Skvělý výběr od Aviv jako vždy. Létohrad znám ze Světa ledu a ohně, ale pořád stojí za to se na něj podívat. Moc mě potěšila Kopřiva, Baela s Rhaelou a Joanna :-)
@Aviv Ta první Joanna je sebevědomější a taková asi opravdu měla být. Ta druhá by zaujala spíš Rhaegara, co myslíš? Kopřiva s ovcí - výborná :-D Jeden z nejzajímavějších příběhů z Ohně a krve
U těch je, zatím, výhoda, že zásadně jde o originální fanart a ne o seriálový. Pri hlavných hrdinoch z doby Hry musím trochu víc kolečkovat a překlikávat se, abych vylovila takové, co nezobrazují herce.
@Aviv Ty už dokonce bereš objednávky? :-) Líbilo by se mi Východozemí a klidně zase třeba ještě nějaké hrady (Zimohrad, Harrenov, Řekotočí, Dračí kámen) nebo Staré Město. Tvůj výběr je ale vždycky výborný ;-)
Komentáře
Ta první Joanna je sebevědomější a taková asi opravdu měla být. Ta druhá by zaujala spíš Rhaegara, co myslíš?
Kopřiva s ovcí - výborná :-D Jeden z nejzajímavějších příběhů z Ohně a krve
Navazují na něj další videa, ale třeba tahle už jsou prostříhávána i záběry ze seriálu:
Tady je jen pár fotografií herců (Bran, Davos):
Nejsou to ovšem úplně horké novinky, tak se omlouvám, jestli to tu už prošlo. ;-)
https://www.instagram.com/reel/CYr7NlBotnN/?utm_medium=share_sheet&fbclid=IwAR147sp8im_On3rfYgAb5N4RIkQVDY6Xvb9gVNDmtG10H80rm6GW3IxWQQ8
Som prístupná aj objednávkam na budúci mesiac. ;)
Krásný obrázek Sansy a Lady je v letošním kalendáři.
Ty už dokonce bereš objednávky? :-) Líbilo by se mi Východozemí a klidně zase třeba ještě nějaké hrady (Zimohrad, Harrenov, Řekotočí, Dračí kámen) nebo Staré Město. Tvůj výběr je ale vždycky výborný ;-)