Harrenově poprvé spatřil Lyannu Stark.
    Heavy head: Vždy se snažím o zachování rovnováhy. Kdyby tu byla výrazná opozice proti Eddardovi nebo Sanse, hájil bych je:-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 25. února 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. února 2012
    Jen aby nebyli změnou tématu odraděni další, kdo váhají s vystoupením z anonymity.
    Ještě add Cersei. Holt každý vidí jenom to, co chce vidět. V první knížce mi přišla Cersei jako celkem zajímavá a chytrá. Od Střetu králů vím, že je prostě krutá a navíc blbá. Od chvíle, co skoro hned po Robertově smrti chtěla zabít jeho bastardy (omlouvám se za spoiler), jí prostě pohrdám. Tím, že je to žena v mužským světě, se dost z toho, co udělala, obhájit nedá.
    upraveno 25. února 2012
    Bez ohledu na věk a závěrečnou poznámku(!) o čtenářích buď jako antilannisterovec a antigreyjoyovec vítána do klubu :)
    Samozřejmě jsem reagovala na komentář flanker27.
    Ke Svoa00: Mě osbně teda nikdy moc chytrá nepřipadala. Nikdy ,,v tom neuměla chodit" jako Varys, Malíček nebo Tyrion, jen byla prostě... krutá (??). A nekompromisní.
    Verča: To, že fantasy je často vnímaná jako podřadnej žánr (a vlastně se vzhledem k většině fantasy "děl" moc nedivím) neznamená, že nejsou světlý výjimky, který se líbej i dospělým. ASOIF má tak zamotanej a chytrej děj a děje se v něm tolik amorálních věcí, že to JE četba pro dospěláky... a zvláštní teenagery.
    upraveno 25. února 2012
    Verča: Vítám Tě v klubu a jsem rád že mě konečně taky někdo podpoří v odporu vůči Krakaticím a Lvům...
    Hele, vy jste si mě všimli! O.O
    Přidávám se. U Lannisterů je to u mě půl napůl, mají v klubu několik postav, proti kterým nic moc nemám a hlavně jednoho z mých oblíbenců Tyriona, ale ten zbytek IMHO může análně znásilnit polovina Králova přístaviště. U Greyjoyů mám celkem ráda jenom Ašu a Theona považuju za celkem zajímavou postavu.
    No já mám takovej neodbytnej pocit, že tu Krakaticím a Lvům fandím já... a paku už si nemohu vzpomenout :)
    Děkuju za přivítání! Teda, začínám si připadat důležitě! Jsem tu půl hodiny a už jsem zvláštní teenager! :) Abych pokračovala v diskusi: Pejskaříte? :))
    upraveno 25. února 2012
    Ne ale mívali jsme dogu kříženou s vlkodavem a odvážil bych se to nazvat zlovlkem :) (stavba těla mohutná jako doga a výška jako větší vlkodav)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. února 2012
    Já jsem taktéž druhorozená druhorozeného a druhorozené, takže je můj nárok na trůn bez krveprolití minimální.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.