Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
11617192122581

Komentáře

• upraveno 24. října 2011
    Daenerys asi ceka patercata :D ... btw: kdo ma bejt ta pani v bile kosili a hnedych kalhotech ?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. října 2011
    Asha
    Varys vypadá nejvěrohodněji....
    Pravda, Daenerys sa príliš nevydarila :)) Ale ostatní sú slušní (ono aj Cersei tam nie je úplný prútik, ale táto dievčina sa mi v jej roli zdá asi najvierohodnejšia, ide jej ten povýšený ksicht - a aspoň vyzerá na svoj knižný vek - roleplay na Cersei tam robí ešte jedna "modelkovská" sedemnástka a tá sa na ňu vôbec nehodí, vyzerá ako jej dobrosrdečná dcéra, ktorá sa snaží predstierať zlobu :))
  • upraveno 25. října 2011
    Hele přemýšleli jste jak třeba vzniklo slovo Septa? Teď dělám Francouzštinu do školy a nějak jsem si uvědomil podobnost slovíčka sept -> Sedm (v latině tušim Septum) a Septa... Nějaký další návaznosti? :-D
    upraveno 25. října 2011
    tak podle toho to vypada ze Septum je neco jako prekazka,prehrada mezi bohem a lidma .. ? ?
    no, já si spíš myslím, že je to odvozeno od sedmičky. Vzhledem k tomu, že latinsky je sedm septem, bohů je sedm... No, dává to větší smysl;-)
    upraveno 25. října 2011
    A Septa Mordane je něco jako jeptiška. Nebo co vlastně v jejím případě znamená to Septa?
    Jo jo... Akorát teď si nemůžu nějak vybavit další reálie z Westeros :-D--- Jak třeba vzniklo jméno Tyrion.. Jde tady hledat stejně jako u Tolkiena? :-)
    Montezuma: Přesně, akorát se nemodlí třeba jako septon, ale slouží v rodině jako vychovatelka (kupodivu:D)

Amaroun: Jako tipuju, že nějak by se hledat dalo. Ale určitě ne u všech.:-))
    Amaroun: zas tak moc bych to nehrotil... mozna za "Tyrionem" neco je ale spis bych rekl ze to proste vymyslel... nekdy se daj behem okamziku vymyslet dobry jmena
    cr8g: Ale já bych i hledala. Alespoň u některých. Je mi jasné, že za Jaimem nebo Jonem asi nic moc nebude, ale zrovna ten Tyrion nebo i Tywin, Sansa a další by něco skrývat mohli.
    koukal jsem na SOIAF wiki, protoze jsme myslel ze tam naky zajimavosti k jmenum budou atd... bohuzel nic neni...

Vetsinou prave u tehlech wiki k serialum, hram a treba literature bejva u popisu postav naka zajimavost ..
    buď je to hodně komplikovaný a zašifrovaný význam, nebo tam nakonec žádný není, co?:)
    no, k významu nám toho moc neřekli, ale 'země' by k Tyrionovi šla, vzhledem k tomu, že se při ní tak drží:-)))
    Ivusha: by me asi slehlo bejt clovek an vymejsleni jmen :D
    Amaroun, tak si to normálne prelož ako "pes" a máš to tam :))
    Shirley: Díky za objasnění:) I v tom Jaimem nakonec něco bude:D Tipuju spíš tu kolokaci s odstraněním krále. Je to přece ta nejlepší věc, kterou v životě udělal... a všichni ho za to nenávidí;-)

A k Sandorovi. On se stejně postupem stal spíš obráncem Sansy proti tomu blonďatýmu čumákovi, takže obránce člověka jo:))

A Cersei sedí jak pr... půlky na hrnec;-)
  • upraveno 26. října 2011
    No, k Lorasovi ženské jméno vlastně sedět i může:D:D:D
    A Joffrey je hodně vtipný. GRRM baví, kde se dá:))
    Arya: možná z ní ještě ušlechtilá a urozená dáma bude...:D Anebo je to právě schválně naopak.
    Eddard jako guard sedí dost dobře.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. října 2011
  • upraveno 27. října 2011
  • upraveno 27. října 2011
    tak podle mě je to dost nechutný, má pravdu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.