Jeno mě tak napadlo jestli by Jón nemohl být ten Mellisandřin azor azhai protože hořet cla mohl být narozen na dračím kameni při rebelii kdy Ned a Robert prolomily hradby dračího kamene.
A co teprv až se ukáže, že Jon byl plodem lásky Ašary a Brandona Starka, kteří uzavřeli tajný sňatek, a tudíž právoplatný dědic Zimohradu. A Ned ho prohlásil svým bastardem, protože chtěl panství pro sebe, Cat a jejich syna... A chudák Jon prožil zbytečně život plný ústrků, zbytečně odmítal titul lorda Starka... :-)
No to se nasměju, až se dozvíme, že Jon je tím, čím se zdá od první chvíle - syn Neda a nějaký baby jménem Wylla. A kurva, on to Ned říkal už na stránce šedesát :D
Je to stejně pravděpodobný jako cokoliv jinýho. Spíš bude zajímavý, co se v tom případě dozvíme o Wylle. A ten Nedův slib sestře... Čekám, až se na scéně objeví starej Reed a rozsekne to.
Amaroun: Tak ty já naprosto nenávidím, protože mě nikdy nenapadne "jediná správná" možnost, ale možností tisíce a pak babo raď...musím pak neustále myslet na to, jak to teda sakra bylo a šílím z toho. Jestli jednou někdy někoho zabiju, tak to bude buď kvůli mlíku (když jdu do ledničky pro mlíko tak tam pokaždý buď není vůbec, nebo 3 kapky v krabici = na vraždu) nebo z neurozy z toho, že nevím, jak sakra něco zkončilo :))))
Komentáře