Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Catelyn by ho přece poznala a nepopisovala by ho tak neurčitě. Navíc - vážně věříte, že by se Pijavice sám dobrovolně vystavil nebezpečí, že přijde k úrazu? IMHO by tam nepáchl, dokud by nebylo úplně po všem. Navíc by Martin určitě takovou postavu při takovém skutku jmenoval přímo.
ja osobne som vždy mal pocit, že Bolton by neriskoval ani najdrobnejšiu vec, čiže skôr si myslím, že to bol niekto z jeho mužov.
sarven - přesně tak, Roose Bolton je velmi opatrný muž, jak konstatoval sám lord Tywin
Scéna v seriálu žádným důkazem nebude, vzhledem k tomu, jak scénáristé některé okolnosti změnili. Viz zrovna Bolton a bitva na Zeleném bodci.
ale ako vravím, nemyslím si, že sa to udialo. každopádne, už sme o tom napísali dosť a asi sa točíme dokola. hádam sa pre to nerozpadneme ako tá naša nešťastná vláda :(
Vzpomínám si, jak se jeden zákazník po zavedení Eura naparoval a mnul si ruce že už Euro máte a my ještě ne. A jak dnes nadává...
Inac to ze mame euro neni zas az tak zle, myslim si ze keby sme mali korunu tak aj ta by bola dost podhodnotena, mozno by bolo dokonca na tom horsie ako euro, a zase ked idem do zahranicia tak nemusim menit koruny najskor na eura doma a potom znova a na tu menu co potrebujem ale rovno si zmenim tam na to co potrebujem. Ja som zatial spokojny ze mame euro, som zvedavy ako to pojde dalej.
SK stejně nemá jinou volbu, než to schválit. Jednou se dali do nějakého klubu, tak by mu měli aspoň trochu důvěřovat a nezačít po něm hned šlapat. Ostatně Radičová to v tom svém projevu řekla naprosto dokonale, v tu chvíli, kdy s naprostou odevzdaností žádala o podporu, bych jí odsouhlasil všechno. Tohle je očekávám od politického lídra; že když jde o něco nad moje chápání, hrdě se za danou věc (kterou předtím poctivě vyjednal) postaví a zaštítí ji svou osobou. A když je to navíc tak důvěryhodná a obdivuhodná politička, jak na mě Radičová působí, je to imo dokonalé naplnění principu zastupitelské demokracie.
Jen škoda, že u nás nikoho podobného IR nevidím...
ad Řecko - myslím, že o Řecko už tak ani nejde. Teď jde o záchranu eura, o posílení důvěry. Pokud by to neprošlo, tak už se počítá s jeho zánikem a vznikem nějakého nového projektu, v kterém by bylo nějaké to silné jádro. Tohle si třeba dobře uvědomuje Polsko a tak se teď snaží hrát s Merkelovou. Akorát my jsme nejchytřejší a poradíme si sami... Já jsem jinak docela euroskeptickej, ale ve chvíli, kdy náš průmysl=Německo prostě není čas na nějaké klausoviny.
Souhlas, nadšeně přijímat nemusíme. A to myslím přesně prokázala Radičová - zprvu byla těžce proti, prosadila úpravy (ok, možná spíš Mikloš, kterýho taky docela můžu) a pak za tím prostě šla. A když to schválilo 16 zemí před tím... jen blázen by šel proti.