Vichry zimy v nedohlednu a informace o dalších Martinových knihách - Ice & Fire

upraveno 3. června 2018 v Píseň ledu a ohně
imageVichry zimy v nedohlednu a informace o dalších Martinových knihách - Ice & Fire

Jak už je známo, GRRM na svém blogu suše sdělil, že Vichry zimy letos nebudou. Malou náplastí bude aspoň další zásoba „falešné historie“ Západozemí.   Martin toto vyjádření totiž napsal v úvodu oznámení vydání první části svého „GRRMarillionu“ o historii … celý článek

Číst celý článek zde


2»

Komentáře

  • Qarro Volentin napsal(a):

    Sice to říkám už roky, ale teď ... teď se už musí něco stát. Cítím to ve vzduchu.

    Zima se blíží?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Qarro Volentin napsal(a):

    https://youtube.com/watch?v=FeftoI3c81c

    Přeskočte na 31:40. Já tohle tvrdil celé roky. A nedávno v podcastu jsem slyšel, že po odvysílání posledního dílu má GRRM nachystanou nějakou zprávu.

    OMG, zas tahle kravina? Zajímalo by mě, proč lidi věří neurčitým kecům, které "někdo někde" slyšel, viděl či četl, které nemají žádný pořádný zdroj, nebo věrohodného svědka, zatímco opakovaným tvrzením od autora samotného (který nikdy v tomhle nelhal) se nevěnuje pozornost.
  • On jako ještě někdo věří tomu, že to někdy dopíše? :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
  • Vichry fakt možná, ale tu poslední? Vemte si kolik mu je a jak dlouho se s tim sere. Není žádná naděje.
  • Já bych to ještě nevzdávala.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Dokud to nebude v knihkupectví, tak nevěřím. Dokud nebude pod drnem, tak taky nevěřím.
  • upraveno 22. května 2019
    Vichry dopíše, Jaro pak nestihne, ale dopíši to Weissem s Benioffem. Mají i nějakou knižní publikaci za sebou, takže jsem v klidu a mám nohy na stole. Dobře to dopadne.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Kalam Mekhar
    Jaro pak nestihne, ale dopíši to Weissem s Benioffem.
    PROBOHA JEN TO NE
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    (Jen další blbý kec, to nic.)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Nevada O některých věcech by se něměli říkat ani blbé kecy, ta představa těch DD dvou dopisující cokoliv mne málem přivedla infarkt. :spike:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Když už jsme u toho, četla jsem od Benioffa Město zlodějů. Na to, jaký je to mizerný scénárista, je nečekaně dobrý spisovatel.
  • JoserJoser persona non grata
    Já věřím, že do deseti let dopíše Vichry a pak za takových třicet let, pokud se toho všichni ve zdravíme dožijeme, se s chutí začteme do Jara. To už u toho ovšem nebude sám mistr a já věřím, že se otěží chopí Daniel Abraham, který je něco jako mistrův učedník a který se může pochlubit především znamenitou románovou předlohou sci- fi seriálu Expanse, také se podílel na komiksové adaptaci Hry o trůny a jak to umí s fantasy předvedl v sérii Mince a dýka (umí to!). Já jsem co se týče dokončení optimista!
  • No já zase velmi oprimisticky věřím, že v srpnu letošniho roku, se dozvíme přesné datum vydání Vichrů zimy. A to na některém s fantasy festivalů, které plánuje mistr navštívit (Worldcon a Eurocon). Zrychlené dopsání odůvodní oním těžkým kamenem, který mu po konci seriálu spadl ze srdce a jak se mu najednou lehce psalo a to tak lehce, že i Sen o jaru má z poloviny rozepsaný.
  • Ó áno... Jsem za padající kameny ze srdce a lehké psaní.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    As for finishing my book… I fear that New Zealand would distract me entirely too much. Best leave me here in Westeros for the nonce. But I tell you this — if I don’t have THE WINDS OF WINTER in hand when I arrive in New Zealand for worldcon (2020), you have here my formal written permission to imprison me in a small cabin on White Island, overlooking that lake of sulfuric acid, until I’m done. Just so long as the acrid fumes do not screw up my old DOS word processor, I’ll be fine.
    Slova jsou vítr, ale zůstávám optimistou.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.