Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
13468915

Komentáře

• upraveno 31. srpna 2011
    Že jo :-)

Stav v knize nehodnotím, to by nám rychle došli kandidáti.
    Tyna: Jsem tu nová tak nevím...
    Shirley: Tak snadno Ti ho nedám =).
    A o Khala Droga bych si neopřela ani koně, páchnoucí divoši nejsou můj typ!
    Na Sandorovi sice něco je, ale odrazují mě časté popisy toho, jak páchne tím a oním.

Je pravda, že Drogo se projevil na takového divocha překvapivě citlivě. Nicméně u chlapa na jedno vášnivé použití si představuju, že už to bude v posteli už umět. Zaučování mě láká spíš u nějakých zajíčků, ne u dospělého drsňáka.
    Ja som zaznamenala iba páchnutie vínom, normálny alkáč no :)) (A raz zvratkami... opäť, normálny alkáč, no, stane sa aj v lepších rodinách :D).
  • upraveno 1. září 2011
    No, alkoholici mívají v intimní oblasti často jisté potíže... :-)

Ostatně zmiňují tam někdy Sandora s nějakou ženskou?
  • upraveno 1. září 2011
    Pokud nepočítáš Joffreyho...
  • upraveno 1. září 2011
    No, mám dojem, že nejblíž k nějakým techtlím mechtlím se dostal, když políbil Sansu, případně, když Arye líčil své sexuální fantazie, jak Sansu znásilnil. Ale třeba se realizuje "za scénou", kdy nám to GRRM neukazuje.
  • upraveno 1. září 2011
    Sansu nepobozkal, to si len Sansa blažene predstavuje :) Ináč sú o ňom zmienky akurát že chodil za kurvami, ale to tiež hovoril niekto iný, takže ktovie ako to bolo :)
  • upraveno 1. září 2011
    Hm, to už jsem zapomněla. Chlapi, co si za sex platí, nějak ztrácí na přitažlivosti. A to se mi nelíbil ani před tím.
  • upraveno 1. září 2011
    Ále, to boli iba také ohovárania, IMHO sa tak len tváril aby nestratil renomé a pritom sa chodil niekam za mesto dívať na hviezdy :D (BTW, nehovorí náhodou v seriáli Tyrionovi niečo v zmysle, že to nie je sranda, keď za to platíš? :))
  • upraveno 1. září 2011
    "Když za to platíš, není to lov..."
  • upraveno 1. září 2011
  • ValVal
    upraveno 14. září 2011
    Partner pre život a zároveň ideálny otec Ned Stark, Tyrion - ideálny brat. Bol voči svojej rodine vždy lojálny, pokiaľ sa ho samozrejme niektorí nepokúšali zniesť zo sveta.
  • upraveno 21. listopadu 2011
    Ideální milenec: Jaime, Renly, Loras, Jon, Sandor
    Ideální manžel: Eddard, Robb
    Ideální kamarád: Tyrion, Malíček, Robert
    Komu bych dala přes hubu: Joffrey, Theon
    Beru to s vizualizací v seriálu (Nikolaj Coster Waldau mi hodně pomohl si Králokata oblíbit.)
    Takže partner na celý život asi Robb a Jon, ako milenec popri môjmu celoživotnému partnerovi Jaime :) a najlepšia osoba na kalbu Robert. Ako osoba mi povahovo veľmi vyhovuje Tyrion, takže to by bol môj najlepší kamarát. No a Theona s Malíčkom by som najradšej zaškrtila.
    kdenictunic: Přesně tak, s Robertem by se dobře chlastalo.
    Tyrion by byl kamarád
    Jon, Robb nebo Ned by byli na všechno ostatní:D

I když na jednorázovku bych si možná dala říct s Edmurem, Drogem nebo někým z Dorne, případně s Králokatem... (tam jsem ale ještě neodpustila Brana, takže bych nejdřív musela zapomenout:D)
  • brrbrr
    upraveno 25. listopadu 2011
  • upraveno 26. listopadu 2011
    Tak Bronn je perfektný už v knihách, napr. v tej predposlednej s pomenovaním Lollysinho syna Tyrion, to som sa na soptiacej Cersei smiala veľmi :) To keď už hovoríme o človeku na chlastanie, tak u mňa jednoznačne on (akože samozrejme aj so Sandorkom by som, ale nesmel by skĺznuť k svojim EMO/"ak to niekomu povieš, zabijem ťa" príhodám z detstva :) a s Tyrionom by sa zase dali preberať aj pomerne inteligentné veci).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 26. listopadu 2011
    Pokud s někým na tah po hospodách pak trio Bronn, Robert Baratheon a Oberyn Martell.
  • upraveno 27. listopadu 2011
    tak s timhle triem v zádech si na tebe žádnej vyhazovač nedovolí. :-)))
  • upraveno 28. listopadu 2011
    kdyz by Robik trimal obourucni valecny kladivo tak ne no :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 28. listopadu 2011
    Spíš obouruční korbel piva...
  • upraveno 17. května 2012
    Tedy, docela se divím, jak málo je tady zmiňován ser Jorah Mormont, pro mne jeden z nejzajímavějších mužských postav v seriálu (následně tedy i v knize, protože jsem nejprve viděla serál a mám to nějak propojené) Vzhledově zajímavý byl ještě Benjen, ale ten se jen mihnul. V knize mi přijde většina "mužských" postav příliš mladá, na to aby mne nějak zaujala, tém způsobem, jakám se tady o nich mluví:), v seriálu, kde je postaršili, je zas hrají nemastní neslaní herci s nulovým charizmatem, takže prostě Jorah vede, i když si říkám, že už asi stárnu, když mne oslovuje právě on:)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.