Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1166167168169171

Komentáře

• Tá skladba je fakt krásna.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. února 2021
    Aha, tak ty to znáš dokonce lépe než já, a to v té hře mám nahráno 16 hodin. I když polovina byla v editoru postavy. :D Já jsem si do teď myslel, že je to drow a on je to upírek. Já ho vlastně moc neznám, protože jsem ho do party skoro nebral. A hlavně jsem tu první kapitolu ještě ani nedohrál. =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @svoa00 Já si nemůžu pomoci, ale já slyším Rimmera. No, možná spíš Eso Rimmera. Nemůžu se té představy zbavit :D
  • @Krisa Můžeš rovnou říct, že zní jako anglický snob :D Ale občas mluví i vážných tónem.
  • @Krisa No jo, vím, co tím myslíš :D V tomhle případě spíš Eso Rimmer, akorát to bravado je tu takový obraný reflex.
    @svoa00 OK, jdu pro humrový koktejl :D
  • docela překvapení

Mohli by zremástrovat první Medieval. To bych byl víc happy.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Sol Invictus! :)

No, na to se podívám, starý Řím mi nechodí na současném stroji a dvojka mě nějak ukrutně nebavila. Snad tam bude i Barbarian invasion, bránit Řím proti vpádu hord a likvidovat křesťany byla moje oblíbená zábava :) (a hlavně to byla suverénně nejtěžší kampaň co jsem kdy v total waru hrál).

Za remaster Medieval II bych se ale taky nezlobil.
  • Barbarian Invasion i Alexander tam bude

jo a jestli máte původní Rome zakoupený na Steamu tak máte 50% slevu na remaster
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @DanielSvatoš nezda sa vam ale, ze tych remastrov je v poslednej dobe nejak vela a zabuda sa inovovat?
  • pro vývojáře to jsou lehce vydělané peníze, to je ten hlavní důvod proč to dělají
    upraveno 26. března 2021
    Tak hráčská komunita zestárla a je tu spousta pamětníků co by si rádi zahráli ty starý pecky z jejich mládí. Tyhle lidi nechtějí remake. Chtějí tu starou dobrou hru tak jak byla, jen možná trošku vylepšit grafiku a hlavně aby to fungovalo na současných strojích. Nostalgie prodává. Stačí se podívat na Wowko BC kde to dotáhli tak daleko, že hru vydají v podstatě ve verzi 2.0 a následně do ní budou přidávat opravné patche tak jako tenkrát. Což mě přijde už trošku úchylný, ale stejně ten nápor hráčů při spuštění shodí servery.
    @MonteKarstark okej Bc je asi inz pripad to hralo tak 8 az 10 mil. ludi a poslednych 10 rokov velka skupina po blizze classic ziada. ale niektore remaky su robene preto co hovoril @DanielSvatoš .
    take tie vacsie studija az prilis doja tieto starsie tituly.
  • upraveno 26. března 2021
    Tak Blizzard právě remastruje i Diablo II a předpokládám, že brzy remastrují i jedničku. Přiznávám, že musím zamáčknout nostalgickou slzu, když si vzpomenu, jak jsem jednou v pozdním dětství pauznula jedničku Diabla a když jsem se vracela do tmavého pokoje, ta hororová skřípavá hudba s výkřiky v pozadí mi nedělala moc dobře :D

Obecně proti tomu ohlížení nic nemám, když je poptávka. Herní průmysl je na rozdíl od toho studiového filmového ještě dostatečně kreativní, aby lidi zásoboval originálním materiálem. Dneska už mnohdy nabízí nejen herní, ale i lepší vizuální a narativní zážitek než filmy. V téhle době mě ostatně občas napadá, že lituju, že nemám slušný komp, gameři se teď mají nejlíp.
    ok takže to tak vnímam len ja
    @Edem No remasterů je poslední dobou hodně. Jen nevím co přesně myslíš tou inovací. Jakože by jsi raději nějaké remaky nebo regulerní pokračování série než ty remastery?
    @MonteKarstark skor uplne nove myslienky v hrach. mame 5 krat lepsie PC ako pred 20 rokmi ale zeby sa tie hry ktore ludia ja hraju zmenili sa mi nezda sem tam sa to najde v malych hernych studijach (ty velky len robia pokracovanie s velmi malo inovaciami)
  • @Edem Vím, co myslíš, ale přece jenom trochu přeháníš. Popkultura už holt nějakou dobu taková je, že se snaží lidem připomínat něco, co už znají - filmy, knížky, muzikály, hry. Je to obvykle sázka na jistotu a dneska je všechno o penězích. Pokud ti u her chybí nápady a kreativita, tak jsi sám přišel na řešení. Zvol si hry, které nejsou mainstream, i když v nich holt nebudou animačky, na kterých dělalo deset lidí několik měsíců. To samé ostatně radím i u filmů a seriálů.
    @svoa00 ako ano zhodnotene to máš dobre. Nevyplýva vám z toho, že keď chýbajú nove nápady kvalita bude klesať ? alebo niesme už pravé v tomto období cyklu(ak nejaký je)?
  • upraveno 30. března 2021
  • @flanker.27
    https://store.steampowered.com/app/1021100/Aircraft_Carrier_Survival/

by se ti mohlo líbit, ještě to nevyšlo ale můžeš zkusit demo/prolog
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Juknu na to.I když teď pařím akorát Transport Tycoon :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.