Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
11011131516172

Komentáře

• upraveno 29. června 2011
    Potomek, stejně jako Ezio je Altaïrův. To jsem myslela.
  • upraveno 7. července 2011
    Hrál jste někdo dwarf fortress ? :-) Je to docela hardcore hra
    Nehrál, ale konečně jsem podlehl tomu Minecraftu o kterém každý tak básní a už ho hraje přes 10 milionu lidí na světě :-D Nějak jsem se tomu vyhýbal, ale nedávno jsem tomu dal šanci, zjistil si pořádně o co jde, zkusil jsem to, a neskutečně mě to chytlo, neuvěřitelně návyková záležitost, a těch věcí co tam člověk může dělat a ta svoboda. Parádní myšlenka :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. července 2011
    Já teď, asi po 12 letech od vydání, jsem si prvně zahrál Homeworld :)
    Kdo z vás hraje něco kolem Mount & Blade?? Teď hraji třeba With fire and sword.
    Já hrála Mount and Blade a teď hraju Mount and Blade: Warband, hlavně ten multiplayer. A musím říct, že jsem si pohrávala s myšlenkou, že by někdo mohl udělat server na Píseň ledu a ohně :D
    To ohněm a mečem, jaký to je? Mě to přišlo jako profesionální mód, nic víc, nic míň.
    Je to normál hra, sice to vypadá jako lepší mod k warband, ale prodává se to jako normál hra. Děj je zasazen do občanské války v Polsko-litevské šlechtické republice na přelomu 40. a 50. let 17. století a invaze Švédů do Polska a válek s tím spojených. Je trochu pozměněn systém rekrutování a pár dalších detailů, ale v zásadě je vše stejné jako ve warband.
  • upraveno 8. července 2011
    Mě ten fire and sword teda moc nenadchnul. Hraju buď obyč warband nebo mód Brytenwalda. Teď má někdy vyjít další verze takže už se těšim. Na módu na motivy Písně už se pracuje a myslím že každou chvíli už bude ke stažení
    Už zase hraju zombíky - Plants versus zombies....to je věčné :-))
    Kromě WFaS jsem na M&B hrál ještě Anno Domini 1257 a Hundred years' war mody - oba perfektní, i když najdou se tam chybky.
    Jsem mimo. Tyhle hry vůbec neznám. To jsou nějaké on linovky?
    mody k Mount & Blade: Warband - to je takový jakoby simulátor středověkého válečnictví, ale už jsem viděl mody i na antiku či napoleonské války.
    Olorin: doporučuju mód Brytenwalda. Je to z Britských ostrovů někdy po pádu Říma. Zatím je to teda jen beta a chybky tam jsou, ale až to vyjde plný tak to bude pecka!
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,106886.0.html
    Jo tohle :-)) Manžel to zača předevčírem a říká, že dobře hratelné, akorát na ně furt musí dohlížet aby nepochcípali - lumíci jedni :-))
    První muj neuspěch byl v tom že jsem nedodával Trpošům dostatek chlastu :-D Museli chodit pít k řece což je docela sralo :-D ... Potom mi jednou nějaká vodní obluda sežrala trpa a ostatní se tam báli chodit a pomřeli žízní :-D
    Jo, říkal, že jim hlavně musí dát pojest, protože vykazují jen elementární inteligenci :-))
  • upraveno 10. července 2011
    Tak jsem dohrál NWN a musím říct, že to nebylo špatné. Hra má velmi slušnou hratelnost, i když BG v ničem nepředčila, snad až na grafiku, která může někomu více vyhovovat....
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. července 2011
    Pro mě jsou NWN první dohraný RPG, takže k nim mám hodně citovej vztah...
    Chápu. Já to mám podobně s BG. NWN jsou lepší než IWD. Je to vlastně druhé nejlepší RPG co jsem hrál...
    Pro mě je srdcovka taky BG, ale spíš dvojka kvůli mému prvnímu RPG. Teď hraju NWN 2 a to je taky dobrý
    Jasně BGII je určitě lepší než BGI. Některým hráčům vadí, že tam není taková volnost jako v jiných RPG, ale klady je balduři snadno předčí. Izometrický se už asi mnoha hráčům zajídá, ale já ho mám nejradši (staromilec)...Navíc v BG si člověk užije hodně srandy a někdy i romantiky (romance:-))
    Jj třeba s Aeri (tou elfkou z cirkusu), Jaheirou a pak ještě s tou drowí princeznou z podtemna. :-))
    A na Minscovo hlášky se nedá zapomenout: Žij s mečem, žij dlouhý dobrý život :-)). Dobrej byl i ten kouzelnej mluvící meč a v neposlední řadě i Jan Jansen a jeho tuříny :-))
    Jo Lilarcor (či jak se ten meč ze stok jmenoval) je fakt neuvěřitelně vtipnej a skvěle nadabovanej, Jan je klasika a Minsc ještě větší. Romantika s Viconii je podle mě nejlepší a je nejtěžší ji dovést do vítězného konce:-)..
    Oproti NWN je BG mnohem těžší....
  • upraveno 11. července 2011
    BG má hodně silný příběh, v tom je hodně dobrý. Ale raději hraji ten typ her, kde mám partu postav a vybírám z nich 2-3 na samotné hraní. Například Knights of the Old Republic, Mass effect, Dragon age... Není tam volnost, protože pohyb je hodně skriptovaný a pořád se něco děje.
    Vždyť i BG můžeš hrát sám nebo jen s jedním týpkem v družině...
    Myšleno ten typ "enginu", ne počet postav. Třeba Morrowind či Oblivion jsou fajn, když se člověk drží hlavní linie, ale když chci mít prozkoumanou mapu, musím chodit, chodit, chodit, většinou zbůhdarma.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.