Ano ano, uznávám, že v průběhovym to nebylo good (leč za vysvětlení děkuju, vidy jsem nikdy neovládal). Anonym Léto nebude, ten se rád ke svým příspěvkům hlásí a svoje připomínky mi už řekl.
Problém to samozřejmě není v případě, když se počítá s tím, že frekvence příspěvků bude tak 2 za týden. Ale v dnešním všeobecném trendu a touze po živelné masovosti by toto mělo být samozřejmostí. To je tady jako byste mě lákali na hrnec medu.:-) K registraci mám vztah podobný jako k registrovanému partnerství: kdo chce, ať tak klidně činí, ale nutit k tomu mne? :0
Je to jen hezká zkomolenina. Inspirován bedynkou. Podobně jako Argonantus. Nemá to nic společného se Zlatým rounem, že? Nebo snad s pavouky ve flašce? :-)
Hm, nečetla jsem diskuzi a tak nevím jestli to tady už nepadlo. Ale Myrcella Baratheon přece není stejně stará jako Robert Arryn. Je starší než její bratr Tommen. A Joffrey je o rok starší než Sansa.
Stejně jako když se někdo narodí v prosinci a druhý v lednu, tak mají rozdílný rok narození, ale přitom jsou pár dní od sebe. Což je nám prd platné, protože stejně nevíme jak takový rok v Západozemí vypadá. Já vycházím z knih, tam Martin nikde nenapsal přesně rok, ve kterém se narodili. Používám jen to, jak byli v knize představeni.
Je v tom bordel no. Myslím, že jsem se ještě nedostal ani k té opravě chyb, které mi tu někdo posílal před měsíci. Nechcete se na to někdo vrhnout? Rád vám přidělím k tomu článku práva k editaci ;-)
Komentáře
Ale v dnešním všeobecném trendu a touze po živelné masovosti by toto mělo být samozřejmostí.
To je tady jako byste mě lákali na hrnec medu.:-)
K registraci mám vztah podobný jako k registrovanému partnerství: kdo chce, ať tak klidně činí, ale nutit k tomu mne? :0
281 AL: Mya Kámen, Sarella Písek
282 AL: Loras Tyrell
283 AL: Robb Stark, Jon Sníh, Quentyn Martell, Margaery Tyrell, Lancel Lannister, Roslin Frey, Meera Reed, Desmera Redwyne
284 AL: Daenerys Targaryen, Jeyne Westerling, Alys Karstark, Wylla Manderly, Loreza Písek
285 AL: Harrold Hardyng (Harry dědic), Gendry
286 AL: Sansa Stark, Joffrey Baratheon, Jojen Reed
287 AL: Podrick Payne, Trystane Martell
288 AL: Obella Písek
289 AL: Arya Stark, Shireen Baratheon
290 AL: Bran Stark, Myrcella Baratheon, Lyanna Mormont
291 AL: Tommen Baratheon
292 AL: Robert Arryn, Dorea Písek
293 AL:
294 AL:
295 AL: Rickon Stark
296 AL: Elia Písek
297 AL: Janei Lannister
Neurčeno: Edric Bouře, Willem Lannister, Martyn Lannister
Freye tu vypisovat nebudu. Na to bych si musel vzít dovolenou.
Já vycházím z knih, tam Martin nikde nenapsal přesně rok, ve kterém se narodili. Používám jen to, jak byli v knize představeni.