Kdo je Sansa???

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
124

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. února 2012
    Na druhou stranu byla Arya až dosud zvyklá, že ona je dítě toho největšího pána a může všechno (nadneseně řečeno).
  • upraveno 14. února 2012
    Tak mně Arya moc sympatická není, ale hodně to změnila jedna malá slečna v seriálu.
    Nikdy bych jí ale nevyčítal smrt Lady. Zato jsou zodpovědní jen ten žlutovlasej sadista, Cersei a Sansa.
    Sansa mě zpočátku naprosto iritovala. Taková hloupočká slepička. Nicméně za smrt Neda fakt nemůže (to už jsme probírali). Osud k ní byl nakonec natolik krutý, že spíš zaslouží soucit.
    Taky je velký rozdíl mezi Sansou ze hry a Sansou-Alayne.
    Mimochodem já opravdu netoužím Sanse roztáhnout nohy. Snad až v dalších dílech:-)))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 14. února 2012
    upraveno 14. února 2012
    Hele, jak je Sansa zodpovědná za smrt Lady?
    Tak možná si to vykládám špatně, ale když byli všichni tři zainteresovaní před královnou a králem kvůli incidentu u řeky. Tak Sansa lhala o tom co se stalo. Jsem přesvědčený, že kdyby mluvila pravdu, Lady by nepřišla o svou chlupatou hlavu.
    Tak možná si to vykládám špatně, ale když byli všichni tři zainteresovaní před královnou a králem kvůli incidentu u řeky, tak Sansa lhala o tom co se stalo. Jsem přesvědčený, že kdyby mluvila pravdu, Lady by nepřišla o svou chlupatou hlavu.
    Za smrt Lady je zodpovědných mnoho lidí v tomto subjektivním pořadí
    1. Ned (popravčí)
    2. Cersei (poručila si to)
    3.-4. Sansa (nezastala se Aryi) + Arya (neovládla Nymerii)
    5. Joffrey (protože je kretén)
    upraveno 14. února 2012
    Jste divní :)
    I já?:()
    Mám zopakovat očividnou věc? To Cersei byla kráva a trvala na zabití vlka, co za nic nemoh (v případě Nymerie bych to aspoň chápala). Žijeme holt v době relativismu, dokonce takovýho relativismu, že některý lidi ignorujou zjevný věci.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. února 2012
    Zabytí Lady bych Cersei vytýkal, ze všech jejích hříchů nejméně. Poprava Lady byla pokusem zbavit se všech zlovlků v okolí, aby případně neohrozovali její děti.
    Sarven: Robert je ukázkový zbabělec. Takhle se chová asi hodně otců - když mají zasáhnout při výchově dítěte, a neexistuje ideální řešení, utečou. Zatímco matka utéct nemůže a nějak se rozhodnout musí, i když blbě.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. února 2012
    Souhlasím se sarvenem. Na Roberta jsem pozapomněl, ale opravdu se zachoval jako ubožák. Byl to slaboch.
    Robert, vpravdě shakespearovská postavička. Stín toho, co býval, ožrala a troska, co vidí jenom to, co chce vidět - a to všechno z něj udělala ta obludná železná židle... Vlastně mu byl docela ukradenej i Ned, tak proč by se staral o zlovlka. To nic nemění na tom, že to nepřišlo z jeho hlavy. Jedna z chvil, kdy jsem měla chuť Cersei vymlátit zuby.
    samozrejme, že Joff bol malý spratek a hajzlík. Cersei jedovatá, ale obaja sa báli. trochu pochopiteľné. Robert bol zbabelý nehoráznym spôsobom. normálne ma to jeduje, len si na to spomeniem ...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. února 2012
    Tak jsem se rozhodl otevřít zakázané dveře a přečíst si topik Turnaj. Tak mi držte palce...
    Nedělej to...Varuji tě. Už nikdy pak nebudeš jako dřív:-()
    to vravel aj Gandalf Bilbovi a dopadlo to ok :)
    ale je to risk, to áno
    upraveno 14. února 2012
    Tak tři stránky za mnou a zatím jen popis turnaje. To jste se tam nějak hodně ošklivě pohádali či co?
    upraveno 14. února 2012
    upraveno 14. února 2012
    Dosáhnout svého cíle zcela určitě. Ale neztratit tvář? Vždyť tam rozporovala královo rozhodnutí, odmlouvala mu a naopak sama prosazovala svoje řešení před plnou síní poddaných.
    upraveno 14. února 2012
    Podle mne bylo hlavním cílem shodit Roberta před Nedem a jeho Družinou, pak taky její "Lannisterská čest".
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.