Novinky z natáčania 8.série GoT

upraveno 22. listopadu 2017 v Seriál Hra o trůny
Natáčanie 8.série sa oficiálne začalo,preto prichádza na scénu diskusia o novinkách z natáčania a konšpiračných teóriách,čo sa stane v seriáli.Upozorňujem,že tu bude veľa spoilerov. ;-)
12357

Komentáře

  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hej ale jako nejzásadnější věc je, že osmá řada má nové intro. Mapa a modely hradů dostaly celkem fešný upgrade. Ale pořád tam není Karhold :-(
  • @CervenKa draci nejsou veskrze pratelske bytosti. Ale poznaji kdo chce Dany ohrozit coz submisivni Jon neni. Navic citi ze je Targaryen (to uz citil Drogon na DragonStone). Spis me prekvapilo jak s humorem a s lehkosti to Dany brala. To bylo moc.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    svoa00 napsal(a):


    měla chuť Aegona kopnout mezi nohy, aby mu sestoupily varlata.
    Jako študovaná v oboru nejsem, ale neřekla bych, že úder směrem vzhůru by pomohl dostat se objektu níže :P
  • @sfik to mas pravdu s tou Danyinou reakci. Draci (a divaci) muzou neco tusit, ale Dany ne. Byt nakrknuty severansky vazal, myslim si, ze se chce Jona elegantne zbavit.
    :idea:
  • První díl, skoro všichni se ukázali a navzájem pozdravili, bohužel prostor pro nějaký děj moc nezbyl, jen občasný nevraživý pohled a falešné lichotky. Za mě nejlepší scény s Tormundem, jinak to vždycky bylo „někam přišel, pronesl 3 věty, tvářil se drsňácky/nasraně, konec scény“

    Zklamalo mě setkání Sansa – Tyrion. Čekala jsem, že manželé budou mít nějakou delší konverzaci na téma „takže… máme společnou ložnici, nebo ne?“


    Sam s Dany byl vtipný.
    Dany: Dík, že jsi mi vyléčil kamaráda. Jak se ti odvděčím?
    Sam: Potřeboval bych zahladit nějaké přečiny, ukradl jsem nějaké knihy v citadele a tátovi meč.
    Dany: … s tátou už si nedělej starosti, je z něj škvarek.
    Sam: … ok … tak se brácha stal hlavou rodu.
    Dany: … no, víš…
  • @CervenKa No tak snad Dany ví že Jon je jedinej důvod na světě proč jí sever se skřípěním zubů akceptuje jako královnu.
  • JoserJoser persona non grata
    No možná je ten článek dost na pikaču, ale rozvíjí teorii, o co v seriálu NK jde na jihu. Pak je tady ještě video teorie Wisecracku, jak to celé celé dopadne. Pokud bych vsázel, tak na Wisecrack. Zbývá jen otázka, jak zlikvidují NK, tady bych si nevsadil, ale určitě s tím bude mít něco společného Aryina valyrijská dýka a divoký oheň pod KL

    https://filmtoro.cz/blog/hra-o-truny-co-znamenaji-kruhove-symboly-nocniho-krale-a-jak-bude-porazen?fbclid=IwAR0hj-4n9qkZ4dlD1e08TtyHMKP2xeZl4TPsfwOOGTpoeaHDFd8-kWHtJsI



  • Tohle mě bavilo víc než celá první epizoda :D Poor Ned Umber.
  • JoserJoser persona non grata
    Amazon.de omylem vypustil druhou epizodu. It's Happening Again :twisted:
  • hmm, tak epizoda velmi zajímavé :D do ariy bych to neřekl :D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 22. dubna 2019
    Včera jsem to nevydržel a podíval se na leaknutou epizodu. Jde o prakticky další okecávání před bitvou, neurazí, nenadchne.
    @p1e9t9r2
    do ariy bych to neřekl
    Toto tam bylo jako povinný bod tvůrců kdy si odškrtli další osobu jejíž nahý stunt double se tam jeste neukázal :D
    Jinak se obávám že si ještě užije legrace, protože jestli se potvrdí co si myslím - tedy že ta divná holčička co mluvila s Davidem bude vrah najatý na Aryu, tak aspoň během bitvy o Zimohrad uvidíme Aryinu běžící scénu z traileru


    Na bitvu se moc neřeším. Předpokládám že půjde zase o nějakou variaci LotRovských bitev, které jsou epické, ale mám je rád hlavně proto, že se skrze ně odvíjejí osudy zajímavých postav na nichž mi záleží. V současné hře o trůny je mi většina postav naprosto ukradená a nemám nějaký důvod jim fandit, takže to pro mě bude jen (a doufám že líbivá) přehlídka efektů a bitevních klišé.
    Na co se ale rozhodně těším je Branův střet s Night Kingem v Božím háji. Minimálně se budu potutelně usmívat pokaždé, když se bude Theon snažit Brána ochránit :D
  • @Sagart
    V současné hře o trůny je mi většina postav naprosto ukradená a nemám nějaký důvod jim fandit,
    "Proto epizodu komentuju už v 6:45? :D
  • upraveno 22. dubna 2019
    Kdo by to byl řekl že nejlepší znovushledání postav představí Sansa s Theonem. Jinak Sansy fuck-off Daenerys byl moc pěknej :D Ale nejhezčí moment asi pasování Brienne - já vím - hall of heroes už byla trochu moc, ale Lady Brienne si obecenstvo zasloužila! Ještě Podrick a bude to! Doufám že Knight of the Seven Kingdoms okopíruje svého knižního předchůdce Dunku a stane se knight-commander ať už na trůn usedne kdokoliv :)

    Jinak epizoda je lepší než první
  • Druhá epizoda lepší než první! :-)
    Jinak...když byla Arya s Gendrym, tak tam v pozadí hrála ta samá melodie, co vždycky znamenala scény v Braavosu. Myslíte si, že to může něco znamenat?

    @Sagart - neřekla bych, že ta co mluvila s Davosem může mít něco společné s Assasiny. Nepasuje mi to tam.
  • Za mě dobrá epizoda :-) Celkově se těším na další, po ní budou komentáře asi ostřejší a živější :-D

    Pozitvní:
    + Tormund a Giant´s Milk :-D
    + Sam Whitewalker Killer
    + Arrya, řekla si o to hezky

    Negativní:
    - Bran a Jaime - čekal jsem peprnější dialog
    - Theon - až příliš vřelé přijetí, čekal bych odtažitost spíše
    - bratranec a sestřenice Mormontovi - tady jsem čekal trošku rozvinutí toho dialogu, ale pro příběh nedůležité

    Ambivalentní:
    o Danny a Jon v reakci na Jonovo zjištění
    o Bran, který je dost creepy
  • Poslední série se nám nevyhnutelně krátí a jsem zvědav, jak chtějí smysluplně ukončit všechny dějové linie. Příští týden pravděpodobně dojde k čistce postav shromážděných na Zimohradě a jistě nedojde k porážce Jiných (spíš to budou naši hrdinové, kdo budou prchat k Jihu). A pak tu jsou už jen tři díly, během kterých budou muset vyřídit osazenstvo v Králově přístavišti a zastavit invazi Jiných.
    Na to, že první dva díly už tak krátké série jen proseděli na zadku, se můžeme asi připravit na využívání Malíčkova teleportačního zařízení v množství větším než malém...
  • JoserJoser persona non grata
    Tohle mi bude v uších znít dlouho

  • @Joser at maj pravdu hejtry got nebo zastanci. Soundtrack ma serial skvely od zacatku do konce!

    Skvela pisnicka. Husina celkem. A mozna jeste vic podrickova verze..
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @sfik
    "Proto epizodu komentuju už v 6:45?
    :applause: :applause: Dobrej postřeh :D
    Ale spíš je to proto, že už jsem viděl včera leaknutej díl a okomentoval ho až ráno - bo jsem brzo vstával kvůli přípravě na mrskůt 8-)
    Ale nejhezčí moment asi pasování Brienne - já vím - hall of heroes už byla trochu moc, ale Lady Brienne si obecenstvo zasloužila!
    Po úvaze s tím souhlasím. Během sledování mi to přišlo nucené a zbytečné, ale to je mou až hloupou averzí ke všemu novému ze seriálu. Ale musím přiznat že na současné poměry to byla scéna skvělá, zajímavé (asi) zakončení Brieniny cesty, hlavní postavy čekající na osudový střet.
    Sice nesnáším Tormundovu zbytečnou posedlost Briene ale to možná byla jediná výtka.
    A Podrick navíc předvedl jak tehdy zaujal ta děvčata v bordelu :D

    @Trixie
    neřekla bych, že ta co mluvila s Davosem může mít něco společné s Assasiny. Nepasuje mi to tam.
    Za mě je to pravděpodobné. Je to sice líné, ale nevidím důvod proč by to tam nepasovalo. Ale nechme se překvapit, je možné že se mýlím.

    Ještě doplním že jsem rád za těch pár sekund Ducha, nakonec se tedy nestál součástí Dannyina kožichu :twisted: V bitvě se ho asi nedočkám, hlavní ale je že Jon zase jednou není jediný Bílý vlk série :D
  • @Sagart
    Za mě je to pravděpodobné. Je to sice líné, ale nevidím důvod proč by to tam nepasovalo. Ale nechme se překvapit, je možné že se mýlím.
    Víte jak přirovnávají furt tvůrci nastávající bitvu s HelmsDeep? Tak mě to přijde kopírka té scény kde Aragorn mluví s tím klukem co si nafasoval meč. Prostě "zlá válka ničí malé dětičky", nehledě na to že ta holka Davosovi připomínala Shireen..

    Osobně si myslím že dost pravděpodobně budou Walkeři poražení v příští epizodě nebo na začátku té další epizody. Dany i Jon přežijí ale jeden z nich umře v boji proti Cersei a ten druhý usedne na trůn. A co se týče Walkerů, ještě se tam musí v hodině nejvyšší nouze ukázat Gandalf a rohanští jezdci Melisandra a rudí s nějakým ohnivým combem..

    Jinak doufám že Aryi bude slušet titul "Lady of Storms End" :D
    K tomu že by Theonovo přivítání mělo být chladnější s tím nesouhlasím. Theon zachránil Sansu když byla total ve sračkách zrovna tak i on - podle mě mu věří nejvíc ze všech postav, snad po Brienne.

    Každopádně Sansa jede, nejen že Dany vyfuckovala mezi čtyřma očima, zároveň ale i ve scéně s Jaimem, kde převzala iniciativu a bez ohledu na královnu teda "laskavě dovolila Jaimemu setrvat"..
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 23. dubna 2019
    Za mě plusy:
    + celé posezení u krbu , super společnost
    + rozhovor zbylých bratrů noční hlídky na hradbách
    + Brinenne a její pasování
    + Podrickův song
    + Celý Tormund Obrozhouba je prostě miláček :D
    + Gendry v kovárně je k sežrání

    mínusy
    - celý Bran je o ničem. Nevíme nic z toho co vidí, jen kouká do blba a občas hodí hlášku , kterou známe
    - Arya a Gendry - to mělo být jako co ?? Ještě jsem neviděla milostnou scénu s menším erotickým napětím ...
    - Jon a Dany v kryptách - nějak mě to nedostalo...
    - Sansa působí zamilovaně do Theona ???

    PS: v noci jsem měla sen, že zabili Night kinga a že všichni Ti zombíci neměli vedení a povalovali se před hradbami jako na dovolené a rozhodně se jim nechtělo něco dobývat :D


  • Máte nějaké horké kandidáty na úmrtí v příští epizodě a koho tipujete na přežití? Chtělo by to nastavit kurzy. Jasný ortel smrti si podle mě podepsal Šedý červ tím rozkošným plánováním budoucnosti zalité sluncem někde na pláži, horký kandidát je určitě i Beric a mladá Mormontová, a z hlavních postav to má podle mě dost nahnuté i Theon a Brienne. Bran skončí někde v Čarostromu nebo v hlavě Nočního Krále, pokud ho na poslední chvíli s tím kolečkovým křeslem neseberou draci.
  • upraveno 23. dubna 2019
    @Dreamer Já si myslím že umře Jorah, přeci jenom to Samovo "meč mi vrátíš po bitvě" zní řečí got dost jednoznačně :D že mu meč nebude mít kdo vracet ... Jinač nevím jestli nemůže dojít k nějakému masakru v kryptách. Každopádně Šedý červ a Misandei mít happyending nebudou..

    U těch zbylých postav si nejsem jistý. Byl bych rád aby to zvládla Brienne (nebo aspoň aby přežil Podrick) a aby se z jednoho z nich stal příští knight-commander.

    Jinak jsem zvědavej jestli budou walkeři používat cheaty a jestli budou v průběhu bitvy křísit čerstvě padlé nemrtvé. To pak by vzalo rychlý spád :D
  • upraveno 23. dubna 2019
    @sfik hlavně doufám, že to ve zdraví přežijí draci a Duch. Na Joraha jsem zapomněla, ale se všemi se už usmířil, všem odpustil a ještě dostal meč od Sama, takže to by to dávalo smysl. A co Arya? Nepřijde mi, že by momentálně někam směřovala, navíc udělala zásadní chybu před nastávající hororovou epizodou..
    ...měla sex :-k
  • Já se dost bojím o Brienne, to pasování bylo až moc "teď jí dáme, co chce, a pak..."
    Jestli má tohle být fakt finální střet s Chodci, pak by mohl přežít Sandor, kvůli bratříčkovi. Fakt si ale myslíte, že tuhle linku utnou tak rychle? Mně je trochu proti srsti, že by boj proti Cersei měl být důležitější než ten proti NK. Dany bych nejdradši zfackovala za tu posedlost trůnem, kterou projevila v poslední scéně s Jonem. Skoro bych řekla, že kvůli své rozladěnosti něco v bitvě pěkně zkoní.
    Jinak souhlasím, že Sansa jede, ta holka v obraze mě vždycky nějak potěší. Nutno podotknout, že v první scéně mi trvalo opravdu dlouho, než jsem si uvědomila, že tam někde sedí Joník a možná by měl něco říct taky :D
    sfik napsal(a):

    Jinak jsem zvědavej jestli budou walkeři používat cheaty a jestli budou v průběhu bitvy křísit čerstvě padlé nemrtvé. To pak by vzalo rychlý spád :D

    Pořád přemýšlím, jestli můžou cheatovat na dálku a přidat do své armády záškodnickou jednotku sestavenou z osazenstva zimohradských krypt. Byl by to "pěkný" zvrat a má to potenciál na ošklivá rodinná setkání :twisted:
  • @Dreamer Arya by mohla zabít draka - říkala jsem si, že to kopíčko by se na to mohlo hodit, ale nevím, jestli je to dost výkonná zbraň.
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 23. dubna 2019
    Myslím , že umře ser Jaime . Při nějakém zachraňování sera Brienne...
  • @Dreamer ja si myslim ze to Arya da. Troufam si tvrdit ze sex s “snad-brzy-legitimizovanym-baratheonem” tam ma nejaky ucel pro dej po konci valky.

    Jinak fakt ze by driv porazili chodce a nakonec zustala Cersei me prijde dost martinovsky. A hlavne furt doufam ze trun nepripadne Cersei. To by me nastvali tvurci i Martin. Proste vsichni. Dost by me to rozladilo :D
  • No každopádně první dva díly byly o povídání.
    Nicméně setkání mých oblíbených hrdinů mě moc potěšila.
    A rozhodně to funguje.
    Protože jsem natěšená jak dítě na Vánoce na příští díl, kde očekávám velké emocionální buřiny :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.