Vichry zimy v nedohlednu a informace o dalších Martinových knihách - Ice & Fire

upraveno 3. června 2018 v Píseň ledu a ohně
2»

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • On jako ještě někdo věří tomu, že to někdy dopíše? :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
  • Vichry fakt možná, ale tu poslední? Vemte si kolik mu je a jak dlouho se s tim sere. Není žádná naděje.
  • Já bych to ještě nevzdávala.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Dokud to nebude v knihkupectví, tak nevěřím. Dokud nebude pod drnem, tak taky nevěřím.
  • upraveno 22. května 2019
    Vichry dopíše, Jaro pak nestihne, ale dopíši to Weissem s Benioffem. Mají i nějakou knižní publikaci za sebou, takže jsem v klidu a mám nohy na stole. Dobře to dopadne.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    (Jen další blbý kec, to nic.)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Nevada O některých věcech by se něměli říkat ani blbé kecy, ta představa těch DD dvou dopisující cokoliv mne málem přivedla infarkt. :spike:
    Když už jsme u toho, četla jsem od Benioffa Město zlodějů. Na to, jaký je to mizerný scénárista, je nečekaně dobrý spisovatel.
  • JoserJoser persona non grata
    Já věřím, že do deseti let dopíše Vichry a pak za takových třicet let, pokud se toho všichni ve zdravíme dožijeme, se s chutí začteme do Jara. To už u toho ovšem nebude sám mistr a já věřím, že se otěží chopí Daniel Abraham, který je něco jako mistrův učedník a který se může pochlubit především znamenitou románovou předlohou sci- fi seriálu Expanse, také se podílel na komiksové adaptaci Hry o trůny a jak to umí s fantasy předvedl v sérii Mince a dýka (umí to!). Já jsem co se týče dokončení optimista!
  • No já zase velmi oprimisticky věřím, že v srpnu letošniho roku, se dozvíme přesné datum vydání Vichrů zimy. A to na některém s fantasy festivalů, které plánuje mistr navštívit (Worldcon a Eurocon). Zrychlené dopsání odůvodní oním těžkým kamenem, který mu po konci seriálu spadl ze srdce a jak se mu najednou lehce psalo a to tak lehce, že i Sen o jaru má z poloviny rozepsaný.
  • Ó áno... Jsem za padající kameny ze srdce a lehké psaní.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.