House of the Dragon - nový seriál od HBO ze světa Písně ledu a ohně - Ice & Fire
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ovšem barva sem, barva tam, Cole volil slova starostlivě a tázán by klidně mohl říct, že se jen divil, proč se Strong tolik stará. "Jako kdyby jsi byl" muže značit "Jseš snad xy, že ďeláš yz? Nejsi, tak proč vyvádíš." stejně dobře jako "Přiznej, že jseš xy!". A holt Harwin se chytil a nejen že napadl bez prokazatelné provokace, ale v podstatě se přiznal.
městské hlídky zavedl bych novou speciální jednotku. Zlaté kuše – 50 vybraných střelců s kuší. Ti by primárně likvidovali původce nepokojů ve městě - různé lži proroky a nebezpečné náboženské fanatiky a pochybné vůdce ( ke kterým by se pro narůstající počet přívrženců těžko dotávalo nablízko) V době války a obležení by z hradeb ostřelovali význačné cíle nepřítele – šlechtice,velitele, proslavené rytíře. Rekrutovali by se na střeleckých soutěžích v nově zavedeném dnu městské hlídky. Jen nevím jestli by mě to koruna zaplatila 50 kuší tak dalších 100 náhradních tětiv a tak 5000 šipek do kůší ( 100 na střelce). Já bych právě rád sloužil v klidných časech kdy moje loajalita měla být jasně vyplývající. Měl bych pravidlo nikdy nepopíjet s takovýma chytrákama jako je Tyrion.
Kdybych to měl k něčemu přirovnat tak ke švýcarské gardě vs. vatikánské policii.
Prostě mi přijde nemoudré vybavit ty týpky něčím, co je možno vystopovat k němu, jestli je chce na tajné a/alebo ilegálne akce.
Co na ní nesnášíš?