Informace o Tanci s draky

upraveno 20. května 2011 v Píseň ledu a ohně
«1345

Komentáře

• upraveno 20. května 2011
    Můj tip patří Theonovi, ale slyšel jsem i názory, že by Martin mohl nějakým způsobem oživit Neda. (Ne, prosím!)
    no vzhľadom na kapitolu Smraďoch je to asi jasné, či?
    Benjen nikdy neměl POV.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. května 2011
    Arutha2321: Že by Qyburnovy schopnosti byly větší než jsem si myslel? To by vážně bylo nedobrý, tohle neni PP, aby se nám tu vracel Gandalf jako bumereng. Ale co takovej Benjen? Měli bysme vycházet y toho, že to patrně bude postava na severu (a nebo na východě).
    upraveno 20. května 2011
    Alek: Aha, pardon, to jsem nějak přehlédl. Tedy že to je POV.
    rád by som videl Benjena - ak je Studenoruký tak aj uvidíme, ale on nemal POV....
    upraveno 20. května 2011
    BTW Theon je snad jasná věc, protože jeho kapitolu už jsme viděli. Takže jde o to, jestli je tím myšlen někdo další.
    Dal jsem si květnové předsevzetí, že než to dostanu do rukou, přečtu si první knihy znova :)
    Nene, bouři určo nepočítá za dvě, není důvod, v USA to nerozdělujou.
    upraveno 20. května 2011
    Sansa/Alayne a Brienne se předpokládám objeví ve Vichrech - Sansa, tam je to jasný, neukončená linie, Brienne - tam nevěřim, že by o ní napsal 8 kapitol, které by nikam (no, kromě vyřešení záhady Ohařovy přilby) nevedly.
    mna skor zaujima kto by mohli byt tie postavy co mu pomohli rozmotan Meerensky uzol. Ocakavam ze by to mohli byt: Baristan, Victarion, popripade Arwin Mag a Quentyn martell. Mozno Daario Naharys...
    veľmi zaujímavé čítanie. netrúfam si tipovať, ale prial by som si Barristana, ktorý by okrem svojho pohľadu na aktuálne diani priniesol aj možnosť pozrieť sa do minulosti. už je na čase vysvetliť ju.

Prial by som si aj Quentyna a Marwina. vieme o nich veľmi málo. pravda ich POV by asi odkryla opar tajomnosti, ktorý im svedčí...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. května 2011
    Já jen doufám, že se tou vracející se POV nebude Catelyn. Ale ta "chyběla" jen jednu a půl knihy, takže snad ne.
    upraveno 20. května 2011
    S těmi novými POV mě celkem sere. Takhle to bude zas jen rozmělňovat, a tím víc hrozí nějaký podivně zkratkovitý konec. Nebo ještě hůř - otevřený. Případně vyšumí některé postavy do ztracena.
    Kdo myslíte že to bude z Dorne? Některá z Oberynových dcer nebo třeba Temná hvězda či Ellaria?
    Nový z Dorne bude podle mě Quentyn.
    EDIT: On je vlastně i napsaný tady u Tance s draky (konkrétně: 1 kapitola, možná více).
    upraveno 20. května 2011
    Pf, ten bude mířit za Daenerys, nuda.
    Já se osobně celkem těším, konečně se Westeroská línie začne trochu spojovat s Danyinou.
    upraveno 20. května 2011
    A ta staronová POV, která "couple of books" chyběla a dostane velký prostor bude opravdu Theon, pro nikoho dalšího už snad není prostor. Dlouho chyběl už jenom Eddard. Šance na oživení je vždycky, ale nedržel bych se toho :)
    Staronová postava z Dorne, to vypadá na Area. U Železných Aša, Victarion a Theon.
    Co tedy nové POV? Quentyn a Barristan potvrzeni, pak asi Marwyn... u čtvrtého je možností vícero.
    Taky mě napadla Catelyn. Dušezpyt zombie by mohl být zajímavý. :-)
    Edit: probrala jsem POV z Bouře a parametry sedí opravdu pouze na Theona.
    Ohledně Sansy - vztahuje se to i na Alayne?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. května 2011
    Takže Sansa nakonec nebude? Safra, takže se za celou dobu Tance nedozvíme co se děje v Údolí. Ta situace která tam nastala je velice zajímavá a hrozně mne zajímá co to tam ten prstík chystá.
    Nemohla by se mezi novými POV objevit i Melisandra? Kdysi se o tom nějak spekulovalo, nebo to byl jen nějaký prd ve větru?
    Pořád se nevzdávám naděje v Malíčkovo POV. :)
    upraveno 20. května 2011
    Ale ne, jen to ne. To by musel Martin aspoň z části odhalit jeho myšlenky a směřování. Tím by Maliček hodně ztratil na zajímavosti/tajemnosti.
    To je sice prvda, ale stejně bych si moc rád přečetl plány Mistra intrikána z první ruky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.