@čejka Áno, to by boli pekné portréty... Škoda, že chýba Alyssa so zeleným okom a krivým nosom. :anxious: @Oakenfist Tuším, že prvou "Čiernou perlou z Braavosu" bola Bellegere Otherys, ktorá patrila k milenkám Aegona IV. Targaryena a bola "čierna ako hrniec s atramentom", takže medzi Jaehaerysovými krásnymi a bledými dcérami by nemala čo hľadať, lebo ešte nebola na svete. :anxious:
Eh, nojo, měla jsem zatmění a místo Renlyho jsem si dosadila Gendryho :wall: Když v tom odkazu mrkneš na ty další stripy, tak je vidět, že na plášti má želvy. Želvu má ve znaku rod jeho matky.
Geniální je Sandorův horečnatý sen - připomíná mi to nějakýho renesančního umělce, ještě zapátrám v paměti. A Stannis hlídající malýho troglodyta je milý.
Tohleto konkrétně dělá Magdalena Korzeniewska, na DA pod nickem bubug. Nenapadla mi renesance, spíš pohádkové knížky, ale když se nad tím zamyslím, tak ano, ten styl by se dal odsledovat do renesance. Podobnú tvorbu má ešte John Bauer.
Komentáře
Aspoň se dá chvíli myslet na něco jiného než na tu hrůzu na našem východě.
Serru (a možná i Varyse) pořád tipuju spíš na potomka (potomky) z manželství Bittersteela a Blackfyreovy dcery, a nebo Aeriona.
Jinak děvčata pěkné.
@Oakenfist Tuším, že prvou "Čiernou perlou z Braavosu" bola Bellegere Otherys, ktorá patrila k milenkám Aegona IV. Targaryena a bola "čierna ako hrniec s atramentom", takže medzi Jaehaerysovými krásnymi a bledými dcérami by nemala čo hľadať, lebo ešte nebola na svete. :anxious:
btw - ta socha bude spíš Daeron I. (Mladý drak)
Jo, jo... Starší brácha hlídá mrně. Jen si nejsem jistý, zda to na tom plášti jsou Tyrellské ruže, nebo želvy - https://icesalamander.tumblr.com/post/180459299640/huevember-day-24
Když v tom odkazu mrkneš na ty další stripy, tak je vidět, že na plášti má želvy. Želvu má ve znaku rod jeho matky.
Ach tak. Nevím, zda jsem tuhle podrobnost vubec kdy pamatovala, dík.
A Stannis hlídající malýho troglodyta je milý.
Staniss doesn't get paid enough for this job. :D
Ach, Zimohrad!
A moc se mi líbí Jaime s Tommenem.
Díky.