Novinky z natáčania 8.série GoT
Natáčanie 8.série sa oficiálne začalo,preto prichádza na scénu diskusia o novinkách z natáčania a konšpiračných teóriách,čo sa stane v seriáli.Upozorňujem,že tu bude veľa spoilerov. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:3eyed:
(aspoň trochu? aspoň někdo? :D)
S8, Ep1
14 Apr. 2019
Winterfell
9.2 (11 950)
Jon and Daenerys arrive in Winterfell and are met with skepticism. Sam learns about the fate of his family. Cersei gives Euron the reward he aims for. Theon follows his heart.
Episode #8.2
S8, Ep2
21 Apr. 2019
Episode #8.2
The battle at Winterfell is approaching. Jaime is confronted with the consequences of the past. A tense interaction between Sansa and Daenerys follows.
No jako bych neříkala, že Sansa bude vůčí dany antogonistická. Heh, Jaime je konfrontovaný s následky minulosti? Vzhledem k tomu, že Branbot takové přízemní záležitosti jako pokus o vraždu neřeší, tak si pořád stojím za tím, že to bude prd ve větru. Nejvíc mě zaujalo, že Theon následuje svoje srdce... to je jako pořád o jeho sestře nebo co se to děje?
Tak to mám za sebou a přesně jak jsem předpokládal, první dva díly budou překlenovací ke kýžené a tolik očekávané bitvě, která bude minimálně dobře natočená, takže aspoň něco. Naštěstí ještě nejsem ve fázi, kdy jsou mi všechny postavy na monitoru lhostejné. Moc dobře ale ty ''osudové'' scény udělané nejsou, spoustu nelogičností, dialogy šustící papírem, plus tomu všemu chybí jakákoliv atmosféra nebo emoce, stejně tak to místy vypadá, jako kdyby to psal nadrženej puberťák. Takhle potěšilo těch pár referencí na úplně první díl, po nichž jsem spíš než na zbytek dostal chuť pustit si seriál od začátku a chvíli před koncem zdravice od Nočního krále, momentálně nejsympatičtější postavy. Zatím to tedy vypadá, že drahé scény šly na úkor scénáře...
Ostatně s tebou souhlasím i se vším ostatním
A navzdory tomu že má tak trochu pravdu už by malé lady Mormont mohl dát někdo válečným kladivem po hlavě..
A ještě se vyjádřím k redesignu intra, je krásný :)