ahoj všem, potřebuju poradit, všude se na mě valí informace o tom, jak je bambusové kuchyňské náčini zdraví prospěšné, nikde jsem nanašla žádnou související diskuzi. Máte někdo zkušenost? Chystám se koupit tyto kousky: https://tatogroup.com/cs/1563-kuchyn-a-jidelna , ale ráda bych o tom před nákupem věděla více...snad někdo poradí..díky předem
Zkušenost žádnou nemám, ale pobavila mě nabídka permanentního makeupu tmavých kruhů pod očima, kdy jsem si předstvila, že mi je tam domalujou (stejně jako linky, barvu do rtů...) :D
@Krisa Tyjo, na copy (jakože konce copů) jsem před nedávnem objevila vychytávku - v rámci hastrošení na historické akce jsem párkrát použila kožený řemínek (takový, co se normálně nosí na krku s přívěškem) a seznala jsem, že na mých divných jemných vlasech to drží lépe než normální gumičky, které většinou sjíždí. Tak to nosím i "v civilu". Ale na culíky to nefunguje, tam je vlasů moc, takže sdílím gumičkový problém :D
Ja používam viac gumičiek naraz. Pomalšie sa vyčerpajú a spojenými silami vedia vlasy držať lepšie a prípadný nepomer obvodu a pružnosti sa vyváži tým, že sa trocha poprepletajú.
@Aviv Tie farebné gumičky sú dobré...mám v zásobe hneď niekoľko kusov,väčších na chvost a menších na vrkoče...držia ako divé a po celom dni ich ťahám dole z hlavy aj s malým chumáčikom vlasov... tie moje sú riadne neposlušné...dlhé,jemné a keď ich poriadne nerozčešem ráno po zobudení alebo po sprche,mám na spodnej strane tucet Meereenských uzlov. :-)
Komentáře
Ale na culíky to nefunguje, tam je vlasů moc, takže sdílím gumičkový problém :D