Tajemný rytíř

upraveno 2. února 2014 v Dunk & Egg
24

Komentáře

• upraveno 22. června 2011
    No jo, jen závidět mi můžete, jak jsem si to pěkně načasovala. Všechno v čerstvé paměti a Dance na dosah =)
    trochu to je na závisť. ale v skutočnosti je to naopak. my žijeme s týmto bohatstvom už roky rokúce. všetky tie diskusie, turnaje,... bol to pekný život :)))
    Tenhle Tajemný rytíř je celý dodělaný nebo něco chybí ? :-)
  • upraveno 24. června 2011
    Chech, tak jsem při kliku na vlákno našla "původní stránky" a zjistila, kam "se poděly" ty, co se mi tak disajnově líbily před lety a nemohu je teď najít :-D Hlavně mi tedy přišly přehlednější, no...ale co, teď když mám odakz na původní, tak dohledávám hesla tam a přes link mne to převede sem a konečně nacházím, co potřebuji vědět :-p
    hmm, no je pravda, že zdejší vyhleávání je podobně naprd jako to na starym webu. Na tom hodlám ještě zapracovat, resektive na to pozvat strýčka glogla :-) Ale tak hlavně, že jsi nás našla!
    Alek : Našla, jen jsem nevěděla, že je to totéž :-) No vyhledávání je kapku problém - pořád nevím, jestli už jsem našla všechny kapitoly a povídky od GRRM, které jsou tu někde uveřejněny. Konkrétně Tvé odkazy na celou povídku o tajemném rytíři již nejsou funkční a ani nevím, kde hledat další a co ta o Modré růži nebo tak nějak...ani nevím, jestli jsem dobře pochopila souvislosti :-)
    Já jsem hlavně nepochopil jestli tohle je celý překlad nebo jen část...
    Podle toho, co je v komentářích a v odkazech to vypadá, že právě není celý.
    Modrá růže je headův výmysl, tím se nenech zmást :-)
    Dík :-) Že to je úryvek jsem četla, ale nevěděla jsem, jestli po tak dlouhé době nebyl třeba apdejtován - to se stává :-) Každopádně díky za odkaz.
    Modrá růže není ? Škoda - myslela jsem, že by to mohl být ten příběh, co nakousla Meera a kluci to nechtěli slyšet..:-)
    Není Modrá růže pivárna v Brně?
    Lidi, kdo můžete, přečtěte si to v AJ a dáme o tom řeč, já to přelouskal minulý týden a nadchlo mě to. Btw. věřili byste, že na celým netu jsou k sehnání snad jen dva sigily rodu Blackfyre? Jako by nikomu rebelové neimponovali, či co :)
    cish: Hodlá si teď někdy v blizký době to přečíst :-) Proto jsem se ptal jestli se mám shánět po český verzi

Alek: Díky za vysvětlení... Tak to dočtu v ang... :-)
    baviť sa môžeme, čítal som to dávnejšie, ale snáď pamätám...
    Já si to ještě musím přečíst ať jsem v obraze. Máte někdo link na anglickou versi ? Ty, co tu byly jsem zkoušela a nějak mi nefungovaly :(
  • upraveno 25. června 2011
    Díky, tenhle funguje :-)
  • upraveno 25. července 2011
    Tak jsem sem zase po letech zavítal, včera si přečetl Rytíře v přísaze a dnes tuto ukázku v domění, že je za tu dobu už přeložena celá. Občas je vážně k vzteku, když člověk neumí anglicky.
  • upraveno 20. února 2012
    bude ďalší preklad?? Alebo to mám sám rozlúskať v Angličtine :D
  • upraveno 20. února 2012
    Nikdy jsem nic nepřekládal, ale klidně bych to prubnul. Kvalita se sice Létovým překladům jen těžko vyrovná, ale za tu zkušenost by mi to stálo.
  • upraveno 21. února 2012
    jj skus :)
    Johnny: Pokud chceš, můžeme si to rozdělit, jen aby z toho zase nebyl nějaký opruz, jako když se překládal Tanec.
    No co k tomu říct - viset to tu prostě nemůže, to je stejný případ...
  • upraveno 8. března 2012
    Zřejmě jsi ještě nezakalil svůj meč krví pro Noční hlídku. My, co pravidelně platíme Alekovi desátky, na tuto stránku přístup pochopitelně máme. ;-)
  • upraveno 12. března 2012
    Jsem v půlce Tajemného rytíře. Na tak malém prostoru tam má Martin stovku jmen, rodů, předků, potomků...
    Číst to jako první věc od Martina, tak mě to odradí. Martin je ďábel. :-)
  • upraveno 12. března 2012
    Tak mě napadá, ehm...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.