Myslím, že King Kong bude mít ještě dva syny, kteří nás ještě vydatně potrápí. (Pokud nenastane potrat a třeba se jednoho z nich nebo obou nikdy nedočkáme...)
To už se tady "hodněkrát" prodiskutovávalo. Výsledkem jsou (většinově) dvě teze: 1) je opravdu tuhej 2) je z něj teď mnich na tom ostrovním klášteře v Hostině. Můj osobní názor je, že tak jako tak už asi žádnou další roli nesehraje...
Třeba by právě kvůli té jeho změny měl o důvod navíc navždy skoncovat s tím zlem v podobě jeho upgradovaného bratříčka a poté navždy zmizet na odpočinek a strávit zbytek života zametáním a modlením.
Montezuma3: Je to výsledek těch "experimentů" v hradním žaláři - teď si nevzpomenu na jméno toho odpadlického mistra - poslal Cersei o tom (tuším, sám jsem Hostinu dlouho nečetl) dopis, když byla/je zavřena v Velkém Septu.
Sakra, to mi nějak uniklo. Že tam Qyburn dělal nějaké pokusy i na Hoře. Jen vím, že když se Cersei potřebovala zbavit nějaké ženské. Poslal mu ji do sklepení, ať si tam s ní dělá co chce.
Komentáře
Montezuma3 - Ty jsi nečetl Hostinu pro vrány?
tešíme sa (ak to je pravda) a dúfame, že najväčšie problémy má GRRM za sebou. čakať ďalších desať rokov na koniec by bolo drsné
reakce na téma Sandor
Heh... jak dlouho jsme to čekali? Pět let? Šest?
Snad to bude stát za to...
The Dance is Done.