BlackAdder: K tomu už se Talpress vyjadřoval negativně (tuším). Prý to bere čtenáři jeho vlastní představivost. Ale vydání Pána Prstenů s ilustracemi od Alana Lee je skvělé (samozřejmě jsem ho tehdá hnedka musela mít:D)
súhlas. pozeral som trochu obálky a je pravda, že nie sme sami vo svete s týmito obrázkovými výjavmi, ktoré viac smerujú k rozprávkam, bájam a podobne. nemôžem si pomôcť, ale tá anglická je proste nádherná. veľká kniha, jednoduchá elegancia.
Už z principu bych si nové vydání nekoupil. Dost na tom, že jsem za jeden díl zaplatil dvakrát (rozdělení na dvě knihy)...Nevím, jestli jsem to pochopil správně, abych jim nekřivdil, ale probíhalo tu jakýsi apel na fanoušky..."Napište nám, kde jsme udělali chyby a mi to v novém vydání opravíme". Nevím, jestli se to skutečně stalo, ale i kdyby ano...To je snad jejich práce, proč by jim měli fanoušci zadarmo dělat korektury? Pokud jsem to pochopil špatně, tak se omlouvám..
Ked sa staras o knizky tak vydrzia dlhsie pekne :D
Inac nebolo by mozne aby talpress len prelozil obaly a obrazky nechal take iste? Pri vecsine kniziek co mam doma je ten obla taky isty ako je na originale.
Komentáře
V příštím vydání očekávám obrázky z HBO. :-)
Ale vydání Pána Prstenů s ilustracemi od Alana Lee je skvělé (samozřejmě jsem ho tehdá hnedka musela mít:D)
nemôžem si pomôcť, ale tá anglická je proste nádherná. veľká kniha, jednoduchá elegancia.
Inac nebolo by mozne aby talpress len prelozil obaly a obrazky nechal take iste? Pri vecsine kniziek co mam doma je ten obla taky isty ako je na originale.
azazel: pre nás je podstatný obsah. sme v ňom po uši už dlhé dlhé roky. ale máme právo túžiť po krajšom obale.