A co Benjen?

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace
«1

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. prosince 2007
  • upraveno 14. prosince 2007
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. prosince 2007
  • upraveno 15. prosince 2007
  • upraveno 2. ledna 2008
  • upraveno 3. ledna 2008
  • upraveno 4. ledna 2008
  • upraveno 5. ledna 2008
  • upraveno 5. ledna 2008
  • upraveno 5. ledna 2008
  • upraveno 5. ledna 2008
  • upraveno 22. ledna 2008
  • upraveno 23. ledna 2008
  • upraveno 23. ledna 2008
  • upraveno 27. června 2011
    A dozvěděli jsme se někdy kdo byl ten tajemný muž s havrany co ukázal Samovi tu tajnou chodbu? Co když to je Benjen?
    Čo keď to bol Waymar Royce?
    Myslím, že to stvoření má něco společného s dětmi lesa, ale důkaz nemám. Je to spíš pocit....
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. června 2011
    Já tipuji, že ten jezdec byl Benjen, kterého zranili Jiní, ale nezabili ho. Je pořád z větší části člověk, ale je limitovaný nebo pomalu proměňuje.
    Bylo by potěšující dozvědět se více o Benjenovi :-)
    ja tiež verím, že to je benjen a že patrí trojokej vrane.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. června 2011
    Stark tam s Roycem někde v lesích schovaní jsou. Plánují jak ten jeden roh zimy, který vládne všem, donést do Propasti osudu a tam ho zmrazit přímo pod nosem velkého Jiného. Snad je velké ucho neuslyší. Jediné co teď Jon, černý strážce a Rhaegarův dědic musí udělat, je že pěstí zabuší na bílou bránu a upoutá pozornost velkého ledového ucha.
    Já si taky myslím že to byl Benjen, jenom takový tušení. Ale jak jinak by věděl o tý chodbě kdyby nebyl z Noční hlídky a ještě ke všemu hlavní průzkumník? Myslim že to do sebe zapadá :D
    Myslím, že o té chodbě hlídka už nějakou dobu nemá ani páru.
    jeste jsem cetl teorii ze je to lord bloodraven ale to je postava z povídek pokud vim a ty já nečet takže nemuzu soudit - takze myslim ze to je Benjen Stark nebo Jeor Mormont :D
  • upraveno 28. června 2011
    O té chodbě zřejmě vážně hlídka neví už drahně let...možná staletí. Nemyslíte, že jinak by ji hlídali, když je na druhé straně Zdi tolik přeběhlíků z hlídky a slova přísahy znají....
    Ale tak on na tú cestu mohol naraziť sám na svojej výprave za Zeď a nikomu o tom nehovoriť, pretože keby to povedal, tak by ju naozaj museli strážiť a to by boli zas muži niekde inde ako je treba...
    To je hypotetická možnost, avšak je dost nepravděpodobné, že by to jako dobrý průzkumník nehlásil lordu veliteli - je to přímé ohrožení Zdi.
    Možno práve preto bol tak dobrý, lebo poznal cesty, ktoré iný nie...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.