Letopisy Západozemí

upraveno 12. ledna 2012 v Historie
24

Komentáře

• upraveno 15. dubna 2007
    Koukám, že se podbíháme všichni a končím diskusi o přátelování (H*Y*M*A*N K*A*P*L*A*N)
    Ano ano, uznávám, že v průběhovym to nebylo good (leč za vysvětlení děkuju, vidy jsem nikdy neovládal). Anonym Léto nebude, ten se rád ke svým příspěvkům hlásí a svoje připomínky mi už řekl.
    Dobrý? :-)
    Souhlas s Alekem - jeden anonym jen leze na nervy, kdybyste ještě přibyli, bude siskuse o ničem...
    Problém to samozřejmě není v případě, když se počítá s tím, že frekvence příspěvků bude tak 2 za týden.
    Ale v dnešním všeobecném trendu a touze po živelné masovosti by toto mělo být samozřejmostí.
    To je tady jako byste mě lákali na hrnec medu.:-)
    K registraci mám vztah podobný jako k registrovanému partnerství: kdo chce, ať tak klidně činí, ale nutit k tomu mne? :0
    Máš pravdu, to že máš stejnou ikonku jako já, mne lehce znervózňuje. :-)
    Amonym je vlastní a originální jméno, to jsi zřejmě přehlédl...
    Nepřehlédl, bral jsem to jako "pokus o vtip" ;)
    Je to jen hezká zkomolenina. Inspirován bedynkou. Podobně jako Argonantus. Nemá to nic společného se Zlatým rounem, že? Nebo snad s pavouky ve flašce? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. května 2011
    Hm, nečetla jsem diskuzi a tak nevím jestli to tady už nepadlo. Ale Myrcella Baratheon přece není stejně stará jako Robert Arryn. Je starší než její bratr Tommen. A Joffrey je o rok starší než Sansa.
  • upraveno 8. května 2011
    ajaj, kdo to psal? :-)
  • upraveno 10. května 2011
    Kdyby byl Tommen starší, kapitoly z Dorne o královnotvůrkyni by přece neměli význam?
  • upraveno 10. května 2011
    jj, já to nezpochybňuju, uznávám svou chybu, případně chybu svých zdrojů. Opravím to...časem :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. října 2011
    Je tu na konci trošku bordel v letopočtech, správné roky narození jsou:
    281 AL: Mya Kámen, Sarella Písek
    282 AL: Loras Tyrell
    283 AL: Robb Stark, Jon Sníh, Quentyn Martell, Margaery Tyrell, Lancel Lannister, Roslin Frey, Meera Reed, Desmera Redwyne
    284 AL: Daenerys Targaryen, Jeyne Westerling, Alys Karstark, Wylla Manderly, Loreza Písek
    285 AL: Harrold Hardyng (Harry dědic), Gendry
    286 AL: Sansa Stark, Joffrey Baratheon, Jojen Reed
    287 AL: Podrick Payne, Trystane Martell
    288 AL: Obella Písek
    289 AL: Arya Stark, Shireen Baratheon
    290 AL: Bran Stark, Myrcella Baratheon, Lyanna Mormont
    291 AL: Tommen Baratheon
    292 AL: Robert Arryn, Dorea Písek
    293 AL:
    294 AL:
    295 AL: Rickon Stark
    296 AL: Elia Písek
    297 AL: Janei Lannister
    Neurčeno: Edric Bouře, Willem Lannister, Martyn Lannister
    Freye tu vypisovat nebudu. Na to bych si musel vzít dovolenou.
  • upraveno 9. října 2011
    Nebyl náhodou Joffrey o rok starší než Sansa? A nejsou Bran s Tommenem stejně staří?
  • upraveno 9. října 2011
    Bran a Rickon jsou myslím o tři, max. čtyři roky od sebe, ne o pět. Bran by, podle mých propočtů měl být narození min. 291, ale možná, že se pletu.
    upraveno 9. října 2011
    upraveno 9. října 2011
    Když se někdo narodí v lednu a ten druhý se narodí v Prosinci stejného roku. Tak mají také mezi sebou rok rozdíl.
    upraveno 9. října 2011
    Stejně jako když se někdo narodí v prosinci a druhý v lednu, tak mají rozdílný rok narození, ale přitom jsou pár dní od sebe. Což je nám prd platné, protože stejně nevíme jak takový rok v Západozemí vypadá.
    Já vycházím z knih, tam Martin nikde nenapsal přesně rok, ve kterém se narodili. Používám jen to, jak byli v knize představeni.
    upraveno 9. října 2011
  • upraveno 9. října 2011
    Je v tom bordel no. Myslím, že jsem se ještě nedostal ani k té opravě chyb, které mi tu někdo posílal před měsíci. Nechcete se na to někdo vrhnout? Rád vám přidělím k tomu článku práva k editaci ;-)
  • upraveno 12. ledna 2012
    Nema byt nahodou Myrcella starsi nez Tommen?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. ledna 2012
    A ono to nějak odporuje?
  • upraveno 12. ledna 2012
    no to asi jo... znovu připomínám svou výzvu, jestli to nechcete někdo projít a opravit :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.