Harry Potter

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
123578

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. listopadu 2011
    Na stmívacích filmech mi nejvíc vadilo, že to vlastně vůbec o ničem nebylo. Viděla jsem 3 (tedy asi zatím všechny) a vůbec nedokážu říci, kdy který končí. On se dá celý příběh 3 filmů shrnout asi v 10-15 vteřinách.
    A herec, co hraje hlavního vlkodlaka je strašnej, brrr.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    No mě na Potterovi vadí ta nelogičnost. JE sice moc hezký že je tam jeden polomrtvej frajer kterýho se bojí celý svět ale pokud jste si nevšimli tak tam čarodějové nedisponují žádnou ochranou proti moderním technologiím. Takže kdyby na Vola,demrta šli místo s hůlkou s granátem nemusela by se to tak řešit. Mohli ho s klidem odrovnat už Harryho rodiče v prvním díle. Kdyby měl James Mp-5 a vysypal do Voldemorta 30 nábojů tak z toho už by se asi neoklepal. A takhle je to tam se vším. Myšlenka celého díla? -> proč dělat věci jednoduše když to jde i jinak.
    To mě nikdy nenapadlo:) Tam bylo řečeno, že se proti mudlovským zbraním neumí bránit?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Občas vidět kravinu je dokonce nutný pro duševní hygienu, ale musí to bejt kravina, u který se bavim (třeba Emmerich), ne kravina, u který si zoufalstvím trhám vlasy (jeho souputník Míša Bájů).
    Ehm Co z Emmerichovejch filmů je kravina? Den nezávislosti? Stargate (viděl jsem všechny díli všech sg seriálů včetně bonusů a filmů vše mám doma na dvd a co jde tak v 720p.)? Godzilla (no možná ale lepší než ta japonská)?
  • upraveno 9. listopadu 2011
    Doporučuju kanál Syfy. Bezedná studnice filmů tak špatných, že jsou opravdu špatné, ale zábavné.
  • upraveno 9. listopadu 2011
    2012!!! Extrémní kravina, ale zábavná ;)

• upraveno 10. listopadu 2011
    Tiež mi tam sex nechýba, ba si myslím, že Rowlingová v tomto smere nie je nijako zvlášť puritánska, treba si uvedomiť, že v knihe nie je napísané všetko, čo sa dialo :) A hlavné postavy minimálne v posledných knihách bojujú o život v dosť zlých podmienkach, teda nemajú čas na nejaké veľkolepé milostné rošády - proste ak sa niečo stalo, tak "mimo záber".
    A HP s takými sračkami ako Twilight neporovnávať pls. Len preto, že okolo oboch tých kníh bol taký hype v podobnom čase, mieria na podobnú cieľovú skupinu a venujú sa nadprirodzenu, nemusia (a nie sú!) byť podobné aj kvalitatívne.
    upraveno 10. listopadu 2011
    Mně Emmerichovy filmy nepřijdou ani zábavné..
    Nutno vidět ve společnosti podobně naladěných jedinců. Ono se nemá dělat si legraci z cizí chudosti ducha, lae na filmy se to snad nevztahuje...
    Ale vážně, hloupejch (pitomejch, dětinskejch, tupejch) filmů jsou víceméně dva druhy (resp. tři, když připočítám ty naprosto nezajímavý). U jedněch si hrůzou trhám vlasy a z těch druhejch se dá skvěle střílet. Podle mě je to báječně osvěžující. Teď jsem třeba zvědavej, do který skupiny budou patřit černýá, é, totiž rudý ocasy. I když jak jde o historii, tak se to většinou řadí do tý první...
    Jo a jaký opravdu debilní film jste viděli v poslední době? U mě to jsou filmy Machete (jediný pozitivum byl tlustý záporňák ala Steven Segal), František je děvkař a X-man Origins.
    Ano všechny tři jsou hrozné, o české produkci nemluvě.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    No centurion u mě má kladné hodnocení. Samorřejmě že ne za scénář ani hlavního představytele, nýbž za Niela Mashalla a Liama Cunninghama.
    Centurion mne naopak velmi překvapil - čekala jsem hroznou krávovinu a nakonec to bylo celkem zábavé. Navíc mám ráda Michaela Fasbendera, takže v tomhle filmu mi stačilo na něj koukat...a ten jeho kámoš byl taky fajn :)
    Z HSM mi nejvíce utkvělo v hlavě, jak hlavní hrdina zpívá tesklivou píseň o složitosti žití a přitom tančí na golfovém hřišti - jak jsme se s tátou u žehlení a skládání prádla nasmáli:)))
    hehe, tak to si ale vůbec nepamatuju:D ono je vtipné už jen to, že tam ten puberťák zpívá o složitosti žití:D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.