Tajemný rytíř

upraveno 2. února 2014 v Dunk & Egg
«134

Komentáře

• upraveno 1. března 2010
  • upraveno 1. března 2010
    vďaka
  • upraveno 4. března 2010
  • upraveno 5. března 2010
    čítam to tak, že ovláda tú istú mágiu ako melisandra.
  • upraveno 5. března 2010
    otázka je kto je ten rytier v anonymite. kráľovského rodu asi nebude, to by ho egg poznal. tak či tak, to bude evidennte niekto podstatný a spätý s pointou poviedky. môže to byť niekto z Dorne?
  • upraveno 9. března 2010
    no na anglickych forach pisu ze to je zatial najlepsia poviedka z celeho cyklu tak sa uz tiez tesim. co sa tyka rytiera, moj osobny tip je Bloodraven. ved uvidime...btw. dufam ze hlasujete a podporite Jaimeho v jeho prvom suboji: http://www.suvudu.com/
  • upraveno 10. března 2010
    Přidávám se k poděkování za povedený překlad.
  • upraveno 15. března 2010
    Ale předtím mi to šlo. :-) Aleku, mohl bys s tím něco udělat? Třeba smazat mé poslední dva vstupy a opravit ten odkaz v tom prvním? Děkuji, jsi hodný.
  • upraveno 16. března 2010
    ja som si dlho myslel, že Egg je vlastne mistr aemon. škoda že nie je :)
  • upraveno 17. března 2010
  • upraveno 18. března 2010
    non, mesieur
    rozhodně ne :-)
    Nejdřív nahoď tu o Modré růži a pak si vyslechnu i tuhle :-))
  • upraveno 27. dubna 2010
    Souhlas s Rytířem... ve všech bodech.
  • upraveno 24. května 2010
  • upraveno 24. května 2010
  • upraveno 30. května 2010
    Právě jsem se vtátil z hradu. Totiž z Whitehallu, toho času mléčně bílé tvrze někde na Trojzubci... Je to radost, přečíst si po čase takhle hutnou povídku, navíc ze Západozemí, kde už jsem nebyl ani nepamatuju. Připomněl jsem si pár věcí, zejména to, že je GRRM fakt neskutečně skvělý vypravěč a spisovatel. Byla by to pro mě radost přeložit to, ale 200,000 znaků je fakt kláda, to by byla práce na plný úvazek na půl druhého týdne... Pfff. Mno, uvidíme, jak to budu mít s volným časem. O zkouškovém ho moc není, na druhou stranu je známo, že se v tenhle čas dělá všechno ostatní s daleko větším gustem, než právě to učení. Počítám, že už vás to bude mít taky pár přečteno... Nezaložíme tady někde přísně tajné spoiler vlákno, kde bychom to trochu spiklenecky rozebrali? :)
  • upraveno 31. května 2010
    Právě kvůli zkouškovýmu jsem si to zatím odpíral, takže přečteno nemám. Spoilerový vlákno může být, ale teď to vypadá, že by sis v něm povídal sám :-)
  • upraveno 1. června 2010
    s mojou angličtinou som na strane 12 a ešte tuším o čo ide. trmácam sa Ďalej, preklad uvítam veľmi :) následne aj spoiler. vlákno.
  • upraveno 3. června 2010
    61. strana. a zatiaľ si vravím: hm, hm... páči sa mi to :)
    Info ohledně překladu. Podle informací od heada, Léto s překladem počítá, ale až po zkouškovém.
    Alek,posles mi pls MK na mail duny08@gmail.com, mne to cez tie linky moc nejde stiahnut. diki moc.
  • upraveno 4. června 2010
    dočítané. a mám trochu pocit neukončenosti. ale pekná story. ideme na spoilery? :)
  • upraveno 4. června 2010
  • upraveno 20. července 2010
  • upraveno 21. června 2011
    Tak teď už jsem vážně na suchu. Teď už mi nezbývá, než čekat s vámi...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.