jo Chmure - s Arianne bys jistě sdílel duchovno :-p po večerech byste si povídali o koncepci, obsahu a formě a rozebírali Caravaggia :-p Brienne je kamarádka, na kterou je spolehnutí, nevykašle se na mne protože se na ni támhle usmál chlap a nebude nudit s nákupama, fintítkama, lunetikama, teklenovelama a jinýma fujtajblíkama a dá se s ní i hodnotně mlčet :-p Zatímco duchovní kvality Arianne mi teda nesedí - co bych si s tou asi povídala ? Pff. Kdepak, na Arianne mne bere jenom její tatík :-D
Já bych si s Arianne zahrál cyvas (či jak se ta hra jmenovala) a povídal bych si s ní o Dorne. Navíc má fajn sestřenice. Mohli bychom být super Chmurova parta...znáš to pokecat, zazpívat, něco ugrillovat a tak:-)
Komentáře
A za kamarádku bych si vybrala Brienne - to dá rozum :-)
Brienne je kamarádka, na kterou je spolehnutí, nevykašle se na mne protože se na ni támhle usmál chlap a nebude nudit s nákupama, fintítkama, lunetikama, teklenovelama a jinýma fujtajblíkama a dá se s ní i hodnotně mlčet :-p
Zatímco duchovní kvality Arianne mi teda nesedí - co bych si s tou asi povídala ? Pff. Kdepak, na Arianne mne bere jenom její tatík :-D
4 roky jsou dost dlouho, ale pořád je to na přátelství málo...respektive na prověřené osvědčené...samozřejmě výjimky musí existovat :-)
Hele flankere..nech si ty dvojsmysly...jsem čestný muž a tak...:-)
4 roky? To už je dost dlouho, pokud jde o kamarádství/přátelství opravdu ve smyslu rady, hospody, debaty, vejlety atd., prostě blízkej častej kontakt.