Moc gratuluji vítězce a také děkuji ostatním za body :-) upřímně jsem vůbec nečekala umístění mezi 5 resp. 6 nejlepšími. Když jsem si povídky četla, uznala jsem, že nemám šanci a raději sklopila uši.. Nakonec jsem ani nehlasovala, protože jsem si prostě nedokázala vybrat :-D ale z vítězné povídky mám velikou radost, byla to nádhera.
@LilithP Souhlasím, že rozdělování bodů bylo dost náročné. Nemůžu, ale souhlasit s tím prvním. Tvá povídka se mi naopak moc líbila a za mě to byl jeden z favoritů. Takže doufám, že do příštího kola zase nějakou prispěješ.
Jinak co nová témata? @čejka Už máš nějaké pro nás připravené...
Stará témata vymetám spíš já. Ale i kdyby to bylo to, šlo o skvělý a báječně vyprávěný příběh. A taky se mi hlasovalo špatně. To opakované redukování bodu jen abych zjistila, že jsem se ještě furt nevešla do limitu...
Ehm... To je dobrý, já to neříkám ublíženě, spíš se smíchem. Ono to je pravda, asasínskou povídku jsem si napsala v kole po kole s asasínským tématem, ta moje s Nočním králem, to tu vlastně taky jednou bylo, ikdyž dávno. Tohle kolo to už bylo míň citelné. :D Jo, chci.
Komentáře
Jinak co nová témata? @čejka Už máš nějaké pro nás připravené...
Ale i kdyby to bylo to, šlo o skvělý a báječně vyprávěný příběh.
A taky se mi hlasovalo špatně. To opakované redukování bodu jen abych zjistila, že jsem se ještě furt nevešla do limitu...
Jo, chci.