Tanec s draky

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Diskuze napříč celým (!) Tancem s draky, žádná omezení, začerňování apod. Případně i pro ty, kteří prostě jen rádi přeposílají spoilery. Pokud zrovna Tanec čtete a bojíte se, že se dozvíte něco dopředu, není tohle správné místo pro vás.
1356710

Komentáře

• upraveno 13. července 2011
    Sethi: To je odkaz na Lovecrafta:) Pekny... neni nahodou H.P.L. oblibeny autor Martina?
    To nevím, ale takhle otevřený odkaz mě překvapil.
    Mam pocit, ze Alek rikal neco o tom, ze Martin ho ma snad za vzor, ci tak neco...
    Otevreny odkaz... vzdyt je to 100 let stary dilo. Kolik lidi jeste dneska zna Lovecrafta? V mem okoli jen jeden clovek a to, kdyz se podivam rano do zrcadla. Pritom ta anglictina je naprosto fantasticka a ty pribehy? Radost cist.
    Neřekla bych, že je Lovecraftův mythos nějak lidem neznámý. Naopak mi přijde, že poslední dobou získává na popularitě.

Mně ten odkaz tedy přišel skoro až nepatřičný, i když jsem se tomu zasmála. Není to dílo, u kterého bych očekávala - a chtěla očekávat - popkulturní narážky.
    Jo získává... Já ho chci dokonce přečíst... Del Toro mám pocit točí film a dělá se snad i hra.... A Arkham horror je na Zatrolených hrách nej hra snad.... To si zapamatuju a až budu u Reek II tak si přečtu ten spoiler...
    schleitr: Kua jsem se docela těšil... Del Tora mám moc rád....
    GRRM se často o Lovecraftovi zmiňuje na svém blogu, ale já tomu teda nikdy nevěnoval moc pozornosti, protože o něm nic nevím, nic jsem nečetl.

Jinak protnutí s Hostinou na Zdi mě zpočátku taky trochu zarazilo (sakra, co tam dělá Sam?) :-)
    ad bran II: Mám pocit, že jsem v tom směru narazila na nějaké takové odhady, takže mě to až tolik nepřekvapilo... ale čistě co se vědomostí z knih a povídek týče, přijde mi, že to bylo takové no clues whatsoever.
    Bohužial má Bran dokopy len 3 kapitoly, čo som pozeral, takže sa to moc asi neposunie
  • upraveno 14. července 2011
    Aqwarty: Dodej do budoucna k tomu názvu kapitol ještě pořadové číslo, vždycky váhám, kde asi tak seš a jestli můžu mrknout, nebo ne :-)

ad Davos I: Jj, zajímavé, ale myslím, že to může být jen další povídačka. Zatím tomu nepřikládám žádnou váhu.
    Alek: poradove cislo I. se snad nepise, ne?:)
    ale abych predesel dalsimu zmateni, budu je tam psat:)
    By me zajimalo, jestli Stannis spacha harakiri (u nej o seppuce nelze mluvit), az potka True Queen Daenerys. On, takovy zastance prava by mel sklonit hlavu, ne?
    Nemuzu si pomoct, ale zacina mi ten clovek lezt neskutecne krkem. Takovej zakomplexovanej kreten...

A Melisandra, ktera siri nabozenstvi ohnem a mecem? Ta me vytaci taky pekne...
    Ja Dany moc nemusím v DwD
    Já ji nemusím už od začátku :-). Jen zbytečně odvádí děj pryč ze Západozemí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.