Novinky z natáčania 8.série GoT

upraveno 22. listopadu 2017 v Seriál Hra o trůny
Natáčanie 8.série sa oficiálne začalo,preto prichádza na scénu diskusia o novinkách z natáčania a konšpiračných teóriách,čo sa stane v seriáli.Upozorňujem,že tu bude veľa spoilerov. ;-)
12467

Komentáře

• @derfel a chybi tam bronn (mozna tyrion) za pouziti wildfire na cernovode
  • Tak co, lidi, těšíte se?
    :3eyed:

(aspoň trochu? aspoň někdo? :D)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @CervenKa ja sa tesim
  • @CervenKa Aj ja sa teším. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já se kouknu (když už jsem čučela doteď), ale bohužel mě to zatím zanechává naprosto chladnou, což mi je docela líto :(
  • @Krisa ja se celkem tesim, jsem rada, ze se to uzavre, ale kdyz to srovnam se svym nadsenim z takove pate, nerkuli ctvrte serie (coz byla prvni, na kterou jsem "musela cekat"), je to fakt bida :)
  • upraveno 15. dubna 2019
    @CervenKa Asi tak. Mé nadšení z Game of thrones sice opadlo, ale zatím ne natolik, abych si nenastavil budík o patnách minut dřív, abych si to před odchodem do práce stihl stáhnou a mohl se na to o půl páté ráno čučet v tramvaji. :-) To Doctora who jsem kdysi sledoval naživo, ale tuhle sérii jsem ještě nedokoukal.
  • @CervenKa Asi tak. Mé nadšení z Game of thrones sice opadlo, ale zatím ne natolik, abych si nenastavil budík o patnách minut dřív, abych si to před odchodem do práce stihl stáhnou a mohl se na to o půl páté ráno čučet v tramvaji. :-) To Doctora who jsem kdysi sledoval naživo, ale tuhle sérii jsem ještě nedokoukal. Ale série je ještě mladá a i to se může stát i v případě Game of Thrones.
  • Z IMDB

S8, Ep1
    14 Apr. 2019
    Winterfell
    9.2 (11 950)

Jon and Daenerys arrive in Winterfell and are met with skepticism. Sam learns about the fate of his family. Cersei gives Euron the reward he aims for. Theon follows his heart.

Episode #8.2
    S8, Ep2
    21 Apr. 2019
    Episode #8.2
    The battle at Winterfell is approaching. Jaime is confronted with the consequences of the past. A tense interaction between Sansa and Daenerys follows.

No jako bych neříkala, že Sansa bude vůčí dany antogonistická. Heh, Jaime je konfrontovaný s následky minulosti? Vzhledem k tomu, že Branbot takové přízemní záležitosti jako pokus o vraždu neřeší, tak si pořád stojím za tím, že to bude prd ve větru. Nejvíc mě zaujalo, že Theon následuje svoje srdce... to je jako pořád o jeho sestře nebo co se to děje?
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Kdo se vlastně stará o seriál a vytváří diskuze k jednotlivým epizodám (?) Jak psal Sagart, vytvořit není problém, může to pak někdo přesunout případně?
  • JoserJoser persona non grata
    s08e01
    Tak to mám za sebou a přesně jak jsem předpokládal, první dva díly budou překlenovací ke kýžené a tolik očekávané bitvě, která bude minimálně dobře natočená, takže aspoň něco. Naštěstí ještě nejsem ve fázi, kdy jsou mi všechny postavy na monitoru lhostejné. Moc dobře ale ty ''osudové'' scény udělané nejsou, spoustu nelogičností, dialogy šustící papírem, plus tomu všemu chybí jakákoliv atmosféra nebo emoce, stejně tak to místy vypadá, jako kdyby to psal nadrženej puberťák. Takhle potěšilo těch pár referencí na úplně první díl, po nichž jsem spíš než na zbytek dostal chuť pustit si seriál od začátku a chvíli před koncem zdravice od Nočního krále, momentálně nejsympatičtější postavy. Zatím to tedy vypadá, že drahé scény šly na úkor scénáře...
    @Krisa Sám je TOP. Bohužel se bojím že tím všechna kontroverze ohledně královniných válečných zločinů končí.
    Ostatně s tebou souhlasím i se vším ostatním
    @Krisa Hlavně mám pocit že se Dany chová naprosto odlišně od toho jak se chovala na konci minulé série po ztrátě draka a srážkou s realitou ve formě nemrtvé armády. I v KL se v dračí jámě chovala pokorněji.

A navzdory tomu že má tak trochu pravdu už by malé lady Mormont mohl dát někdo válečným kladivem po hlavě..
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
  • JoserJoser persona non grata
    Ohledně Daenerys si tak říkám, že autoři budují děj tak, aby se mohla na konci obětovat a tím dokázat, že není až tak špatná. Ale protože Benioffa s Weissem a jejich tvůtčí práci za ty roky znám možná až příliš dobře, tak těžko soudit. Možná jen neměla svůj den a já od celého seriálu chci něco víc, než sled předraženě trikových scén...
  • @Joser Možná se bude chtít obětovat ale nestihne to protože ji Arya sundá modifikovanou zbraní (?) Já doufám že si Starkovic děvčata uvědomí co je tu tou hlavní hrozbou. I když teda doufám že si to opět uvědomí i Daenerys a přestane být tak protivná.
  • Jinak se zatím uvelebte a diskutujte tady. Psala mi Nevada, že na úpravu kategorie jako moderátor nemá právo, ale že už psala Alekovi, ale ten se zatím neohlásil... takže tak..
    Po traileru na druhou epizodu a dialogu Sansy s Dany o důvěře v Cersei si říkám že vím, jakým způsobem by si Dany mohla získat respekt a lásku Severu :D zahrnuje to minimálně jednoho draka a jednu pečenou lvici..

A ještě se vyjádřím k redesignu intra, je krásný :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.