Tanec s draky
Diskuze napříč celým (!) Tancem s draky, žádná omezení, začerňování apod. Případně i pro ty, kteří prostě jen rádi přeposílají spoilery. Pokud zrovna Tanec čtete a bojíte se, že se dozvíte něco dopředu, není tohle správné místo pro vás.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
BTW skoro jsem vás už dohnal, před Tyrionem V jsem chtěl skončit, ale když o tý kapitole tak hezky píšete, tak ještě tu jednu dám.
Máte nějaké teorie, kdo by mohla být "Septa" Lemore? Do spoilerů to snad ani dávat nebudu, jsou to jen moje spekulace. Mám typ: matka Jona. Na westeros.org sázejí na Ašaru... mě teda v první chvíli napadlo něco ještě šílenějšího, Lyanna, ale to už by bylo asi moc a asi to ani neodpovídá předchozímu ději. Ale ta Ašara...
pro všechny kteří tvrdí že přečetli tanec s draky nebo jej čtou, nechce se Vám to přeložit prosím? :)
P.S. nejde o žádný ukrajování času, jde nejlepší učení angličtiny kromě pobytu s rodilými mluvčími, seriály překládám už dva roky a nebýt nich asi bych tuhle knihu četl jen s velkými obtížemi, takhle dokážu číst skoro stejně rychle jako česky, jen se do toho nedokážu tak "zažrat", abych četl třeba 12 hodin denně jako to bylo u předchozích dílů...