Novinky z natáčania 8.série GoT

upraveno 22. listopadu 2017 v Seriál Hra o trůny
Natáčanie 8.série sa oficiálne začalo,preto prichádza na scénu diskusia o novinkách z natáčania a konšpiračných teóriách,čo sa stane v seriáli.Upozorňujem,že tu bude veľa spoilerov. ;-)
123457»

Komentáře

  • JoserJoser persona non grata
    @Djokovic Mě by tedy nepříjemně překvapilo zničení NK takhle brzy, to už mnohem pravděpodobnější je smrt Brana. Pokud se nepletu, Sapochnik ještě režíruje pátou epizodu a zatím to vypadá, že to bude rubačka všech proti všem v kulisách KL. O finále, které režírují samotní Benioff s Weissem a víceméně se budou řešit následky předchozího dění a v rámci možností uzavírat příběh, žádné informace nebo spekulace nekolují. Od nadcházejícího dílu pak taky očekávám potvrzení či vyvrácení už poměrně staré a divoké spekulace, že WW útok povedou přes krypty a vlastně díky tomu Zimohrad padne :twisted:
  • Podrick je istá mŕtvola v ďalšej časti, to sa vie už dlho aj podľa toho koľko toho herec natočil a ako veľmi rýchlo sa začal pripravovať na svoju ďalšiu rolu..
    Jorah je taktiež stávka na istotu
    Podľa mňa to neprežijú ani Grey Worm/Missandei, Edd, Beric, Lord Royce a na 50% to vidím s postavami: Tormund, Gendry a Theon.. možno Davos
  • Ja si rikam ze furt melou o tom proc pan svetla vracel berricka do hry. Tak ze to bude neco duleziteho a ne jen ze proste zarve v bitve. Tak si rikam ze bych ho zasadil ke kandidatum na zabiti undragona
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @sfik obyčejně zařve v bitvě, takový nepříjemný pocit mám, že na tohle se tvůrci vykašlali/zapomněli.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nezabíjejte Poda!
  • upraveno 25. dubna 2019
    @MonteKarstark
    Hezké.

    Kostěný drak je slabý, ten proti zelenému a černému nemá šanci. Behemoth bude oříšek, má hodně HP a vylepšený je i rychlý, mapu přejde v 2. kole. Zombíci a skeletoni do boje zasáhnou až skoro na konci, těžko říct, jestli je pikemeni zvládnou. I když, lidská posádka má balistu, pikemenům pak bude stačit utíkat a jestli má hrdina vlevo na balistu specializaci, tak bude dávat pěknou ránu.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. dubna 2019
    @Terezička No jo, ale je jich dohromady 20 legií. Co proti nim zmůže jedna balista. Taktika ustupování moc dlouho nevydrží když ji zničí. Černý drak je super ale ani on nevydrží ránu od pěti tisíc sekáčků na maso. Jedinou možnost tedy vidím v ohnivé magii. Vysokou sílu kouzel, znalosti a armageddon. A pokud má červený hrdina i Meč zkázy tak ještě lepší. :-k
  • @Terezička tak hlavně, aby obráncům vyšel hod kostkou. :-D
  • upraveno 25. dubna 2019
    Preston Jacobs a jeho recenze druhé epizody:


    Neskutečně mě baví, jak jebe do Tyriona a jak všichni trpí výpadky paměti, hlavně když se jedná o Tyriona nebo teda hlavně Jaimeho, kdy jeden už měl být dávno vykopnutý ze současné pozice a ten druhý skončit na popravčím špalku :D

    Je vážně vtipné, že Jaime se nebrání proti obviněním Dany, kde má pádný argument, ale u Starků se brání tím, že "byla válka", o čemž ho scénář nutí lhát.
  • @Benji Ale on už to teď zmiňoval zase Ohař teď jak stáli na hradbách s Aryou, přijde mi to že už to opakujou znovu a znovu a znovu a že by to mělo mít důvod. Jestli jo, budou mít tvůrci body navíc, aspoň ode mě :)
  • Krisa napsal(a):

    Nezabíjejte Poda!

    Nevěřím že umřou Brienne i Podrick. Jeden z nich určitě, asi Brienne ale Pod podle mě zůstane naživu.
  • @svoa00 Jaime sice "lže" o tom že byla válka. Otevřený konflikt ještě ne, ale byla to Cat, která držela Tyriona jako rukojmího..
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @sfik rukojmí není důvod naklusat k hlavě rodu, pozabíjet mu stráž a zmrzačit ho :roll:
  • @Benji Já myslím že nový Jaime tomu rozumí zrovna jako já, ale ten starý Jaime byl trochu kretén..
  • @sfik Což Jaimeho nijak neomlouvá. Taky se mi líbí, že to klasické obhajování Jaimeho a Cersei, jak všechno dělali "pro lásku" nebo "pro rodinu", vidí Preston stejně jako já. Pokud sebe a svoje blízké sám stavíš do takovéhle pozice, není tohle "pro rodinu" nic víc než nechutný alibismus.
  • upraveno 30. dubna 2019
    @MonteKarstark Tak podle mě kostěný drak a jezdec umřou tak, že přejedou mapu, někoho praští a napadená jednotka je zabije v sebeobraně.
    Lučištníci budou střílet na Behemotha - ten má 300 hp, lučištníci damage 2-3, tj. udělají 400 - 600 dmg. Jenže behemoth má defence 19 (v základu) a to dmg zredukuje, takže na první ránu ho nezabijí. V druhém kole už je může zablokovat, ale dorazit by ho mohli pikemeni nebo halberdieři.
    Čili od 2. kola můžou lučištníci pálit do skeletonů (rychlost 4). Zombíci mají rychlost jenom 3, čili "únikovou" taktiku s nimi do nekonečna můžou hrát černí draci (rychlost 25), ti by mohli přežít.
    Problém je, že i kdyby se jednotkám podařilo zabít skeletony (6 hp), tak zombíci (15 hp) k té balistě dojdou a rozrubou ji. A základní balista má dmg jen 2-3.
  • @svoa00 Když shodil Brana z věže, tak zdaleka válka nebyla. Aeryse zabil jen proto, že se Tywin dostal do KP, jinak by si netroufl. Možná prošel určitou proměnou, ale i tak je to Lannister...křivák.
  • Přesněji Aeryse zabil, protože chtěl vyhodit celé KL do povětří, ne proto, že Tywin byl uvnitř. Ikdyž to, že Aerys chtěl odpálit divoký oheň bylo proto, že Tywin byl uvnitř. Bod zlomu byl však oheň, ne taťka za dveřmi.
  • Viděla jsem oba díly teprve včera, ale mám z nich velmi rozpačitý pocit. Všichni konverzují jako na srazu abiturientů. Jsou kamarádi,krom Cersei. Euron místo totálního postrachu a kruťáka je jakýmsi uvtipkovaným vobšourníkem, takovej týpek ze čtvrtý cenový,Arya,kterou několik dílů sledujeme,jak se učí oprostit od toho,kým opravdu je a trénuje,jak být assasinem schopným zabíjet,se málem rozbrečí, když uvidí Jona v průvodu a před Gendrym jí spadnou kalhotky. Nějak tomu všemu nevěřím.
  • @rola Ale tak zase ty kalhotky chápu. Ono očekává, že zemře ten den, takže si chce užít to své poprvé no. Já bych se zachoval stejně
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @p1e9t9r2 Myslím že ani není problém v tom co udělala jako spíš jak to proběhlo. Skočila na něj jako by si vrzla už několikrát :D
  • som sám čo nejde spať a chce to čo najskôr vidieť?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @alek Zupa, dík :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.