zlovlků je opravdu škoda, říkal jsem si že je vypustili ale na druhou stranu nemůžeme říct, že by tam nebyli, Nymeria s Lady krátce a už je asi neuvidíme, Léto tam byl hodně a ještě bude, Chundeláč vůbec ale neni tam ani Rickon, Duch tam byl dvakrát, z blízka a z dálky a Šedý vítr tam bude asi v budoucnu nejvíc, zatim jen ležel v síni Zimohradu, ale až bude bitva v Šeptajícím lese :D .. těším se jak obrovitánsky ho ztvárněji ( jestli hrajou důležitou roli, jako že asi jo, GRRM by je nenechal zmizet .. )
Parádní díl. Skvělá scéna se Siriem, Nedovo odsouzení Hory a odhalení významu "The seed is strong..". Scény na Ohrlím hnízdě výborný. Ten kluk (mladej lord Arryn) je fakt nesnesitelnej! (v dobrém). A excelentní hlášky Brona v odpověď Lyse: "You dont fight with honor! No. He did." a Aryino komentování Sansinejch slintů: "Seven Hells!" :D:D
A málem bych zapomněl na scény za Ouzkym mořem - taky skvělé. No a korunovace: "A crown for a king" to završila. Fakt silná scéna (odpouštím i bleskurychlé roztavení zlata).
Omg Ta Sansa je fakt blbka.... Už jsem si vzpomněl proč ty její kapitoly byli tak nezabavný :-D Konec byl luxusní.. Trošku jsem se bál jak dopadne korunovace, ale super...
Tak už to mám taky za sebou. Tyrion, ač Lannister, je neodolatelnej, skoro lepší než v knize. Z Dany je mi ještě víc blivno, Sansa se blíží k bodu krutého vystřízlivění a Aryiných Seven Hells mě pobavilo. Bohužel, vlci absentují, ani Šedý vítr ani Léto se do divokých nezakousnou. Robb a Theon to musí vyřešit sami. Předpokládám, že Horské kmeny a Tyrion se škrtnou úplně, což by bylo logický. Odsouzení Gregora je třešnička na dortu. Jenom mi připadá, že na všechno už zbejvá nějak málo času.
flanker: Kmene sa nevyškrtnú, Shagga je obsadený a bol aj v nejakej ukážke. Ja si naopak dnes uvedomil, že tých desať epizód je na Hru o tróny možno naozaj ideálnych. Nenapadá ma, čím by vyplnili tie dve epizódy navyše v prípade, že by ich bolo 12, ako sa pôvodne plánovalo. Inak, naozaj, ale naozaj milujem, ako Dinklage a Addy hrajú svoje postavy. Ostatní sú tiež super, ale Tyrion a Robert absolútne rulujú. Už si iba s úsmevom spomínam, ako na Addyho každý frfľal... :)
Aha. Já jen, že tam chybělo to jak je Lysa vyhodila za bránu. každopádně kmeny tam v podstatě maj naprosto minimální úlohu, takže tam bych škrtání pochopil. Co se týče většího počtu dílů, nejde ani tak o větší množství událostí, ale o to, že některý události by nemusely bejt tak uspěchaný a trvat o těch pár vteřin dýl. Možná teda ani ne větší počet dílů, ale delší díly :))
Super díl, jediný co mi vadilo byla drobnost při souboji v Orlím hnízdě - otevřít při něm dveře v podlaze mi přišlo strašně laciný. Ale Mord byl epesní. A rychlou tavivost zlata tvůrcům taky odpustím poté, co Vyseriova hlava tak dokonale klinkla o zem :D Už se moc těším, až si dám celou sérii v kuse :) PS: Lancel je naprosto dokonalá blbka! Další z postav, které jsou ještě o ždibec lepší než v knížce.
Tyhle "ubožáčci" jsou překvapivě dobře zahraný. Viserys, Lancel, malej Arryn. Parádní bylo jak Robert dával Lancelovi čočku v minulém díle při nasazování kyrysu :D
flankere, úprimne nechápem tvoju negáciu Danny. príde mi to trochu patologické.
nevada, pokojne to daj. moja angličtina je kuchynská, ale s knihou v hlave to dávam v pohode, vždy najprv bez titulkov. nevydržím :) aspoň si pri druhom pozretí mám čo dopozerať :)
alek: diky za info. tak som zvedavý ako dopadnú ďalšie diely.
Komentáře
A málem bych zapomněl na scény za Ouzkym mořem - taky skvělé. No a korunovace: "A crown for a king" to završila. Fakt silná scéna (odpouštím i bleskurychlé roztavení zlata).
Konec byl luxusní.. Trošku jsem se bál jak dopadne korunovace, ale super...
Ja si naopak dnes uvedomil, že tých desať epizód je na Hru o tróny možno naozaj ideálnych. Nenapadá ma, čím by vyplnili tie dve epizódy navyše v prípade, že by ich bolo 12, ako sa pôvodne plánovalo.
Inak, naozaj, ale naozaj milujem, ako Dinklage a Addy hrajú svoje postavy. Ostatní sú tiež super, ale Tyrion a Robert absolútne rulujú. Už si iba s úsmevom spomínam, ako na Addyho každý frfľal... :)
Co se týče většího počtu dílů, nejde ani tak o větší množství událostí, ale o to, že některý události by nemusely bejt tak uspěchaný a trvat o těch pár vteřin dýl. Možná teda ani ne větší počet dílů, ale delší díly :))
PS: Lancel je naprosto dokonalá blbka! Další z postav, které jsou ještě o ždibec lepší než v knížce.
nevada, pokojne to daj. moja angličtina je kuchynská, ale s knihou v hlave to dávam v pohode, vždy najprv bez titulkov. nevydržím :)
aspoň si pri druhom pozretí mám čo dopozerať :)
alek: diky za info. tak som zvedavý ako dopadnú ďalšie diely.
best scena: odsouzeni Gregora - uz si nevzpominam na pocity pri cteni knihy, ale tady jsem uplne citil, jak to dre...
dobre sceny:
tyrion + mort
tyrion se priznava
korunovace
mormont + viserys
sansa + joffrey
nic moc sceny:
...
eeee
...
urcite nejakou najdu