Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1561562564566567581

Komentáře

• @Krisa
    nezapomeň ještě UV žárovky
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thanatos Někde možná vyhrabu Horské slunce, stačilo by to?
  • @Krisa Savo jedině nitrožilně! :D
    @sfik stříkačku tu taky někde mám, jehlu budu muset nějak vybabicovat, ale to půjde ;)
  • JoserJoser persona non grata
    S deckou sava v žíle nikoho žádnej koronavir určitě trápit nebude. Ale kdybych to vzal čistě odborně, mnohdy se dají žílou prohánět velmi jednoduché funkční věci, třeba takový pervitin a všechny jeho deriváty, taková jednoduchost a při tom taková síla a rozmanitost účinků. Pokud je ale někdo takový blb, že bere vážně Trumpa (a pár takových se vážně našlo), tak to lze vnímat jako přijatelný evoluční výběr. Trump a protikandidát Biden. Co bude příště? Bojím se i pomyslet
  • @Krisa
    jen musíš přijít ze které strany se má zavést, aby fungovalo jak má :D
    @Thanatos Doufám, že mluvíš o Savu a ne o Horském slunci... :D
    @Thanatos Ani jeden z nich nemá brýle, takže je to skvělé i na oči :D
  • @Krisa
    to světlo jde z druhé strany, zvolili cestu čípku :twisted:
    @Thanatos Já vím, ale brýle nemají, takže tahle cesta je dobrá pro oči :P
  • Tak...CNN Prima News... =D

Uff. Kdo uz mel stesti se podivat? Jako cekal jsem velky spatny. Ale ne tak velky spatny abych rekl, ze to jsou furt stejny primacky zpravy, jen roztazene do celeho dne. :-D
    @sfik Bohužel jsem ještě neměla to štěstí, ale je tam KAREL?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Viděl jsem zatím jen dnes ráno rozhovor s ekonomkou Matesovou (dosud jsem neznal), a tem musím hodnotit pozitivně, zvláště když to porovnám s Interview ČT24. :) Moderátorka neskákala do řeči, nechtěla po zpovídané osobě jen potvrzovat vlastní slova, její otázky byly věcné a tak dále. Na větší obrázek si samozřejmě počkám, u pořadů přejatých od mateřské CNN pochopitelně moc velkou shodu neočekávám ;-)
  • upraveno 4. května 2020
    Já viděl teda hlavně ten highlight kterým má být Libor Bouček. Tématem byl rozhovor s Bárou Špotákovou, ale ve studiu nebyla známá olympionička, ale reportérka která s ní natáčela rozhovor.. :D

@flanker.27 Předpokládám (nevím s jistotou), že to je stejná frančíza jako McDonald, takže nějaké know how či formáty pořadů budou zachovány, překopírovány. A ačkoliv ti Klárku Dostálovou chválím, tak jsem následně viděl Karla Voříška. TopStar a Divošky (wtf) už sice skončily ale nahradily je formáty víceméně stejně nízce primácké.

Takže zatím se 24ka nemá čeho bát :) tu hrůzu už si ráno ke kávě nepustím :)
    upraveno 5. května 2020
    @sfik Známka vytříbeného vkusu =D
    @Krisa Byl tam :)

A sport dělá Šebrle :)
    @flanker.27 To je skvělá zpráva a ta druhá je ještě lepší :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To je nějaký nový kanál? Jako to ČT3?
  • @MonteKarstark ct3 je frajerina proti cnn prima
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/tchajwanska-prezidentka-odmitla-pripojeni-k-cine-podle-hongkongskeho-modelu-40324684#seq_no=3&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=rbCyq3H5xzq-202005200912&source=article-detail

Ráda slyším, že na Tchaj-wanu to mají v hlavě v pořádku a dobře vidí do těch komančských lží. Kecům o jedné zemi a dvou systémech mohli věřit tak akorát Britové, když v předávali Číně Hong Kong a plácali se po ramenou, jací jsou teď antikolonisti. Zároveň doufám, že si Tchajwanci nedělají iluze, že by je někdo doopravdy podpořil, kdyby (až?) tam KŠČ pošle armádu a nastolí hongkongský scénář toho divného mixu ostrého kapitalismu a diktakury. Svět bude držet hubu a krok a Čína to moc dobře ví.
  • upraveno 21. května 2020
    Tak Britové se Hong Kongu vzdali až ve chvíli, kdy už nebylo reálné jej vojensky udržet, ne z nějaké ušlechtilosti či morálního prozření. A kdyby ho půlka světa (včetně Číny samotné) nevyužívala jako obří prádelnu špinavých peněz, tak už ho Čína dávno obsadila..
    Nestává se často, že bych souhlasil s knížetem, ale tentokrát ano. Jenže upřímně řečeno, s myšlenkou Izraele, tak jak vznikl, je to celkem podělané od začátku. Zakládat stát v místě, kde i v roce 1948 Živé tvořili menšinu, a tudíž de facto na cizím území (2 tisíce let starý nárok fakt není argument), nemohlo přinést nic dobrého. Tohle jsou jen dlouhodobé následky následků.
    Výstižné.
    Schwarzenberg vs. Izrael, pokračování rozhovorem. Sice se spoustou jeho postojů nesouhlasím, ale v tomhle sdílím jeho postoj:
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/schwarzenberg-jako-starej-dedek-mohu-rikat-pravdu-i-o-izraeli-40325955

A P.S. mě fascinuje, že ti, co ho kritizují, kritiku staví čistě a výhradně na tom, že "Izrael je přece spojenec", nikoli na podstatě věci. Zkrátka "Quod licet Iovi, non licet bovi".
  • upraveno 10. června 2020
    https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/filmy-internet-rasismus.A200610_133049_filmvideo_spm

LOL, a je to tady. Sen sluníčkářů a etnických minorit na západě o tom, že etnické minority se musejí jenom velebit a veškerá kritika a upozornění na jejich problémy je předsudek a rasismus a minority musejí být jedině pozitivně diskriminačně prosazované, je zase o kousek blíž. Všichni si pak přece budou rovní a všichni budou šťastní, až na zlého bílého muže, který má uvolnit prostor, ale taky všechno zaplatit. Bude následovat cenzura filmů a seriálů, kde je zobrazené znásilnění nebo submisivní žena. Pak přijde na řadu nelichotivé zobrazení gayů.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.